Jump to content
php.lv forumi

trakaissk

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

trakaissk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Viss kārtībā problēma atrisināta paldies par palīdzību.
  2. Met error. Lab paldies papetisu dzilak par to emty. Un to error_reporting(0) es iznemu ara vnk aizmirsu iznemt.Un nekā nedroša tur nesaskatu.
  3. Tāpat nedaudz nesaprotu reku man ir php <?php error_reporting(0); include "config.php"; $record = $_POST['spiest']; $vards = $_POST['vards']; $teksts = $_POST['teksts']; $email = $_POST['email']; if($record) { $query = 'INSERT into kontakti set vards="'.$vards.'", teksts="'.$teksts.'", email="'.$email.'"'; $res = mysql_query($query); } ?> Reku forma virs viņas ir jāizlec ziņojums <form name='forma' method='post'> <div> Vārds: <br /><input name='vards' type='text' value='' /> </div> <div> E-mail: <br /><input name='email' type='text' value='' /> </div> <div> Rakstīt:<br /> <textarea name='teksts' cols='30' rows='5' type='text' value='' /> </textarea> </div> <br /> <div > <input name='spiest' type='submit' value='Nosūtīt' /> </div> </form>
  4. Sveiki! Ir lieta tāda kad uzrakstīju kontakt formu , bet tagad vajag uztaisit tā , lai php pārbauda katru lauku kas nav aizpildīts un izmet brīdinājumu 'Lūdzu ailpildi e-mail lauku' un tā ar visiem pārējiem laukiem var lūdzu kāds iedot adresi kur es varu palasīt informāciju kā to izdarīt. Ar datubazi savienojas un iformācija uz db arī aiziet veiksmīgi. Jau laikus paldies.
  5. Reali es zinu kur ir jaliek css nevajag jau sakt spamot un apsaukat. Es biju domajis vai katram manam veidotajam divam ir tas jaliek vai es vnk varu pielikt visu pie <body style=" margin:0px auto; width:500px;"> un vis iet pa cetru.
  6. Hmm tas man ir jaliek tiesi taja div ko es gribu nolikt pa centru vai body.
  7. A height nav jaizmanto tikai width
  8. trakaissk

    Problēma ar css

    Sveiki ir sekojoša problēma vajag mājas lapu nolikt pa centru neizmantojot html bet gan divu. Sadi neder <div align='center'></div> vai ir kautkāda iespēja css to visu nolikt pa centu neizmantojot tabulas,es zinu kad ir , bet nezinu kā to izdarīt. Bet neizmantojot tik un tik px no labas puses vai no kreisas vajag tiesi pa centru. Jau laikus paldies.
  9. Rakstiju šeit jo nezināju kur lūgt palīdzību. Fatal error: Class 'DB' not found in D:\Program Files\xampp\htdocs\reg\login.php on line 11 Šis ir login.php <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <html> <head> <title>Untitled Document</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1258"> </head> <body> <?php require_once( "db.php" ); $dsn = 'mysql://trakaissk:password@localhost/time'; $db =& DB::Connect( $dsn. array( )); if (PEAR::isError($db)) {die($db->getMessage());} $res = $db->query("SELECT * FROM `userslist` WHERE 1 AND password=MD5(?)", array($_POST['user'], $_POST['password'])); array( $_POST['user'], $_POST['password']); $row = array(null); if ($res !=null) $res->fetchInto($row); if ( $row[0] != null ) { session_start(); $_SESSION['user'] = $row[0]; header("Location:welcome.php"); } else { header("Location: index.php?bad=1"); } ?> </body> </html> db.php <? $db = mysql_connect ("localhost","trakaissk","19790412"); mysql_select_db("puzzles",$db); ?> Jau laikus paldies
×
×
  • Create New...