Jump to content
php.lv forumi

SoWhat

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

SoWhat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. paldies par atbildi foxsk8. Šoreiz vēlējos uzzināt, kā to panākt ar savu pluginu, t.i. kādi filtri jāizmanto, kuras klases jāextendo utt. Kā nekā šis ir php, nevis pluginu instalētāju forums, ne?
  2. Gribu uztaisīt dropdown ar direktorijām, no kurām userim jāizvēlās, kur tiks novietots fails. Kāds būtu pareizākais veids, kā Wordpresa media uploaderim pateikt, kādā direktorijā kurš fails ir jāuploado?
  3. es pabeidzu RTU DITF bakalaurus un tulīt pabeigšu maģistrus. Māca tur daudz, pa druskai no visa, iznjemot WEB izstrādi. Visu, kas nepieciešams webam esmu apguvis tikai pašmācības ceļā. Godīgi sakot, vienīgais iemesls, kādēļ topošajam webdeveloperim ir vērts studēt tur, ir papīrs un draugi.
  4. beidzot daGreivis sāka tēmēt pareizā virzienā ;)
  5. Nopērc man šokolādi, uzrakstīšu JS kodu, kas automātiski ielogojas draugos
  6. Šodien pēkšņi pārstāja strādāt header() funkcija. Kompilators viņai iet pāri it kā tur nekas nebūtu rakstīts. Izpildīts tiek gan viss pēc viņas, gan pirms viņas. Nekādi errori arī netiek izmesti. Serveri arī restartēju, kaut kāds sviests!!! Kādam ir idejas? EDIT: Aizmirsu piebilst, ka tas ir topoša Wordpress plugina ietvaros. Pārējā sistēmā it kā joprojām strādā. EDIT2: Izdevās atrisināt pēc header(); izsaucot die(); Interesanti, kādēļ pirmstam strādāja bez tā...
  7. Invision Power Board? Nekas tamlīdzīgs, custom sistēma.
  8. show?taskIdList%5B%5D=AOV9r7oR6baYG8c9JWpqry5fydqyMffu-5wz4tEj5lzYYovlEVjdRxFmXvwXgdUVJl5Nf8woa8fJIAxgkDEKOOmTBw-y_s80RibnwnfnlUkX4E3yUlvx1AI%3D&itemId%5B%5D=114610327&gsessionid=hYP0dpdT8KU Izskatās pēc URL+BASE64, bet it kā nav.
  9. jaunā versija strādā normāli ;)
  10. FF, atvēru index_iframe.html
  11. draugz, uzklikšķinot uz bildes tavā skriptā man vnk Browseris nokrešo :D
  12. Ja ir viena bilde, šo problēmu var atrisināt sekojošā veidā: $("a[rel=example_group]").click(function(e) { e.preventDefault(); window.parent.$.fancybox({ href: $(this).attr("href") }); }); taču ja ir nepieciešama galerija, tad pārējās bildes var padot kā parametru uz Fancybox izmantojot PHP. $("a[rel=example_group]").click(function(e) { e.preventDefault(); window.parent.$.fancybox([ { href: $(this).attr("href") }, <?php echo $imgArray ?> ]); }); gaidam komentārus no profiņiem ;)
  13. ievēroju divas lietas, kas, manuprāt, ir mazliet aizdomīgas: 1) Task managerī process wampmanager.exe tiek uzrādīts kā 32 bitu aplikācija, lai gan WAMPs skaitās 64bitu 2) Aplūkojot wampmanager.conf pamanīju, ka "phpIniDir = .", "phpExeDir = .", "mysqlConfDir = ." ir ar punktiem nevis pilnu direktorijas ceļu. Varat iečekot kā tas fails izskatās uz jūsu kompja? [main] language = english status = offline wampserverVersion = 2.2 wampserverLastKnown = 2.2 installDir = "f:/wamp" navigator = "C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe" defaultLanguage = english [php] phpVersion = "5.4.3" phpLastKnown = 5.4.3 phpIniDir = . phpConfFile = php.ini phpExeDir = . [phpCli] phpCliVersion = 5.4.3 phpExeFile = php.exe phpCliFile = php-win.exe [apache] apacheVersion = "2.4.2" apacheLastKnown = 2.4.2 apacheExeDir = bin apacheConfDir = conf apacheExeFile = httpd.exe apacheConfFile = httpd.conf apacheServiceInstallParams = -n wampapache -k install apacheServiceRemoveParams = -n wampapache -k uninstall [mysql] mysqlVersion = "5.5.24" mysqlLastKnown = 5.5.24 mysqlConfDir = . mysqlConfFile = my.ini mysqlExeDir = bin mysqlExeFile = mysqld.exe mysqlServiceInstallParams = --install-manual wampmysqld mysqlServiceRemoveParams = --remove wampmysqld [apps] phpmyadminVersion = 3.5.1 sqlbuddyVersion = 1.3.3 webgrindVersion = 1.0
  14. hmm, no komandrindas palaižās normāli bez erroriem, vienīgi http://localhost atgriež Forbidden You don't have permission to access / on this server. EDIT: šo izdevās atrisināt Allow from 127.0.0.1 nomainot uz Allow from all Izskatās, ka apache no komandrindas strādā normāli, bet Wamp control panelis joprojām uzvedas tāpat
  15. Aizkomentēju pilnīgi visus paplašinājumus httpd.conf (arī php tajā skaitā), kā arī pārsaucu F:\wamp\bin\apache\apache2.2.22\conf\extra uz F:\wamp\bin\apache\apache2.2.22\conf\extra111 tāpat nepalīdzēja.
×
×
  • Create New...