Jump to content
php.lv forumi

The Xereons

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Latvia

The Xereons's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Netiku pie neta tik atri tamdel tagat tik izlasiju kas un ko ..Nu tagat ir kaukada doma arko sakt meklet ja nezin ko meklet tai google,tad ari neko neatradis.Bet nu tagat vismaz ir kaukada stele ar ko isti sakt.Paldies visiem kas centas atrisinat un kas saprata to ko isti man vaidzeja.Paldies !
  2. Hi!Visiem!Man butu tada problema.Man vajag kaukadu php vai html kodu kas refreso konkretu vietu(table vai ko tadu) tiklidz nospied pacipa OK man nevajag,lai vins redirikte uz kadu citu lapu,bet gan prosti kad pievieno(komentaru),lai atjaunojas ta vieta kur pievienojas un pareaijs,lai stav uz vietas,ka stavedami.Ja kas mana majas lapa strada uz php un html kodiem.Kadam mosk kadas idejas?.Es ceru nebus ta ka google es mekleju 2dienas un bez nekadiem panakumiem.Iepreikš Paldies!
  3. Blin.es nugan esmu ritigs amurs vis tacu bija uz (utf8),bet pareizak bija jaraksta UTF-8........................
  4. Ja zinu kas tas kodejums.Bet seit pat kodejums nelidz,vai es kauko nepareizu daru,un tos kemurus google valodas riki atpazis ka latviesu burtus,bet pati saite....neatpazist.Ko man butu jadar lai atpazist tos burtus?
  5. Kad es pievieno jaunu failu es rakstu nosakumu un aprakstu normali ar latviesu burtiem,bet kad fails saglabatas tai nosaukuma un apraksta vieta rada piem--(Č, Š).Ko man darit lai tai vieta butu normali saprotami burti gan latviski gan ari krieviski ?
×
×
  • Create New...