Jump to content
php.lv forumi

slinkums

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by slinkums

  1. Paldies par padomiem, uz doto brīdi skatos uz acces pusi, vismaz varēs vairāki cilvēki vienlaicīgi bakstīt sistēmu. Vai kāds ir strādājis ar ms accesa alternatīvu Open Office database, kādas atsauksmes/problēmas ?
  2. Ar sistēmu darbosies 3 cilvēki - 2 pārdevēji un 1 grāmatvede. Sistēmā tiks izmantota, pavadzīmju rakstīšanai produktu meklēšanai, uzskaitīšanai un līdzīgām vienkāršām lietām. Tagadējā sistēma ir balstīta uz excel bāzes + papildināta ar daduz makrosiem. Ar sql tabulu veidošanu man +- ir skaidrība, tāpēc intresējos tieši par tehniskajām iespējām, ar kādiem rīkiem dabūt to visu gatavu.
  3. Sveiki Ir doma veidot jaunu, noliktavas uzskaites sistēmu, datubāzi. Gribēju dzirdēt kādu padomu, kā to labāk realizēt. Taisīt ar mysql tabulām un rezutātus vizuāli parādīt browzerī izmantojot php/html? vai ir kādi citi ieteikumi ? Vajadzētu, lai sistēma strādātu arī uz atvērtā koda operētāj sistēmām. paldies par uzmanību.
  4. Paldies, tā arī izdarīju, pagaidām gan vēl neiet, bet laikam jāsagaida, kad refrešosies dns servers.
  5. Labdien, ir attiecīga problēma piereģistrēju nic.lv domēnvārdu, rakstot www.mansdomains.lv vis iet bet mansdomains.lv neiet, kā varētu atrisināt šo problēmu, lai lapā varētu ieet abējādi ? Paldies par uzmanību.
  6. Jā apmēram tas, ko gribēju uzzināt, katrā ziņā vis aizgāja .. :) Paldies bubu :)
  7. Tātad, ir izveidotas 2 tabulas 1. tabula, kur glabājas informācija ar pasūtijuma numuru, pasūtītāju utt. pasID | Firma | Vards | Tel | .... 2. tabula satur informāciju par pasūtijuma precēm precesID | Pasutijums | Prece | Razotajs | daudzums .. Lai varētu saistīt tabulas kopā esmu paredzējis, ka 1. tabulas atslēgas lauks pasID dublēsies 2tabulas laukā Pasutijums pie katras attiecīgās preces. esmu apstājies pie tā, ka nezinu kā automātiski dabūt pasID iekš otrās tabulas Pasutijuma lauka, katrai atiecīgajai precei? Varbūt kāds kaut ko varētu ieteikt ? KODS
  8. Oj, liels paldies, tā jau arī likās, ka iemesls kļūdai būs tāds - muļķīgs :)
  9. Jau pustundu blenžu kodā un nevaru ieraudzīt kļūdu, kāds, lūdzu, varētu palīdzēt ? $sql="INSERT INTO order (Firma, Vards, Tel, Epasts, Kom, Datums) VALUES ('$Firma','$Vards','$Tel','$Epasts','$Kom',CURDATE())"; kļūdas paziņojums Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'order (Firma, Vards, Tel, Epasts, Kom, Datums) VALUES ('a','v','b','c','a',CURD' at line 2
  10. slinkums

    masīvi

    takā vis strādāja ar tavu iepriekšējo pierakstu atstāšu tāpat VALUES ('$Jauns','$Nosaukums','$Razotajs','$Cena','$Min','$Koment')"; Izmantoju mainīgajos arī funkciju hrmlspecialchars() $Nosaukums = htmlspecialchars($_POST["Nosaukums"][$i]);
  11. slinkums

    masīvi

    Delfīns paldies. Ņā tikai nesaprotu, kāda vellna pēc tas vis nestrādā, ja es Value rakstu tiešo post mainīgo $_POST[x][$i], bet nu jāsāk pierast. :)
  12. slinkums

    masīvi

    īsti nesapratu tevi. doma šim visam ir tāda Šeit es uztaisu tabulu no input laukiem, un vērtības input laukos ielieku no tabulas, kas glabājas datubāzē. KODS Tālāk pēc submin nospiešanas, datubāzē tabulu ieraksti tiek nodzēsti, un vajadzētu ielikties jaunajām vērtībām no input laukiem, līdz ar to tiek vienkārši rediģēta tabula. Problēma tāda, ka datubāzes tabulā jaunās vērtības izskatās šadi array[0], array[1] array[2] ... KODS Cik noprotu kļūda ir pielaista šajā vietā VALUES ('$_POST[Jauns][$i]','$_POST[Nosaukums][$i]','$_POST[Cena][$i]','$_POST[Min][$i]','$_POST[Koment][$i]')"; Delfins, vari lūdzu pateik kā tu biji domājis "uzstaisi normālu datu pārbaudi" ?
  13. slinkums

