Jump to content
php.lv forumi

acidburn

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by acidburn

  1. Pēdējā laikā uzradušies klienti, kuri interesējas par dažādu hostinga paneļu hostēšanu. Attiecīgi vēlos arī šeit atgādināt, ka piedāvājam izmēģinājuma laiku serveriem. Piemēram: varam sagatavot cPanel serveri uz demo laiku - 15 dienām.
  2. Nu jau pie mums maziņie serverīši sākot no 9.50 Ls mēnesī! www.serveru-noma.lv
  3. Par uzņēmumu: SIA Projektam.lv - www.serveru-noma.lv Uzņēmums dibināts 2009. gadā Uzņēmējdarbības forma: SIA [*] Piedāvātais pakalpojums: Pakalpojuma veids: Virtual hosting Pakalpojuma apraksts: virtuālo serveru noma un webhostings izmantojot DTC. Pakalpojuma cena (intervāls): Cenas serveriem sākot no 10.50LVL+PVN mēnesī, cenu kalkulators mūsu mājas lapā. [*] Infrastruktūra: Ir ar visiem lielākajiem LV ISP starpsavienojumi, tiešie. Divi neatkarīgi izdalīti ārzemju kanāli, neizmantojot citus ISP. 10GBit/s loks pa LV. Energoapgāde: 220V/48V/UPS+Ģenerators, 2 neatkarīgi pieslēgumi no dažādām a/st. Aparatūras resursi: tikai un vienīgi Cisco + NokiaSiemens WDM iekārtas. Serveru arhitektūra: VM ESXi 4.x, centralizēts storage Rezerves kopijas: Ir. Serveru nomas klientiem tiek izdalīts atsevišķā datu centrā caur FTP pieejams identisks HDD resurss tādā pašā apjomā kā nomātajam serverim. Hostinga risinājumam backup 1x nedēļā, svētdienu naktīs. Atjaunošana bez maksas. [*] PHP: PHP versija: Serveriem instalējat kādu vēlaties. PHP moduļi: Serveriem instalējat kādu vēlaties. PHP drošība: Serveriem instalējat kādu vēlaties. [*] DB: Serveriem instalējat kādu vēlaties.[*] OS: Kāda OS: Serveriem instalējat kādu vēlaties. Lietotāji: Serveriem pēc pašu ieskatiem un, protams, servera jaudas. Web serveris: Serveriem instalējat kādu vēlaties. Ierobežojumi: Atkarīgs no servera. patreiz vēl trafika ierobežojumus nepraktizējam. Uploadošana: Pēc izvēles. Hostingam FTP. sFTP Vadības panelis: Serveriem nav. Hostingam - DTC Vai ir pieejams shell: SSH, vai kādu vēlaties serveriem. Hostingam SSH Vai ir pieejama izdalīta IP: Serveriem 1 ir cenā, papildus IP 1Ls/mēn. Vai ir pieejams SSL: Serveriem, kā vēlaties. DTC, jā. Vai ir pieejams cron/scheduler: Serveriem instalējat kādu vēlaties, hostingam - nepateikšu patreiz. [*][*] Administratīvie jautājumi: Iespēja un kārtība kā fiziski piekļūt serverim: Fiziskā piekļuve nav nepieciešama, serveris ir virtuāls. Atbalsta dienests: Saziņa izmantojot e-pastu un/vai mobilos sakarus. Principā ir pieejami 3 cilvēki, kāds no viņiem atbildēs. No šiem trīs vienmēr kāds būs gatavs reaģēt uz Jūsu problēmu. Rēķinu apmaksas varianti: Pārskaitījums, PayPal.
  4. Priekš kam izvietot un uzturēt savu dzelzi, ja vari iznomāt kādu vēlies? Un pie tam Latvenergo Datu centrā. http://www.projektam.lv webā pieejams arī cenu kalkulators, sarēķini cik Tev vajadzīgais serveris izmaksās mēnesī.
  5. Maldies! :D 1. Mums ir vairāki serveri, ne tikai viens, kā lielākajai daļai šaraškinu hosteru. 2. Katrs serveris ir pieslēgts diviem dažādiem komutatoriem, automātiski ja viens switch krīt, tad viss trafiks pagriežas caur otru eth, kuriem tālāk ir divi izvadi uz diviem rūteriem u.t.tālāk. Kā jau normālos datu centros.
  6. Nē, HDD ir dažādi, vnk neuzskatam, ka GB ir tik dārgs, parēķinot cenas, ar visu mirrorēšanu GB pret latu ir smieklīgs. Attiecīgi cilvēki parasti nopirkto daudzumu nemaz neiztērē, lielākoties serveros lielie HDD ir neaizpildīti, ātrāk iztērējās cores un RAM. Drīzumā pāriesim uz externālu storage risinājumu, tad HDD izmantojums būs racionālāks. Esam iedarbinājuši klientu lojalitātes programmu, atlaides, atlaides :) ieskataties - www.projektam.lv Atgādināšu vēl - ir iespējams demo, cilvēkiem patīk. Daudzi vispirms pamēģina, pēc tam noslēdz līgumu. Saprotam, ka nevienam negribās uzreiz pirkt kaķi maisā. Pakalpojums tomēr latvijā svaigs.. Veiksmīgu dienu
