Jump to content
php.lv forumi

zarins

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zarins

  1. Pārsvarā jau mērķauditorija ir Latvija.
  2. Kur ieteiktu labāk izvēlēties iegādāties VPS? makonix? dqdp? Kādas ir atsauksmes par abiem? Varbūt iesakat labāk ņemt kaut kur citur?
  3. Izmanto mb_substr, nevis vienkārši substr. Tur arī vari noradīt kodējumu (utf-8) un nebūs problēmas ar neparadzētiem simboliem.
  4. Kā jums no lietotaju skatpunkta raugoties patīk lapas, kurās izmantots ajax?
  5. Ideja apmēram sekojoša - cilvēks izvēlās kādu no kategorijām, kurā pievienot attēlu un/vai balsot par jau esošu attēlu. Protams, lapā ir vēl dažas informatīvas sadaļas, kuras gan būs statiskas. Vai ir jēga visas lapas atjaunošanas, sadaļas maiņas, lappušu maiņas taisīt uz ajax? Vai tas nerada kādas sekas nākotnei?
  6. Taisu nelielu mājas lapu. Šobrīd jau gandrīz neviena mājas lapa nav iedomājama bez dažādajām jQuery iespējām, tādēļ ienāca prātā, ka varētu visu lapu veidot uz Ajax. Ātri, ērti, radoši. Vai to ir vērts darīt? Kādi ir iespējamie plusi un mīnusi? Kā pēc tam ir ar SEO? Šobrīd tas no jautājumiem ir viss, bet gan jau vēl kaut kas uzradīsies.
  7. Viņu paraugā jau ļoti daudz ir parādīts priekšā. sms apstrādes skripts.php kods = uzģenerētais_kods saglabā datubāzē (kods) nosūta lietotājam (kods) // viss, ko izprintē skripts gatavais risinājums.php pārbauda vai inputā ievadītais kods atrodas datubāzē ja atrodas, tad parāda papildus lauciņus citādi izvada error
  8. Varbūt vari ko mazliet plašāk par to pastāstīt?
  9. Vēlos izveidot aptauju (aptaujas skriptu), bet tā kā tā ir plānota pietiekoši pajomīga, tad lietotājiem būtu ērtāk, ka jautājumi ir sadalīti vairākās daļās (lapās, soļos), apmēram tā, next -> next -> next -> .... -> netx -> finish . Kādi būtu ieteikumi šī realizēšanai? Vai uzreiz pēc vienas sadaļas aizpildīšanas saglabāt datus datubāzē vai padot visu līdz galam un tad saglabāt? Pirmajā gadījumā, ja cilvēks aptauju neaizpilda līdz galam, tad datubāzē būs daudzi nepabeigti ieraksti... Ko un kā labāk darīt? Varbūt ir vēl kaut kas, ko būtu vērts ņemt vērā idejas realizēšanai?
  10. zarins

    Par ko balsojāt?

    Deputāts - valts varas institūcijā ievēlēta persona, kas vēlētāju, kuri to ievēlējuši, vietā lemj par svarīgiem jautājumiem. Tā tas ir tāpēc, lai valsti būtu vieglāk pārvaldīt un nerastos bardaks, kad ikviens vēlas piedalīties. Pirms deputātiem vienmēr pirmais būs pilsonis. Ja Tu kā pilsonis nepildi savu uzdevumu ievēlot cilvēku, kas tavā vietā darbosies saeimā, tad kāda kaķa pēc deputātam būtu jāpilda savi pienākumi attiecībā pret Tevi? Pats vien esi vainīgs ar tādu attieksmi. Katra cilvēka intereses ir citādākas. Tā kā piedalījās 60% vēlētāju, tad arī tikai 60% tiks pārstāvēti un pārējiem nav ko sūdzēties, ka atkal kaut kas ir ne tā kā vajag. Deputātiem pārstāvot šos 60% mērķis ir rast kompromisu visos jautājumos. Jebkurā gadījumā viens no būtiskākajiem jautājumiem šīs saeimas laikā būs lemt par to kā atmaksāt SVF aizdoto naudu.
  11. Javascript Šeit par ir piemērs. Noteikti var arī vienkāršāku to kodu, bet ieskatam būs ok.
  12. zarins

    Skaņa

    Parasti ir tā, ka ja priekšējais tumbu, austiņu caurums (sauc kā gribi) ir aizņemts (jau pievienotas austiņas, tumbas), tad aizmugurējais nemaz nedarbojas. Labāka varianta šobrīd nav.
  13. Var jau būt, ka viss ir skaisti un strādājoši, bet vispirms kāds varbūt paskatās, kur šis skripts ir pieejams lejupielādei. :D Nedaudz advancētāks veids kā kādu "piečakarēt", liekot iztērēt naudu, lai veikalu lejupielādētu.
  14. Atrod uz klaviatūras simbolu, kur attēlots touchpads un kopā ar FN piespied. Problēmu (īstenībā visticamāk tu to touchpad'u vienkārši esi atslēdzis) tam vajadzētu atrisināt.
  15. Un kā tādā gadījumā sanāk ar .eu zonas domēniem? Uz sava vārda reāli nemaz īsti nevar taču reģistrēt. Kā reģistrētājs parādās attiecīgais uzņēmums, kas šo pakalpojumu piedāvā Latvijā un no maniem datiem ir tikai e-pasts.
  16. Vajag taču atkarībā no lietotāja izvēles to language failu ( lv.php , en.php utt. ) arī inklūdot.
  17. Vispirms atrod to malu, pēc kuras nepieciešams samazināt un izdali ar nepieciešamo samazināto izmēru. Pēc tam otru malu dali ar iegūto rezultātu un iegūsi otras malas garumu.
  18. Vēl ir arī techpoint. P.S. Es personīgi kaut kā tomēr ne techpoint, ne lhc, ne solarf neuzticētos. Pakalpojumi, protams, tiek sniegti utt., bet par ir dzirdētas ne tikai pozitīvas, bet arī negatīvas atsauksmes.
  19. Uz jebkura iespējams izveidot SMS ziedošanu... Manuprāt, vislabākais SMS pakalpojumu sniedzējs ir kingsms.
  20. Nesen beidzās līgums ar Garmtech un atradu ko lētāku, bet tā uzskatu, ka Garmtech ir vislabākie un nekādus gļukus gada laikā, kamēr lapas tika izvietotas pie viņiem, nemanīju. P.S. Kas tie par gļukiem, kas EMA?
  21. A es pa 15 esmu gatavs uztaisīt ar visu dizainu.... P.S. Moš atradīsies kāds, kas pa velti visiem izdalīs :D
  22. Un jēga kāda no tiem pāris ierakstiem?
  23. zarins

    SMS spams

    Nenāktu par ļaunu palasīt kas šeit teikts - http://emuars.lv/2008/07/15/patiesiba-par-sms-spam/
  24. fortumo.lv - šobrīd, vismaz man, ir problēmas ar naudas saņemšanu no tiem, kas lieto TELE2 - tikai 4 dažādi SMS tarifi + piesaisti citus un saņem 20EUR, ja viņi veic savu pirmo izmaksu + izmaksā arī uz PayPal (bez komisijas), minimālā izmaksa 50EUR (35 LVL) kingsms.com + ļoti plašs SMS tarifu klāsts + reklāma 20% apmērā no tavas peļņas - izmaksa tikai no 50 LVL
×
×
  • Create New...