Jump to content
php.lv forumi

saintdevi

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

saintdevi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mefisto paldies, tiesam biju atradis, bet pashavos garam, jo mekleju kko gatavu :) Liels paldies Maris-S, pameginasu abus un tadjau redzes kas un ka ;) :)
  2. Sveiki visi :) Esmu izmeklejies visur un izmeginajies loti daudzko ... Ideja tada, ka mekleju JavaScriptinu lai varetu samazinat katalogu lai sleptu otroa un/vai tresa limena kategorijas, bet ja ir expandotas sadalas, infu varetu saglabat kukijos, bet visiem ko esmu izmeginajis pec lapas ielades atverta dala aizveras ciet (neatveras vala) un nav iespejams pirma limena lapu atvert (uzspiezot expandojas nevis expandojas un atveras lapa). Mekleju Js risinajumu, jo dzineja "koru" nevaru nomainit, taisu tempelatu! menu html`s i tads: <div class="Block CategoryList Moveable" id="SideCategoryList"> <h2>Categories</h2> <div class="BlockContent"> <ul> <li class=""><a href="#">iPhone</a> <ul> <li class="LastChild"><a href="#">Accessories</a></li> </ul> </li> <li class=""><a href="#">iPod</a> <ul> <li class="LastChild"><a href="#">Accessories</a></li> </ul> </li> <li class=""><a href="#">Shop Mac</a> <ul> <li class=""><a href="#">Accessories</a></li> <li class=""><a href="#">Notebook Cases</a></li> <li class=""><a href="#">Software</a></li> <li class="LastChild"><a href="#">Video Devices</a></li> </ul> </li> </ul> </div> </div>
  3. Nu tad varbūt var vnk nodefinēt kkādam blokam tooltipu ar js ... ? Ar div mēģināju, nekā nesanāk, jpo kā jau iepriekš teici tas ir ifreims ...
  4. Varbūt kkā var definēt, ka uz ifreima ir jābūt kkādam overlajam un onmouse over overlajam parādās tooltip ...
  5. Ir kāds kko tādu redzējis kkur, izrakos pa visām iespējamām malā un sapratu, ka viens varu meklēt visu mūžu! Varbūt kāds kko tādu jau ir taisījis vai kkur redzējis?! p.s. Tas taka būtu tooltips, kurš parādās kad kursors tiek nolikts (onmouseover) uz google ad bloka! Pac arī turpināšu kko meklēt :)
  6. un beigās ?> Vnk man te nava nekādu iespēju pārbaudīt, tapēc parprasu, vai tas tiešām beigās izrādās tik vienkārši ... ?!
  7. Lapa jāielādē kā parasti ...
  8. Vai lūdzu kāds nevarētu palīdzēt?
  9. Atvaino, bet vai varētu mazliet detalizētāku examplīti iemes? Kad piesiets JS un citas lietas ...
  10. Sveiki, man ir skriptiņš, kurš pārmet uz lapu <script LANGUAGE='JavaScript'> window.location='$targetpage'; </script> $targetpage būtu vieta kurā ieliktu linu, kurš ir pievienots lapai Piemēram: Http://www.lapa.lv/?targetpage=http://www....amp;UYUIUH96668 Kā noparsēt linku, lai otro daļu iemet $targetpage? Un būtu labi ja to JS parādītu lapā tikai tad, ja ir norādīts ?targetpage, ja nava, tad tas nemaz nerādās ... rezultātā, ja lietotājs nāk uz lapu un norāda ?targetpage tiek automātiki pārmests ar js uz ?targetpage! Lielas man problēmas to ielikt ira ... nesanāk nekādi, vai lūdzu kāds varētu palīdzēt? :)
  11. Ņu a ja savādāk nekādi nevar, ko tad? :o :(
  12. Jā tas i tas :)) Paldies liels visiem :)) A kā izmukt no problēmas, ja nospiež "enter" un lapa pārlādējas?
  13. Automātiski inputā ielādēt rezultātu, lai nav uz pogas "APRĒĶINĀT JĀSPIEŽ" ...
  14. Jā der :)) A ir iespējams to automātiski ielādēt? :) :)) :)) Patišām liels prieks, ka te tādi atsaucīgi cilvēki :))
×
×
  • Create New...