Jump to content
php.lv forumi

Rahard

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rahard

  1. Labdien! Radās tāds jautājums, vai ir iespējams uz e-pasta serveri izveidot tādu konfigu, ka ja kāds raksta e-pastu, tad (sūtīt) kam, rādās jau konkrēta adrese, tā kā iebindota. Vai tas maz ir iespējams, un kā tas iespējams?
  2. Warning: file(hitcounter.txt) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory in /home/fumeeptc/games/public_html/includes/counter.php on line 3
  3. Itkā viss ir okey, pievienojās gan tekts, gan bilde upload taisa, bet problēma tajā, ka view.php kad redz izskatu, tad bilde ir neredzama, un tikai uzspiežot skatīt attēlu, tad tik redz attela_nosaukums un uzspiežot redz arī pašu attēlu, bet kas ir nekorekti ka neredz uzreiz? Direktorija: folgeris/image idnex.php view.php index.php http://paste.php.lv/...ebcced?lang=php view.php <?php // Including files for running the web site require 'config.php'; require 'functions.php'; // Connecting to Data Base dbConnect(); $izs = dbFetch("select * from news order by id DESC LIMIT 1"); while($rez = mysql_fetch_assoc($izs)){ echo ' <p>'.$rez['id'].'</p> <p>'.$rez['title'].'</p> <p>'.$rez['message'].'</p> <img src="images/'.$rez['photo'] .'"/> <p>'.$rez['date'].'</p> <p>'.$rez['cat'].'</p>'; } dbDisconect();?> P.S Problēma ir pie index.php, kādēļ photo nesaglabā nosaukumu bildei? anybody??
  4. Bet ma ncietpaurim var kāds ieskaidrot kas tur ir nepareizi? :(
  5. Bļaviens esmu totāls muļļa! http://paste.php.lv/81713ded5bf730e70264e7449fb8ac33?lang=php Ziņas pievienot - sanāk, Bildi uploadot un izveidot mazo/lielo attēlu - ok, bet salikt visu vienā nesanāk :( DB TABULA: CREATE TABLE `news` ( `id` tinyint(40) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `title` varchar(150) NOT NULL, `text` text NOT NULL, `cat` varchar(50) NOT NULL, `date` datetime NOT NULL, `image` varchar(250) NOT NULL, `views` varchar(100) NOT NULL, `ip` varchar(150) NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=11 ; INSERT INTO `news` VALUES (10, 'Tests Nr.3', 'fsdfds', 'Rezultati', '2011-12-09 16:16:54', '', '', '127.0.0.1'); Tātad man pašlaik views(tukš, tā tam jābūt), bet image arī ir tukšs. Es nezinu kā pareizi darīt, vai kāds varētu norādīt vismaz pareizo ceļu un ko palabot, jo esmu iesācējs un mācos, bet man labāk apgūstās, kad redzu kodu un to izstudēju, kā ko panācis, bet ar šo netieku galā.
  6. Nav norādīta pareiza parole, lai piekļūtu Datu Bāzei. Visticamāk iekš config.php vajag paskatīties
  7. Labi taisīšu bildes/liela_bilde vai maza_bilde, bet ko labāk glabāt DB ceļu, nosaukumu, id?
  8. Risinājums(iespējams varat ieteikt ko labāku): Tabula: pictures id - INT ( bildes unikālais ID) path - VARCHAR(200) (bildes uz serveri zem /images) Tabula: News id - INT picture_id - INT title - VARCHAR(100) autor - VARCHAR(100) message - TEXT date - datetime Bet ja piemēram bildes būs par lielu tam izmēram, kas būs paredzēts titul bildei, tad labāk izmantot resize, lai gan vajadzēs arī, kad uzspiež redz pilna izmēra bildi, vai ir maybe iespējams virtuāli samazināt, lai nevajadzētu small_pic un big_pic, kā Jūs ieteiktu labāk darīt?
  9. Paldies! :) p.s apsveicu!!!
  10. Sveiki! Vēlos izveidot ziņu pievienošanu. Ideja par mysql: news_id news_title news_date news_text news_picture (šo nesaprotu kā labāk taisīt kā id (bildes) vai kā savādāk? news_cat Ideja tāda ka iespējams ielikt titulbildi "rakstam", bet tā bilde pēc idejas rezised. Respektīvi tu redzi vienu standarta izmēru, uzspiežot virsū tad redzi lielo izmēru(orginal) Tā kā šajā brīdī esmu apmulsis kā un ko tieši ar to bildi darīt. Pārējie pievienot/labot/dzēst - no problems. Palīdziet izpīpēt!
  11. Google ir loti daudz visada veida free galerijas + comentejamas..tik pamekle, butu laiks iedotu kadu tiesi skriptu, bet ka ka nav,.. sorry mekle pats :)
  12. Principa lieku testejot tekstu vnk pliku.. nav nekadas krasas utt... Bet radas ka nav valid... Visa lapa lidz tai vietai ir valida... Protams varu dariit sarezgitako variantu sarakstit tekstu, tad apcolet html kodu un pats manuali pielabot, bet kadel mocities? Gan jau jabut kadam labam editoram, kas nedara mulkibas
  13. par encoding neko nesaki neesmu nomainijis vnk
  14. Tas parak liels čakars, jo man vajag principa vnk editoru ar kuru varu pievienot zinas, mazliet noformet tas un iemest kadu bildi. Tiesam nav kads labs editors , kas nesataisa smuci?
  15. Sveiki kurs butu labakais wysiwyg, kas netaisitu kludas, respektivi gribu visu webu validu, bet tiesi kur sie raksti paradas, tur ir kludas. Ieteikumi?
  16. Vel viens jautajums saistits ar css, bet soreiz ar php un html: Vai ir iespejams ielikt "Seit" id vai class nosaukumu? <?php include"./tiles/db.php" ;?> $seit = 'id vai class nosaukums' <div style='width: ".$width."; float: ".$float.";margin-left:30px; 'class='".$seit."'></div>
  17. Paldies par palidzibu! P.S Es vnk ierakstu komentaru, lai pasam vieglak orienteties sava koda. Un vienalga ko es tur rakstu, jo ta nebija problema. Aleksej es tik panemu fragmentu no html, jo domaju ka <body> tagi utt nebus vajadzigi :)
  18. ta pat :( tas nepalidz...izmantoju clear:both display:block neviens nepalidz :(
  19. Ir problema ar dizainu :( man ir: #wrapper {width:1024px; height: 100%} Uzlieku hederi, logo, reklamu hederi, viss keda, jo iztiepjas tas wrapper uz leju, saku taisit labaja mala sleju un izmantoju float: right; , itka viss okey... sleja ir labaja mala, bet wrapperis na iztiepies lidz tas slejas apaksai. kas pa kludu?
  20. Rahard

