Jump to content
php.lv forumi

LoyC

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LoyC

  1. Kāds datubāzes struktūrai sakars ar frameworku?
  2. Thx par netdata, diezgan jaudīgs rīks un tieši meklēju ar ko aizvietot newrelic.
  3. Vēl bēdīgāks variants ir, kad speciāli ņem ilgākas pauzes, kavē darba laiku, jo tāpat zini, ka termiņos iekļausies. Nav jēgas iespringt, kaut varbūt varētu darīt par tiem pašiem 10% vairāk.
  4. Pērku 15,6" matricu 30pin, 1366x768. Štekeris labajā apakšējā stūrī (skatoties no aizmugures).
  5. LoyC

    php wtf

    varchar 1-255 garumā nekādas atšķirības nebūs.
  6. Laikam gribēja no ckeditora html -> bbcode konvertēt.
  7. Izmantoju olark, it kā normāls. https://www.olark.com/
  8. Uzliec normālu css, būs smukas tabulas.
  9. Startups ar testu rakstīšanu tālu tiks
  10. Pietiek, ja izveido jaunu itemu ar - cenu. Man express checkoutam ir šādi: $itemDetails = new PaymentDetailsItemType(); $itemDetails->Name = 'Coupon code'; $itemDetails->Amount = -$discount; $itemDetails->Quantity = 1; $paymentDetails->PaymentDetailsItem[] = $itemDetails;
  11. Uztaisām php.lv anonīmu aptauju, kur norāda darba pieredzi, no mājas vai ofisā un atalgojumu. Varēs salīdzināt ar csp datiem.
  12. Kā un cik daudz tu viņus lieto?
  13. Tāpēc arī tas ir nākošais wordpress. Katrs dara pa savam, nav nekāda vienota standarta.
  14. Ja tu gribi darboties Latvijā, tad nederēs reģistrēts citā valstī. LV licenci tāpat vajag, ja negribi, lai tavu lapu bloķē valsts.
  15. Programmētājam mazāk $ nekā testētājam?
  16. deeem, tiešām browserī bija iekešots. Nezināju, ka browseris var iekešot visu lapu un pat pieprasījumu uz serveri nesūtīt.
  17. Ieeju lapā, ierakstu configā iekš vcl_recv kā pirmo rindu panic(""); salgabāju un restart varnish un man tik un tā to lapu padod no keša. Ieejot citā lapā, kura nav nokešota ir errors. Pēc tāda testa taču sanāk, ka vcl_recv nenostrādā vispār.
  18. Vēl viena jocīga problēma. Pēc ielogošanās iesetojās kukijs AUTH un notiek redirekts uz iekešotu lapu. Bet nezināmu iemeslu dēļ iekešotās lapas tiek padodas izlaižot vcl_recv un es nevaru pārbaudīt kūkiju un uztaisīt return pass; Cik sapratu tad pilnīgi visi requesti iet cauri vcl_recv, bet laikam tomēr nē. Kur tad man vajadzētu pārbaudīt kukiju un taisīt pass?
  19. Jap šis darbojās. Mēģināšu likt pa vienam settingam klāt un meklēt problēmu. Paldies, tagad vismaz pilnībā bezcerīgi viss neizskatās.
  20. Tas pats. Varbūt ir iespējams varnish pateikt, lai ignorē pilnīgi visu informāciju, ko sūta gan drupal gan browseris? Un vēl jautājums, nekur nevaru atrast, kā apskatīties iekešoto url un hash sarakstu? Varētu salīdzināt vai hashi vienādiem url ir vienādi.
  21. Varnish 3. Pamēģināju uz plika php faila echo rand(), uz tāda darbojās kā vajag. Varnish paredzēts drupalam. Varbūt esmu aizmirsis kādu headeri?
×
×
  • Create New...