Jump to content
php.lv forumi

HOSTPLEX

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HOSTPLEX

  1. Servera maiņas dēļ (no Vācijas uz LV) reģistrācija slēgta līdz 1.05.2010 Sorry :/
  2. Turklāt ar SQLite SQL pieprasījumu apstrāde notiek daudz ātrāk, nekā izmantojot MySQL vai PostgreSQL, jo DB atrodas vienā failā lietotāja konta direktorijā, nevis uz SQL servera. SQLite arī ir daudz stabils, nekā MySQL/PostgreSQL...jo tie ir atsevišķi serveri ar savu iespējamo downtime. Tomēr, lieliem projektiem ar biežiem pieprasījumiem datubāzei (it īpaši ierakstīšanai) labāk lietot MySQL.
  3. http://www.hostplex.eu, "Laipni Lūdzam! HOSTPLEX atvēršanas diena..." (Posted by HOSTPLEX on July 27, 2009 12:00)
  4. Host-Tracker.Com, izmantoju šo no paša servisa atvēršanas sākuma. Tikai HTTP pārbaude, diezgan augstas pakalpojuma cenas...taču ļoti parasts un ērts izmantošanā
  5. Maz iespējams, ka GarmTech tagad izmanto safemode. Šī opcija, kā PHP drošības palielināšanas meģinājums ir jau novecojusi un vispār vairs nebūs pieejama PHP6 versijās. Tagad vairāk tiek izmantots suhosin vai nu visi PHP piepasījumi HTTP serveram tiek apstradāti pēc suPHP metodes (kā bijušais phpsuexec).
  6. Esat gatavs ticēt visai nepamatotai un nepārbaudītai informācijai, kas tiek publicēta internetā?
  7. Pamēģiniet uzrakstīt vēstuli vēlreiz, tikai tagad tieši caur mūsu klientu portālu, jo, iespējams, jūsu vēstule pēc kāda iemesla netika līdz mūsu e-pastu apstrādes sistēmas. Kā arī, lietotājiem piedāvāts kontakts caur Skype un mūsu forumu.
  8. Lūdzu Jūs pāradresēt šo jautājumu mūsu servisa informācijas nodaļai :)
  9. Negribu šeit forumā rakstīt pilnu URL līdz mūsu foruma topikam tieši par jūsu jautājumu, nu bet to var atrast... "|HOSTPLEX| Bezmaksas cPanel Hostings > Bezmaksas Hostings > Jautājumi par Reģistrāciju Hostingā > nav akceptēta reģistrācija". Paldies!
  10. HOSTPLEX forumā ir topiks par reģistrāciju servisā, kur ir pateikts, ka kontu reģistrācija notiek sestdien un svētdien. Ja jūsu interese par mūsu pakalpojumiem būtu lielāka, iespējams, jūs apmeklētu arī forumu :) Paldies!
  11. Par uzņēmumu: HOSTPLEX - Kvalitatīvs Profesionāls Bezmaksas cPanel Hostings Nosaukums un mājas lapa: http://www.hostplex.lv [*] Piedāvātais pakalpojums: Bezmaksas Hostings Pakalpojuma veids: Shared Hosting [*] Infrastruktūra: Serveru arhitektūra: x86_32 un x86_64 Rezerves kopijas: Automātiskais Backup (3 reizes nedēļā) [*] PHP: PHP versija: Current 5.2 Stable (5.2.10) PHP moduļi: http://www.hostplex.eu/phpinfo.php PHP drošība: SuPHP/suhosin [*] DB: MySQL: Ir - unlimited PostgreSQL: Ir - unlimited Kāda OS: CentOS 5.3 Web serveris: Apache 2.0 Uploadošana: Caur FTP/SSH/SFTP Vadības panelis: cPanel Vai ir pieejams shell: Jā caur SSH/Vadības paneli Vai ir pieejams cron/scheduler: Jā [*] Citas programmēšanas valodas: Perl5, C/C++, TCL, Python [*] Administratīvie jautājumi: Atbalsta dienests: E-Mail, katru dienu bez brīvdienam ============================== HOSTPLEX - Kvalitatīvs Profesionāls Bezmaksas cPanel Hostings http://www.hostplex.lv - Serveri Latvijā un Vācijā - Disku vietas 250 MB Ar palielināšanas iespēju!!! - Tīkla trafiks Bez ierobežojumiem - Konta vadības panelis cPanel 11 (angļu vai krievu val.) - Konta uzstādīšana >>> Bezmaksas <<< - Ikmēneša maksa >>> Bezmaksas <<< - Reklāma lietotāju web-lapās? >>> NĒ, nekādas reklāmas vispār <<< ============================== HOSTPLEX ir pagaidam vienīgais hostings Latvijā, kurš piedāvā visus profesionāla hostinga pakalpojumus pilnīgi bezmaksas! Katrs mūsu lietotājs pēc veiksmīgas reģistrācijas saņem standarto bezmaksas tarifu plānu, kurā iekļauts profesionāla hostinga vadības panelis cPanel angļu vai krievu valodā, 250MB diska vietas, bet visas citas funkcijas - bez ierobežojumiem! Tas ir neirobežots MySQL datubāzes skaits, PostgreSQL datubāzes skaits, apakšdomenu - papilddomenu - stāvvietdomenu skaits, pastkastīšu skaits, FTP lietotāju skaits, tīkla trafika skaits, un vēl daudz kas cits!!! Jums arī ir iespēja izmantot savus personīgus domenus uz mūsu serveriem (DNS atbalsts)! 250MB diska vietas jums būs nepietiekami? Sazināties mums, jo diska vietu var palielināt līdz pat 1GB pilnīgi bezmaksas! Pēc pieprasījuma varam arī pieslēgt SSH/Shell piekļuvi jūsu kontam. Mūsu tehniskais atbalsts palīdzēs jums pareizi nokonfigurēt cPaneli jūsu vajadzībam, kā arī sniedz konsultācijas par dažādu skriptu lietošanu un par servera iestatījumu īpatnībam. Liekas neticami? Parbaudiet paši, tas ir to vērts! Reģistrācija aizņems jums tikai 2 minutes! Tiksimies mūsu serveros! Jūsu HOSTPLEX LATVIA http://www.hostplex.lv
×
×
  • Create New...