Jump to content
php.lv forumi

Raimonds

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Raimonds

  1. Tīri aiz intereses, kāpēc rakstu rakstīji medium.com nevis savā portālā writer.is, kurš ir domāts rakstu rakstīšanai?
  2. Ko lai saka pats tadu publiceji. Izdaram logisku secinajumu ka ja suti tadu ari klientiem tad diezgan smuki vinus cakare, ja ari necakare tas parada darba kvalitati. Tomer reprezente sevi, tad visus dokumentus vajag kartigi sarakstit.
  3. 100 - 200 concurrent useru ir gandriz nekas. Varbut nevajag izmantot wordpress kam tas nav paredzēts? Un ja ir jaskaidro lietas klientam, kaut kas japēta tad ari rēķinā/laika uzskaitē to noradi ka kontaktesanos ar klientu/izpēti un cik laiku tas aiznem. Uzkonfigurēt vides ja to nedara pirmo reizi var mierīgi izdarīt stundas laikā, ja nedara blakus lietas, nezinu kadu baigi sarežģīto setupu tev tiem wordpressiem vajag.
  4. Labāk šitā nekā pēc tam cilvēks ieberžās uz mākslīgi saskaitītām stundām par lietām kuras reali ir wtf... un "profesionālim" vajadzētu izdarīt daudz pieņemamākā laikā.
  5. Nesaku ka jādara for free, bet tas saraksts ļoti smirdēja pēc klienta čakarēšanas. Īpaši no cilvēka kurš dienu dienā strādā pie wordpress projektiem, tev jau vajadzēja būt atstrādātai git veidošanai un nginx vs apache salidzināšanai, nav jau tā ka starp projektiem mainās wordpress struktūra vai arī nginx peksni palicis sliktāks par apache, lai katru reizi tos salīdzinātu. Reali no tā visa saraksta labi ja 5h jedzigi izlietotas darbam redzeju. Diemžēl nevaru uzreiz atrast to PDF ar stundām, bet internets neko neaizmirst :D gan jau izlīdīs kaut kur. Tagad sēžot forumā varbūt arī kādam kaut ko profilē?
  6. A jega ta darit? Kāds ir pratkiskais biznesa ieguvums no tām iztērētajam 5 stundām? Vari paradīt rezultātus, interesē kurš uzvarēja un pa cik. :D Un 4h gitlab projektu veidot PSC... Žēl ka izdzēsi savus komentārus no http://kursors.lv/2015/11/23/hallo-lv-jauns-uznemumu-katalogs-interneta/#comment-20445vismaz visiem būtu redzams kā notiek
  7. Tas ka nodokļu slogs ir milzīgs domāju ka neviens nenoliedz, bet "Ceļus taisa no tiešajiem nodokļiem, kas ir akcīzes nodoklis pie degvielas cenas un tur tu maksā par ceļiem proporcionāli to lietošanai." Sen jau nav vairs tā, tagad to naudu grūž visur kur trūkst un ceļš paliek pēdējais. Būtu jau pareizi ka tā nauda ir paredzēta ceļam kā tas bija agrāk, bet grūtajos laikos saprata ka tur var pasmelties priekš citiem.
  8. Visi šādi apkāsīsim valsti un varēsim iet pa mežu, jo nebūs ceļu. Labi tagad tie ir sūdīgi bet ja valstij būs vēl mazāk naudas, tad jau varam aizmirst un visas mūsu glaunās mašīnas pa 50Eur/mēnesī varēs stāvēt pagalmā :D
  9. 1) Tie ir defaultie dati (varēja tad īsākus ievadīt) un pamatojums nav ko taisīt tik garas e-pasta adreses ir bernudārza līmenis, sorry, bet neviens tādu pamatojumu neņems pa pilnu. 2) I get it, gribās pakasīties ar vēl kādu?
  10. Kritika par tēmu. Ja jau ar to pelna naudu, tad sīkumiem arī vajag pievērst uzmanību, lai arī estētisks, bet tikko ielogojoties iekrita acīs.
  11. Nepareiza sadaļa? :( Vai arī esi gatavs kādam par to maksāt? :D
  12. Interesanti, dizaineris, sysadmins un viss vienā. Nez cik tad ir tas :D
  13. Šis pats ir tīri labi funkcionējošs un pievilcīgs, pa 2 gadiem izdomās ko darīt, nevajag sasteigt.
  14. Viņiem ir diezgan detalizēta info dokumentācijā, ja tur nav, tad uzraksti, parasti atbild ļoti saprātīgā laika periodā.
  15. Raimonds

    Dizains

    Vienalga cik tu tur esi licis klat, bet kaut kadu atsauci uz orginalo autoru atstat vajag.
  16. Un ja nevajag pilna izmera bildi, vnk izdzes pec cropa.
  17. Pirmais, view ielādei teorētiski vajadzētu būt pašā apakšā. Form_validation klase strādā ļoti labi, bet $_POST vietā lieto $this->input klasi, kas ir ielādēta by deafault. Tur visi mainīgie ir automātiski uztaisīti muļķu droši.
  18. skaties te http://css-tricks.com/downloads/ ir diezgan labi piemeri ;)
×
×
  • Create New...