Jump to content
php.lv forumi

max

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by max

  1. max

    Meklēju CakePHP koderi

    Ko jūs tur čīkstat un murgojat? Rakstīts - kam interesē, rakstat, sarunāsim. Zinājāt, ka ne viss, ko piedāvā ir appisiens par 100eur/mēn? Neesmu darba devējs, atminējos par šo lapu, kur savulaik (gadi 9 atpakaļ) tusējās sakarīgi purni, bet izskatās, ka palikuši vien čīkstētāji un citādi kadri, kuriem dzīvē nav paveicies. Pats pa brīviem brīžiem taisu un čubinu šim ārzemju klientam veiklau jau vairākus gadus, bet, diemžēl, dzīvē daudzas izmaiņas kā rezultātā vairs netieku galā ar termiņiem un vēlos visu nodot kāda cita rokās. Kas kodē cakephp (ja te tādi ir), nemīžat un atrakstat, nodibināsiet normālus kontaktus ar sakarīgu kantori, kur brīvos brīžos piehaltūrēt. Nenožēlos. Pārējie, kam tikai gribas iepļūtīt - laipni lūgti citos topikos.
  2. max

    Meklēju CakePHP koderi

    Raksti tā, it kā būtu minēts, ka nepiedāvā 2K uz rokas.
  3. Sveiki. Nepieciešamas prasmīgas rokas interneta veikala pabeigšanai un turpmākajai uzturēšanai, darbs remote. Nepieciešams programmētājs, kas prot un māk CakePHP, mysql, jquery, bootstrap, html5, css, vēlamas iemaņas ar git versiju kontroles sistēmu un linux. Detaļas PM.
  4. Tas, ka PHP + DB + js un taml pamatlietas, tas viss ir skaidrs, šobrīd lielākais klupšanas akmens = izdoma :)
  5. Es nepretendēju uztaisīt kaut ko labāku/konkurējošāku vai whatever. Es lūdzu padomu, kā labāk veidot tehniski. Lokālajai avīzei ir interneta versija sludinājumiem un ir plānā uztaisīt "apgreidu" uz ko nedaudz labāku. Savas izaugsmes pēc un lai lietotājam būtu ērtāk meklēt, pievienot un taml.
  6. Čau, čau, kolēģi. Ir nepieciešams uzveidot pavisam vienkāršu sludinājuma dēli, bet ar customizētām sludinājumu kategorijām/sadaļām, līdzīgi kā ss.lv. Gribu idejas kā būtu vienkāršāk/labāk to visu taisīt, proti, ka katrai sadaļai ir bez mazam vai savs layouts, ja tā to var nodēvēt, - ar saviem aizpildāmajiem fieldiem, dropdown menučiem un taml. Piemēram, ja sadaļa ir auto, tad jābūt dropdown menu ar krāsām/markām un taml, ja tā ir māja, tad jābūt iespējai ievadīt kvadrātmetrus etc. Idejas? :)
  7. Offtopic: Maaren, klients hostē savu lapu kur vēlas. Izstrādātājam ar to nav nekāda sakara, ya know..
  8. Sveiki. Neceru īpaši te ko atrast, bet varbūt tomēr ir kāds tiešām spējīgs web dizaineris, kas vēlas šad un tad papildus nopelnīt? Portfolio un aptuvenos izcenojumus uz PM! :) Pateicos jau iepriekš.
  9. max

    Kā tu programmē?

    Parasti kodēju tā, lai pats saprastu + citi, ja nu kadreiz rodas tāda vajadzība. Screenšotā CakePHP 1.2.x + EditPlus
  10. Sveiki. Radās vajadzība pēc SMS risinājumiem, taču paguuglējot saprotu, ka viss tik vienkārši nav. Iespējas ir daudz un dažādas, taču ir būtiski ar pirmo soli neiekāpt kakā. Iepriekš saskarsme ar ko tādu nav bijusi, tādēļ vaicāju šeit ar cerību atrast zelta vidus ceļu tarifu/servisa/kvalitātes ziņā. Ko iesakat? Kāds būtu jūsu LV SMS gateway tops? Pateicos jau iepriekš.
  11. max

    Session

    Ja 100% direktorija eksistee, tad viennoziimiigi useris, zem kura skrien apacis (vai jebkursh cits web serveris), atrodas citaa grupaa (vai arii ar citu useri), nekaa ir iesetota temp direktorijai. Visbiezhaak shaados gadiijumos, ja direktoriju veido pats, useris un owneris ir root:root. Un ja taa, tad 775 noziimee, ka pilnas tiesiibas ir tikai ownerim un grupai, bet paareji rakstiit nevarees. ls -lah /var/www/htdocs/tmp & vi /etc/httpd/httpd.conf will be your friend :)
  12. max

    Problema koda

    Vispirms saac single-quotes (' nevis ").
  13. Ja no AJAX neko daudz nesaproti, iesaku pameegjinaat jQuery un taa AJAX iebuuveetaas fiichas. Jaabuut galiigam analfabeetam, lai nesaprastu :)
  14. max

    cakePHP

    Imho, as ir layout fails, kuraa tiek iekljauts view's. Uztaisi zem view/layouts/ failu default.ctp, samet iekshaa visu vajadziigo HTML'u (ar body, html tagiem utt), pa vidu echo $content_for_layout un viss buus ok.
  15. Ar str_replace(' ', '-', $str) nepietiek? :)
  16. max

    php time

    Es perosniigi izmantoju datetime un formateeju vai nu pashaa kvaerijaa vai view'aa. I labi kaartojas i visaadi citaadi ir ok.
  17. max

    htaccess

    Iemet publiskajaa direktorijaa .htaccess failu ar "allow from all", bet parent direktorijaa .htaccess ar "deny from all" Vai arii peec nokluseejuma uzliec deny from all un tur, kur vajag - tur allow from all. Visaadi var sakombineet, atkariigs no situaacijas.
  18. Tieši tā. Un vispar, imho, nav ko iespringt uz "rakstīt tā, vai šitā'. Ja nehostē lapu krūmu kantorī, tad problēmām nevajadzētu būt palūgt pamainīt konfigurāciju. ;)
  19. Kerneli gan silti ieteiktu apgreidot, ja ne visu distro. :)
  20. max

    izvelne

    <a href="index.php"><img src="sakums.gif"></a><a href="photos.php"><img src="photos.gif"></a>..etc
×
×
  • Create New...