Jump to content
php.lv forumi

echo

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by echo

  1. echo

    Gabaldarbs - .NET(C#)

    Manā skatījumā tā ir vienkārša programmiņa, kast ir īpašs - pastāsti, kas tur, tavuprāt, sarežģīts.
  2. Saprotu, ka šir ir PHP forums, tomēr... nepieciešams kāds kurš var uzrakstīt uz .NET (C#) programmiņu, kas dara to pašu ko Super Alexa Booster: "Super Alexa Booster - SAB - is a full free software build up your pagerank and Alexa ranking fast and easy. Super Alexa Booster increase traffic and boost your website ranking Traffic. Super Alexa Booster sends generated hits to your site which in return will dramatically improve your Alexa and search engine rankings. " Tātad - jāsaprot, ko šis dara, un jāuzraksta tas pats ar .NET(C#), jāpiegādā strādājošs un pārbaudīts izejas kods. Budžets 200$.
  3. Tests ir jau paredzēts. Pirms tam bija sarunas ar starpnieku.
  4. Šo es varētu atbildēt, man gribētos zināt kaut kādus tehniskākus / matemātiskākus jautājumus... Piemēram, ir .NET vakances -> DPA -> ScopeTehnologies vēl dažas. Vai ir kāda konkrēta pieredze ar šiem uzņēmumiem un tehniskiem testiem?
  5. Ar kādiem tehniskiem jautājumiem esat saskārušies testos uz programmētāji vakanci? Iet gan runa vairāk par .net, nevis php, bet tomēr?
  6. Varbūt es esmu ne pārāk gudra (gribētos teikt - zinoša, jo reāli pirmais projekts), es ne pārāk sapratu, kā varu tos meta datus izmantot. Piemēram, man ir tabula ar kkādām kolonnām - name, surname, pers_code utt. Man vajag to visu attēlot formā. Cik sapratu - to formu vajadzētu ģenerēt. Cik es varu izdomāt, tad tā ģenerēšana ir apmēram tāda: -> man nepieciešama vēl viena tabula, kurā būtu aprakstīts kādai jābūt formai, ar kādām kolonnām un kādiem datu tipiem. Tai varētu būt apmēram tādas kolonnas: 1) formas nosaukums 2) lauka nosaukums datu bāzē 3) tabula, no kuras nāk šis lauks 4) lauka nosaukums latviešu valodā, ko rādīt formā 5) kontrolis 6) kontroļa izmērs, ja tāds ir 7) norāde uz klasifikatoru (ja ir) ... un vēl kkādi papildus lauki Tad ir trīs jautājumi: 1) Ģenerējot kādu formu, es rakstīšu generate_form(formasnosaukums) un tiks uzģenerēta forma atbilstoši šai tabulai. Vai šāds scenārijs ir korekts? 2) Ja man būs kkāds javascripts (citā postā rakstīju), piemēram, kas atkarībā no izvēlētā radiobuttona parāda vai paslēpj kkādus laukus, tad jau atkal zūd viss universālisma princips, jo tur man ar getElementById kkā jādabūn tie id, sanāk rakstīt pa tiešo? 3) Un vēl joprojām nav skaidrība - vai nelielam, nelielam projektam (ar 3-5 tabulām) šī ģenerēšana vispār atmaksājas?
  7. Btw, tai kodā sanāk, ka labeļi netiek paslēpti. Un ja izmanto tabulas, tad arī sanāk, ka netiek paslēpts virsrasts.
  8. bubu: varētu lūdzu paskairot sīkāk - kas ir domāts ar "metadati par tabulas laukiem"?
  9. Labi, pieņemsim es salieku visus lookup-us atsevišķās klasifikatora tabulās. Cits jautājums - ja taisa tā, lai pēc tam ar roku nevajadzētu 100 vietās mainīt, tad ja arī formās šos laukus vajadzētu ģenerēt automātiski. Kā tas arasti tiek panākts un vai atmaksājas nelielā projektā, kur ir tikai 3-4 tabulas? t.i., piemēram, ir datu bāzē kolonnas name, surname, type (lookup uz klasifikatoru). Man nepieciešama forma, kurā būtu lauki name (text), surname (text), type (select)... Šo formu mēdz aprakstīt kkā datu bāzē?
  10. Ok, paldies. Mēģināšu visu izprast.
  11. Kā parasti noformē divu līmeņu navigāciju un trīslīmeņu navigāciju? Cik lasīju, tagad "modē" izmantot divus? Un tad divu līmeņu noformē - augšā horizontāli pirmo līmeni, bet kreisā pusē - otro līmeni. Bet kā ir ar trīs līmeņu? Kādam varbūt ir zināms links uz "skaistiem" navigācijas piemēriem, kuru kodu var paņemt un apskatīties...
  12. Man ir formiņa, kurā ir vairākas izvēlnes (ir tādas kur jāizvēlas starp divām iespējām, piemēram, fiziska/'juridiska persona; bet ir arī starp vairākām). Teiksim uz formas varētu būt kādas 4-5 dažādas izvēlnes. Kā pieņemts - taisīt tos visus kā radiobuttonus vai option/select, vai arī - daļu tā (kur divas iespējas), daļu šitā (kur vairākas iespējas)?
  13. bubu: es noeditēju postu laikam pirms tu atbildēji - es nomainīju labelus pret tabulu, vai tas ir normāli (vai arī labāk tomēr ar to css?) Tad tas javascripts jāpieliabot, lai viņš slēptu/rādītu tabulas rindiņas?
  14. echo

    datuma kontrolis

    Kāds var ieteikt, kur var dabūt kādu kaut cik sakarīgu datuma kontroli?
  15. Kā pareizi izdarīt sekojošo: Formā ir iespēja izvēlēties vai tā būs juridiska persona vai fiziska. <tr> <td>Klienta tips: </td> <td><input type="radio" name="group_type" value="fiziska"> Fiziska persona<br> <input type="radio" name="group_type" value="juridiska" checked> Juridiska persona<br></td> </tr> Un ir kolonnas - vārds un uzvārds. <tr> <td>Vārds: </td> <td><input type="text" name="txtName" maxlength="30"/></td> </tr> <tr> <td>Uzvārds: </td> <td><input type="text" name="txtSurname" maxlength="30"/></td> </tr> <tr> <td>Uzņēmuma nosaukums: </td> <td><input type="text" name="txtEnterpriseName" maxlength="100"/></td> </tr> Kā lai izdara, lai - ja radiobutton ir fiziska persona, tad rādās gan vārds, gan uzvārds. Ja radiobutton ir juridiska persona, tad rāda tikai uzņēmuma nosaukums. Šādi ir ar ļoti daudzām kolonnām - atkarībā no radiobuttona kādas 10 kolonnas mainās (vai tās rāda, vai nerāda). Man šķiet, ka tas darāms ar JavaScript, bet pagaidām tikai mācos...
  16. echo

    bilžu saits

    Ja neviens neatbilde, tad cits jautājums - varbūt ir kāds, kas gatavs šito izstrādāt? rakstīt uz [email protected]
  17. echo

    bilžu saits

    Kādas varētu būt izmaksas lapai kā fotki.lv vienkāršotā variantā (lietotāji / bildes / komentāri) un cik stundās tas varētu aizņemt koderim ar vidējām zināšanām php (būtu daudz jāguglē). Izstrāde pilnīgi no nulles, būs tīri pliks PHP jeb PHPTMLs (nebūs mvc, netiks izmantots arī neviens frameworks)
×
×
  • Create New...