Jump to content
php.lv forumi

FT3

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    183
  • Joined

  • Last visited

FT3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. FT3

    SSH & PHP

    bet nu caur php es sūtu comandu uz serveri kura izveido sessiju.
  2. FT3

    SSH & PHP

    exec('cd /home/galvena/gameserveris ; screen -d -m -dmS nosaukums sh start.sh); bez izmaiņam screenu neparada.
  3. FT3

    Spams

    Ar question chalange jautājumu lv valodā , un nekādu botu , spameru.
  4. FT3

    SSH & PHP

    paldies , palasiju google vairak par screen viss sanāca caur putty bet ja palaižu caur php exec('cd /home/galvena/gameserveris ; screen -dmS nosaukums sh start.sh); ienākot caur putty screenu neuzrāda. bet serveris palaižas kur varētu būt vaina. un gribu izslēgt caur php uzmet kļūdu : Must be connected to a terminal. exec('cd /home/galvena/gameserveris ; screen -r nosaukums ; stop');
  5. FT3

    SSH & PHP

    sh fails java -jar server.jar -o false izmēgināšu ar system nu bet tas vairs nav tik svarigi kā 2 jautājums.
  6. FT3

    SSH & PHP

    ta saucamais game servers stāv turpat kur kur php fails tikāi citā mape. galvena - www - gameserveris ezis biju izmēginājis tavus variāntu , ienāku adrese ļoti ilgi lāde lapu bet ta ari neko neielāde. exec('cd /home/galvena/gameserveris ; sh start.sh'); edit viss okey lapa neielādejas līdz galam bet nu "game server" palaižas. un tagad vel viens jautājums , sh fails palaiž java aplikāciju ( jar failu ), kad palaižu failu caur putty man rāda "game server" logus un es varu vinu kontrolet , bet kā tgd piekļūt tam palaizstam jar failam vai vismaz nosūtit viņam komandu? lai varu kontrolēt , jo kad ienāku mape /home/galvena/gameserveris nekādus procesus neuzrāda..
  7. FT3

    SSH & PHP

    diemžel izdzēsu jav savus mēģinājumus.
  8. FT3

    SSH & PHP

    ja ssh ir pieejams , varētu pateikt ka tas ir iespējams ? būtu labi ja būtu kāds piemērs. exmu mēģinājis visādus variantus exec system..
  9. FT3

    SSH & PHP

    Sveiki php.lv lietotāji man ir viens jautājums . vai ir iespējams ar php palidzību palaizst game serveri kurš stāv uz vps ?
  10. ir vel kadi varianti ? jo isti nesaprotu doto informāciju tāja linka.
  11. sveiki , tatad ir ķibele neiznu ka lai pievienot latviešu burtus 'žšāā' un tt kods izskatas šadi. function symbolCheck($input){ if (preg_match("/[^A-Za-z0-9\:\/\.\_\-]/", $input)){ return true; } } vai nu iesakat ko citu preg_match vieta. paldies.
  12. FT3

    query DESC gļuks

    tiešam bija varchar plds :))
  13. problema atrisinata :)
  14. Sveiki , ir viens jautajums . mans kods izskatas šadi . <?php header("Content-Type:image/PNG"); $image="style/normal.png"; $coin=imagecreatefrompng ($image); $total_color=imagecolorallocate($coin, 250, 250, 250); ImageString($coin, 3, 4, 39, $total, $total_color); ImagePNG ($coin); ImageDestroy ($coin); echo '<iframe src="http://adrese.lv/"></iframe>'; ?> vai viņš ielade iframe, vai tikai uzrada attelu ?
×
×
  • Create New...