Jump to content
php.lv forumi

winstons

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

winstons's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki, man ir tāda problēma es uzliku savam blogam theme bet tas īsti neatbilst manām vajadzībām, man vajag lai index lapā parādās nevis viss posts bet tikai viena bilde visā tās izmērā un piemēram divi pirmie teikumi, vai ir domas kā to var izdarīt ?
  2. Ok vairs palīdzība nav vajadzīga šodien nosēdēju visu dienu pie kompa un pats salaboju :), izradijas vaina bija tama kad es parinteleju WP es paņjēmu WP failus no officiālās adrese, bet DB backup man bija uztaisīts iepriekšējam blogam kura versija bija modificēta, tad es ieinstelēju to modificēto WP importēju DB failus un viss aizgāja visi posti un kommenti saglabājās. (rakstu šo tāpēc varbūt gādam būs šāda problēma un risinājums noderēs):)
  3. es izdarīju tādu variantu uztaisīju DB kopiju visus failus izdzesu uzinstelēju jaunu WP viss gaja tad es importēju veso DB jaunajā un kad es cenšos aiziet uz saitu tur parādās balta lapa šādinezinat kas varētu būt par vainu, jo admin panelis viss strādā, vecie dati saglabājušies posti viss kā vajag bet nez kapēc adrese neiet ?
  4. Man šķiet ka viss pareizi bet es tajā worpress scripta tāpat īpaši nekā neizprotu, reku ir tas settings.php lūdzu apskati varbūt vairāk saproti.
  5. Sveiki, man ir tāda problēma vakar es taisīju savam blogam themu, viss itkā labi gāja, bet tagad šorīt ienāku savā adrese un man izmet šādu erroru "Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/winstons/public_html/wp-settings.php on line 155" kāds var palīdzēt ka par vainu? neiet ne admin panelis ne kas.
  6. Sveiki , es īpaši labi vēl neorentējos skrptos , bet kā piemēram varētu izskatīties kods ko ielikt lapas sākumā lai katru reizi kad to atver tas pieskaita vienu vienību datubāzē lai vēlāk es to varu izvilkt un paŗadīt kā skatījumus .
  7. Sveiki , mana problēma ir šāda , es vēlos aizsūtīt savus userus uz citu lapu bet pa vidu ielikt vēl lapu kūrā ir taimers un parāda piem tik un tik līdz usera pārvešanai uz to un to lapu , skriptu es dabūju , bet viena problēma , vai man vajag katru reizi kad es useri gribu sūtīt uz citām lapusēm man vajag jaunu redirect lapu taisīt , un varbūt kāds man var palīdzēt lai ar vienu php kodu var sūtīt userus uz lapām tikai nomainot linka nepieciešamo urlu . NU kaut ka tā cerams sapratīsiet ko es vēlos un palīdzēsiet. :)
  8. Man liekas problēma ir tamā , ka man webs ir uz hosta un users ir taisīts caur cpaneli, useru es taisīju ar vārdu dog bet kad biju uztaisījis mna parādīja ka users ir watching_dog, bet ar watching_dog useri es varu konektēties datubāzei bet nevaru nekā izdarīt talāk jo saka, ka nav privilēģiju, kaut gan visas es saliku , ja meginu tikai ar dog useri tad vispār nekonektējas bet parāda ka ar paroli YES . Nezinat kas varētu būt par problēmu ?
  9. nu mna ir config fails kur ierakstiti datubāzes konektēšanās dati un tad šjā failā kur errors config ir ielikts kā require .
  10. Sveiki man rādās šāda kļūda : Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'watching'@'localhost' (using password: NO) in /home/watching/public_html/comment/cmt-display.php on line 2 Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/watching/public_html/comment/cmt-display.php on line 2 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/watching/public_html/comment/cmt-display.php on line 5 Nevaru saprast kas par problēmu , lūdzu palīdziet .
  11. Sveiki , mani interesē par cik un kurš var uztaisīt web lapu kur var skatīties filmas vai seriālus online ar izskatīgu dizainu, ar admin paneli kur var uploudot filmas , ar paneli kur lietotaji, registrējas un var sutit vestules starpā , un kad uzspieš skatīties noteikto filmu kaut kur blakus skaita cik reizes tā ir skaīta , cerams izteicos skaidri :) .
×
×
  • Create New...