    Zinas

    Itkā viss butu ok..zinas paradas utt, bet lieta tada ka pirma labi paradas 624px un parejas 310 px;.. bet ka man dabut, lai tas parejas ir pa divi blakus? $i=0; while($rez = mysql_fetch_assoc($izs)){ #print_r($rez); if($i==0){ $height = '150px'; $width = '624px'; }else{ $height = '90px'; $width = '310px'; } echo " <div class='Saturs'> <div class='nosaukums'>".$rez['nosaukums']."</div> <div class='datums'> date: ".$rez['newdate']."</div> <div style='height: ".$height." ".$width." ;' class='teksts'>".$rez['raksts']."</div> <br> <div id='lasi'> <a class='links' title='".$rez['title']."' href='?raksts='".$rez['id']."'&sadala=".$rez['sadala']."'> <font face='Tahoma' style='font-size: 8pt'>read more -></font> </a> </div> <br> </div>"; $i++; } ?>
  21. Rahard

    Zinas

    Sveiki! Esmu izveidojis mazu cms sistēmu. Pievienot , Dzest , Labot zinas utt, bet esmu nonacis strupcela, jo nekadigi nespeju izveidot sadi: Respektivi es velos lai pirma zina ir liela piemeram 600px, bet nakosas 2 ( kas vecakas par to zinu kas ir 600px ) butu 300 px lielas...platuma..Es ceru ka jus uzcerat manu ideju un varesiet kaut ka palidzet. Paldies jau ieprieks.
  22. Respektivi es šo cilvēku pazīstu un zinu uz ko viņš spējīgs, kā arī kādus projektus veicis. Tik sākuma nezināju vai piekritīs. Un tādēļ arī meklēju šeit iespējamo kandidātu , ja nebūtu pielauzis draugu :)
  23. Ne lieta tada, es nezinu ka bus ar tam zvaigznem utt... man tas neder..vajag cilveku , kurs 100 % zin ko dara un dara to atri un objektivi.. bet nu esmu sanemis paris PM un tagad zinu aptuvenas cenas... Tagad tik ar viena cilveka palidzibu ( sava drauga ) to visu projektu ari izveidosu un par letaku cenu.. Bet paldies visiem par info un atro reagesanu... Topic CLose
×
×
  • Create New...