Jump to content
php.lv forumi

eddiboy

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

eddiboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Skaidrs. Liels paldies par juusu pacietiibu :)
  2. Jaa order by straadaa bet jautaajums paliek kaapeec datubaazee ieraksti sglabaajas haotiskaa seciibaa?
  3. Tur jau taa probleema ka dati nesaglabaajas seciibaa peec primaaraas atsleegas! Var jau buut tieshaam ka viss ir vienkaarshaak bet gribu saprast sho te lietu :)
  4. Shaads jautaajums man ir taapeec ka lai atteelotu ierakstus lietoju limit un gribu lai panjemu piemeeram pirmos 15 (limit 15) ierakstus kas ir arii peedeejie kas tikushi pievienoti tabulai un veelaak naakoshos 15 (limit 16,30) utt.
  5. Jaa to es saprotu maaku sort taisiit bet gribu zinaat vai datubaazee pashaa ir kaut kaada iespeeja lai vinji saglabaajas augoshaa vai dilstoshaa seciibaa! Nu piemeeram ir tikai divas kollonas tabulaa: saucaas id un vaards. Ielieku pirmoreiz ieksh vaards - artis; otreiz - jaanis; treshoreiz - agris, tagad sanaak ka artim id ir 1, jaanim 2 un agrim 3, bet tabulaa vinji ir sglabaajushies(id)piemeeram 2 3 1, kaa lai dabuun taa lai vinji tabulaa kaartotos peec taa kad vinji ir ievietoti nevis haotiski?
  6. Kaut gan jaunie ieraksti tiek ielikti ar jaunu id kas ir auto increment taatad katrs naaoshais skaitlis ir lielaaks par naakosho, bet peec tam apskatot tabulu - vienalga kaa vai caur php admin vai pieprasot datus ieraksti ir jauktaa kaartiibaa kaut gan uz id lauku ir uzlikts indekss! Tieshaam neesu speciaalists taapeec varbuut kaads vaeetu pateikt kur tas apliitis pasleepts? Paldies jau ieprieksh!
  7. Ļoti atvainojos par jauna topika izveidošanu, jo ilgi domāju vai rakstīt, un kad beidzot uzrakstīju pēc 10 sekundēm atradu to kļudu! Bet interesanti, ka bez ši $ simbola beigās: if (!eregi('^[0-9]{8}$', $telefons)){ $error = "Tas tak nau telefons!"; echo $error; viņš atļāva tikai ciparus, minimālais 8 ciparus, bet makslimālo nefiksēja! jaa. Vēlreiz atvainojos!
  8. Sveiki labdien! Sanācis tā ,ka gribu lai telefons ir ar astoņiem simboliem tāpēc itkā jābūt šā: if (!eregi('^[0-9]{8}', $telefons)){ $error = "Tas tak nau telefons!"; echo $error; bet lieta tāda, ka nemet viņš erroru, ja pārsniedz tos 8 simbolus un tāpēc mēģināju ari šādi: if (!eregi('^[0-9]{8,8}', $telefons)){ $error = "Tas tak nau telefons!"; echo $error; arī tas nestrādā! to pašu mēģināju arī ar preg_match(), bet tas pats! Varbūt kāds zin kādu apslēptu vai acīmredzamu joku? Vai vaina ir tajā noliegumā?
×
×
  • Create New...