Jump to content
php.lv forumi

krishs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by krishs

  1. nezinu ka uztaisit! :( skatijos 1 klipu kur taisa bet tur atšķiras , jo tam chalim kkads wecs app serv un atšķiras dažas lietas! Varat kko ieteikt? :)
  2. Reģistrācija un kā to uztaisīt! :D ar 0 zinašanām par registrāciju! :/
  3. Kas varbut macetu teikt ka izveidot?
  4. Vai nu nesapratu, vai arī nepareizi izpildiju! Bet atradu citu, alternatīvu variantu! :)
  5. Kur varētu būt kāda lv (ideāli) pamācība!? Un vispār kas un kā ? Vajadzīga pamācība kur stāsta visu no 0!
  6. Lūdzu nevajag taisīt bezjēdzīgas QUOTEs Neizpratu to. Man tas neizdevās! Itkā izdarīju visu kā rakstīts, bet izmaiņu nebij un tāpatās error paliek! :(
  7. krishs

    MENU

    Varbut kāds varētu padalīties pieredzē kā izveidot menu !(Varbut varetu uzrakstit kodu) Faili Mūzika<-----Uzejot ar peli uz faili parādās FIlmas<-----Uzejot ar peli uz faili parādās Savukārt kad uzej kkur citur tad tie faili aizverās! Viens draugs kko teica ka caur css varot, bet tur nekā nesapratu! :( Need Help.
  8. A,piemēram, to var rakstīt apmeram tā? <html> <head> </head> <body> <?php ?> <body> </html> Tā varētu būt?
  9. Nezinu vai tas bij smieklīgi! :/
  10. Kas ir ajax un ko ar viņu var darīt?
  11. Kas īsti ir php5? Un ar ko atšķirās no php?
  12. Lieta tāda, ka pamazam kko mācos par php, bet pie viena kopsaucēja neesu nonācis, jo daudzās pamācības kods atšķirās un līdz ar to ir kļūdas , kuras nemāku izlabot. Esmu meklējis google.lv youtube.lv u.c. Bet varbūt kāds zinātu precīzāk kur varētu dabūt normālas pamācības! Tikai labāk krieviski nevajag, jo īsti labi nesaprotu! :( Un kautko par php+mysql. kā to visu sataisīt! (kāda iesācēju pamācība) Pamācības ir milijoniem, bet arī kodu rakstības ir milijoniem. Un ja ir zināma kāda vienkārša css apmācība tad arī būtu baigi forši! :) Jau iepriekš paldies! :)
×
×
  • Create New...