    masīvi

    Sveiki, Kāds, lūdzu, nevarētu pateikt, kā vaicājumā ievietot pareizi mainīgos, lai datubāzē saglabātos to vērtības, kas ir ievadītas iepriekš input laikus, nevis array[0] array[1] array[2] ... ? for ($i=0; $i<count($_POST['Nosaukums']);$i++) { $sql="INSERT INTO tabula (Jauns, Nosaukums, Cena, Min, Koment) VALUES ('$_POST[Jauns][$i]','$_POST[Nosaukums][$i]','$_POST[Cena][$i]','$_POST[Min][$i]','$_POST[Koment][$i]')"; if (!mysql_query($sql,$con)) { die('Error: ' . mysql_error()); } } mysql_close($con); echo "Tabula atjauninaata"; ?> Paldies par uzmanību :)
  14. Kechums, jā tā laikam arī būs jādara, tikai man ļoti nepatiktu to visu vadīt ar roku(taisīt katrai šūnai savu input lauku), gribētu labāk lai visu varētu paveikt uz ekseļa un tad kkaut kā importēt ekseļa tabulas vērtības iekš sql tabulas, jo pati tabula varētu būt ap 5 kollonām un 30 rindām.
  15. marcis, kas vainastagadējam ciklam ? xPtv45z, paldies tev, ka pamaniji manu neuzmanības kļūdu :D Varbūt kads var pateikt kā pareizi ielikt masīva vērtību html tabulā ? $message=' <html> <head> <title>nekas</title> </head> <body> <table> <tr> <td><?php $_POST['id'][1] ?></td><td>$_POST['firma'][1]</td><td>$_POST['daudzums'][1]</td><td>Year</td> </tr> </table> </body> </html> ';
  16. Sveiki :) Tātad, esmu izveidojis formu, kas sastāv no vairākiem input laukiem, un pagaidām esmu saskāries ar sintakses problēmām, jo īsti nezinu kā apvienot viņus vienā mainīgajā, lai varētu aizsūtīt uz email. <?php $message=""; for ($i=0; $i<count($_POST['id']);$i++) { echo $_POST['id'][$i]." "; echo $_POST['firma'][$i]." "; echo $_POST['daudzums'][$i]."</br>"; $message =$message.$_POST['id'][$i]." ".$_POST['firma'][$i]." ".$_POST['daudzums'][$i]."\n"; } $messege=$messege." dasdasd"; ?> </br> </br> Firmas nosaukums<?php echo htmlspecialchars($_POST['age']); ?></br> Telefons <?php echo htmlspecialchars($_POST['spec']); ?></br> Vēl kaut kas <?php echo htmlspecialchars($_POST['skaits']); ?></br> <?php mail('[email protected]', 'Pasūtijums', $message); ?> šajā kodā problēma ir $messege=$messege." dasdasd"; sajā rindiņā, kad mēģinu apvienot jau esošo $messege teksta virkni ar vēl kaut ko. Otrs mans mēģinājums bija emailu sūtīt html veidā, kā tabulu, bet es atkal saskāros ar sintakses problēmām, jo es īsti nezinu kā pareizi iedabūt masīvu vērtības starp html tagiem. Mans mēģinājums bija šāds. <tr> <td><?php $_POST['id'][0] ?></td><td>$_POST['firma'][0]</td><td>$_POST['daudzums'][0]</td><td>Year</td> </tr> Paldies par uzmanību.
  17. Tātad esmu +- izveidojis mājaslapas saturu html/css. Vienā lapā ir izvietots saraksts tabulas veidā, kā varētu, pēc iespējas atvieglot, tabulas satura rediģēšanu?
  18. Sveiki, Tātad gribēju lūgt padomu par mājas lapas izveidi. Ir vēlēšanās izveidot lapu, kas pagaidām būs tikai vizītkartes veida, bet ar iespēju ievietot tabulu, kuru varētu viegli rediģēt, kā ari nākotnē ir doma lapu atistīt, pievienot funkcijas, katalogus ar preču pasūtīšanas iespējām, un vēl līdzigas fīčas ... Kā būtu labāk, ņemt kādu no gatavajiem cms vai taisīt no sākuma bez cms? Ir zināšanas HTML, CSS ir vēlme apgūt PHP,sql paldies par uzmanību.
×
×
  • Create New...