  7. Kapēc tad uzreiz tā netici? :) Ir daudz serveri, nevienam nav mazāk pa 8GB ram. storage jau vispār mūsdienās nav problēma. Paliec kalkulatorā citus ciparus, paspēlējies. Bet nu vidējā prece ir servera noma ar vismaz 512 RAM kādām 10GB vietas un vienu core. Izmantots tiek linuxam, un tad ram pieaudzēts atkarībā no aplikāciju prasībām. Windows, kā zinam, ir prasīgāks pret resursiem. Tamdēļ cilvēkiem ļaujam izvēlēties - Darīt ar piešķirto resursu ko vēlas. :) Piemēram 100GB maksā tikpat cik 40GB :) tas lēciens ir izdevīgs. Storage ir lēts, mirrorētas SATAs Bet nu, par RAM runājot, cilvēki parasti optimizē OS, lai būtu jāmaksā mazāk par RAM, kurš ir viena no dārgākajām komponentēm. Piedāvājam DEMO, varat pieteikties pamēģināt.
  8. projektam.lv Par uzņēmumu: projektam.lv un www.projektam.lv Uzņēmums dibināts 2008. gadā Uzņēmējdarbības forma: Individuālais komersants [*] Piedāvātais pakalpojums: Pakalpojuma veids: Shared hosting(DTC panel), serveru noma Pakalpojuma apraksts: primārais bizness - serveru noma (vmware), hostinga pakalpojumi Pakalpojuma cena (intervāls): hostinga cenas - 5 Ls/mēn, 10 Ls/mēn, 15 Ls/mēn. Serveru cenas - no 13 Ls/mēn. Cenu kalkulators mūsu mājas lapā [*] Infrastruktūra: Pieslēgumu skaits un veids internetam: līdz 1Gbit/s RIX, LIX, SMILE. līdz 5 Mbit/s ārzemes (globalcrossing) Energoapgāde: 220V/Strāvas stabilizators /UPS+Ģenerators, divi neatkarīgi elektro ievadi. Latvenergo Datu Centrs. Aparatūras resursi: QCore, Gentoo, Cisco. Serveru arhitektūra: x86_64 Rezerves kopijas: Ir reizi nedēļā hostinga serveriem uz āreju storage Detalizētāka info pēc pieprasījuma [*] PHP: PHP versija: info pēc pieprasījuma PHP moduļi: info pēc pieprasījuma PHP drošība: info pēc pieprasījuma [*] DB: - visu varat iegūt, ja izmantosiet servera nomu, instalējat ko vēlaties :) MySQL: Ir, sīkāks info pēc pieprasījuma PostgreSQL: info pēc pieprasījuma SQLite: info pēc pieprasījuma Oracle: nav Cita: info pēc pieprasījuma [*] OS: Kāda OS: Gentoo, vmware Lietotāji: info pēc pieprasījuma Web serveris: Apache Ierobežojumi: Uz RAM - atkarīgs no pakalpojuma / uz CPU - atkarīgs no pakalpojuma / uz Procesu skaitu - atkarīgs no pakalpojuma / uz Upload - nav / Uz Download - nav/ Uz Disku vietu - cik nopirkts Uploadošana: Caur FTP SSH SFTP Vadības panelis: DTC Vai ir pieejams shell: Jā caur SSH un Vadības paneli Vai ir pieejama izdalīta IP: Jā servera cenā Vai ir pieejams SSL: Jā Vai ir pieejams cron/scheduler: jā [*] Citas programmēšanas valodas: info pēc pieprasījuma [*] Administratīvie jautājumi: Iespēja un kārtība kā fiziski piekļūt serverim: vmware, par dzelžīem atbildam mēs. Atbalsta dienests: mobilais telefons, 24/7 - ētikas ietvaros :) Praktiski uzreiz, atkarīgs no speciālistu attāluma līdz datoram. Speciālisti ir nodrošināti ar portatīvajiem datoriem un mobilu interneta piekļuves iespēju Rēķinu apmaksas varianti: Pārskaitījums
  9. Uij, laikam citā sadaļa paredzēta šādam info....sorry
  10. Sveiki PHP cilvēki. Izskatās, ka Jums visiem ir diezgan objektīvi viedokļi par dažādām hostinga un serveru nomas firmām. Attiecīgi vēlos pareklamēt nelielu uzņēmumiņu, kurš pēdējā gada laikā ir labi izpleties serveru nomas un hostinga pakalpojumu ziņā. Attiecīgi piedāvājam skaitļošanas resursu nomu, t.i. serveri, kuros varat instalēt sev vēlamos OS un hostēt aplikācijas, webu u.c. Jums vai Jūsu uzņēmumam nepieciešamās lietas. Nodarbojamies arī ar hostinga pakalpojumiem. Mazākā pakete 5 Ls/mēn. DTC panelis ar attiecīgo funkcionalitāti. Mūsu serveri atrodas Latvenergo datu centrā, kuram, protams ir vairāki energo ievadi, dīzeļģeneratori, dublēti ārzemju interneta ievadi un, protams, vairākreiz dublēti LV interneta savienojumi ar LIX, SMILE u.c. POPiem. Apmeklējat mūsu web lapu - www.serveru-noma.lv Servera nomas kalkulators mūsu mājas lapā - serveru nomas cenu kalkulators
×
×
  • Create New...