Jump to content
php.lv forumi

Keytez

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Keytez

  1. Keytez

    Problēma ar css

    Liels paldies, viss izdevās! :)
  2. Keytez

    Problēma ar css

    Iepriekš jau atvainojos par svītrojumiem bet nu cerams ka netraucēs: Lapa pašlaik izskatās šādi: user posted image Bet vajadzētu šādi: user posted image Noteikti, ka vienkārši, bet CSS nav mana stiprā puse (noteikti)
  3. Toms: Body bg ir viss kārtībā uz IE - viņš ir par visu browser screen uz jebkuru resolution, bet gan vnk lapa nav centrēta. :\ Tava dotā komanda man nepalīdzēs. :\ marcis: nesapratu, kā tu to domāji.
  4. Problēma tāda - lai lapas kopējā struktūra nestieptos, ja ir lielākas izsķirtspējas, tika izmantots kods: <div style='width:980px; margin:0 auto;'> Lapas kontents </div> Uz FF viss ir pilnīgi OK, lapa neizstiepjas un ir centrēta ekrāna vidū, bet uz IE kārtējo reizi atkal rodas problēmas - itkā lapa neizstiepjas - tas viss būtu labi, bet viņa vairs nav pa vidu, bet gan aligned kreisajā pusē... Ir kādi padomi kā to labot?
  5. Keytez

    Page in page

    Jā tb www.x.lv/forum/index.php
  6. Keytez

    Page in page

    Jā man vajag, lai viens cits saits rādītos manā <?php require_once "sis.php"; require_once "subh.php"; if (iMEMBER) { Te kods un vina man rādās zem mana logo apmēram. } require_once "foot.php"; ?> Vnk domāju tādā veidā "iespricēt forumu savā lapā, kas būs zem faila .php" IFRAME neder tāpēc, ka pēc piem post pievienošanas viņš neuzmet atpakaļ uz augšu (lapas) + kā atver kādu garāku lapu, uzrodas otrs scroolbars, kas kretinē.
  7. Keytez

    Page in page

    Vai ir kāda HTML/PHP etc. valodas komanda ar kuru varētu izpildīt šādu funkciju: 1. Manā lapā nospiezot piem uz link atveras cita lapa kas atrodas iekš manas; * šoreiz iframe neder * katrā ziņā tāda komanda kuru var ietvert .php failā. Paldies jau iepriekš! :)
  8. Hmm, varbut ir vēl kāds variants, jo šī štelle manā gadījumā īsti neder :\
  9. Protams. P.S. Lapa jau ir gatava un Forums - vajag tikai apvienot.
  10. Hmmmm tieši kādā jomā? Zinu ka par web lietām, bet ko tiešāk? Nu es vēlētos pēc iespējas vienkāršāko variantu. :\
  11. Sveiki! Ir neliela problēma/nezināšana, tāpēc vēršos pie gudrajiem sensejiem. Lieta tāda, ka piemēram ir mājas lapa (PHP bāzēta), un lapai ir IPB forums -> Kā var dabūt lai forums ir injekcēts (IPB forums) lapā. Nu apmēram kā gign.lv lapā (tā nav reklāma, tas kā piemērs, lai saprastu domu). Kas aptuveni jādara? Paldies!
×
×
  • Create New...