Jump to content
php.lv forumi

Basma

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Basma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki, gribēju pajautāt ko Jūs iesakat mācīties tālāk pēc HTML CSS PHP ? Doma sākt ar Javascript, bet paņēmu vienu krievu valodas grāmatu (PHP and AJAX) Gribējas uzzināt kā ir ar AJAX?
  2. Traucē: <p class="comment_text_form"><p><?=$item['comment_text'];?></p></p> Pareizi: <p class="comment_text_form"><?=$item['comment_text'];?></p> Kā dabūt pareizo variantu varbūt iemest <div></div> un CSS failā norādi ja div klasē parādas paragrāfi tad stilus tādu tādus!!?
  3. Ļaunu neko nedara, man vienkārši vajag stilu nomainīt ja es uzlieku viņam stilu, viņš iekšā stilā iemet paragrāfos, tur jau tā vaina! Briedis paldies funcija noder!
  4. Sveiki, ir tabula : comment_id material_id author comment_text date -------------------- visos laukos pievienojas bez paragrāfiem, izņemot comment_text! Kaut norādu paragrāfos vai pievienoju klasi CSS, commen_text, vienalga ieliek <p>Kaut kāds teksts</p> Kā tikt galā? KODS: <?php foreach ($comments_list as $item):?> <div class="comments_form"> <p class="comments_date">Datums: <?=$item['date'];?></p> <p class="comments_author"><?=$item['author'];?></p> <?=$item['comment_text'];?> </div> <?php endforeach;?>
  5. Sveiki, gribas uzzināt ar kāda Jūs programmam lietojat severi SQL, pats personīgi lietoju <Navicat>, bet nu man līdz ko nevisai patīk!! Kādi vabūt ir ieteikumi!!
  6. Sveiki visiem ir doma izveidot lapā otru valodu, bet iesākumam gribēju uzzināt ka pareizi vajaga darīt, kā pareizi veidot, pareizi es domāju ka pirmo index failu es taisu latviešu valodā a index2 es taisu krievu valodā.
  7. Grey_Wolf Paldies tiešām viss skaidrs!
  8. Rincewind te nav tieši runa par trijām reizēm vienkārši gribu izsprast pašu jēgu! daGrevis Varbūt ir iespēja kaut kā izveidot ciklu kas skaita līdz 5 un IP bļokē?
  9. Sveiki, ir tāda problēma, vajaga lietotāju nobloķet uz pāris minutēm pēc piemēram trīs reizēm nepareizi ievadītu paroli, kā Jūs tiekat galā? Kādi ir labāki un ieteicamākie varianti?
  10. Basma

    Pamaciba

    Latviešu valoda diez vai, bet ir krievu valoda, gan literatūra, gan video apmācības!
×
×
  • Create New...