Jump to content
php.lv forumi

Janciic

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Janciic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki. Man ir problēma. Tulkojot lapu no angļu uz latviešu valodu rodas ķeburi. Domāju, ka tam ir sakars ar encoding. Itkā failam, kurā tulkoju ir (Notepad2, File -> Encoding -> UTF-8) viss ok, bet vienalga, nekur nevaru atrast vietu, kur nomainīt to, lai nebūtu ķeburi. Nav nekādas idejas?
  2. Īstenībā, ideja man bija arī šāda ar logo, par simbolisku cenu, taču man kā tik lielam nespeciālistam likās, ka varētu būt pārāk sarežģīti. Varbūt kāds nevēlas sadarboties un uzcept to kopā? :D
  3. Sveiki. :) Gribēju uzzināt, vai izveidot mājaslapas saturu, kura varētu izskatīties līdzīgi kā šī bilde: bilde, ir ļoti sarežģīti? Būtībā doma ir šāda. Visa galvenā lapa ir noklāta ar tādu kā rūtiņu papīru. Jebkurš cilvēks no visas pasaules var ienākt šajā mājaslapā un izvēlēties kādu no rūtiņām, kura ir brīva. Uz rūtiņas ar peli uzspiež un izlec tāds kā "baloniņš". Šajā Rūtiņā tiek ievadīts viņa dzimšanas datums, vārds, uzvārds un valsts, kurā viņš dzīvo + e-pastu, kas viņam nebūs redzams. Viņš spiež `saglabāt` un viņam uz emailu tiek aizsūtīta ziņa ar rūtiņas atrašanos vietu. Un šā process notiek, kamēr visas rūtiņas ir aizpildītas. Varbūt, ja kādam ir interese piedalīties (vopšem to visu realizēt), tad viņš varētu man atrakstīt uz e-pastu. Ja interesentu nav, tad jūs varētu varbūt pateikt cik varētu prasīt par šādas lapas izveidi? Principā nekādi menu nav paredzēti. Viss tikai balstītos uz 1 lapas, kurā viss notiktu. Ceru, ka saņemšu vismaz kaut kādu atsaucību. Mans e-pasts.
×
×
  • Create New...