Jump to content
php.lv forumi

sāls

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

sāls's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki! Kā varētu uzlikt tekstam tādu neredzamu rāmi, ka teksts ir sakārtots noteiktā platumā un garumā, nevis izplūdis pa visām mājas lapas malām? Man pašlaik stāv daļēji bildē ielikts teksts (kāpēc daļēji, jo stūri tikai ir no bildēm, kas padara tekstu noteiktā platumā un garumā), bet lieta tāda, ka, ja es vēl mājas lapai kādā sānā ielieku kādu bildīti, tad tas teksts iet uz otru pusi prom... Es viņu gribētu nofiksēt, ka nevis teksts iet prom, bet bilde iet virsū, tāpēc, domāju, ka vaidzīgs kaut kāds rāmītis, lai tekstu nofiksētu noteiktā mājas lapas vietā, un, lai viņš nebīdas, ja mājas lapai pamaina garumu vai ko citu. EDIT: Lūk tā daļējā bilde ar zīmētiem stūriem: http://kalsey.com/2003/07/rounded_corners_in_css/ Tikai man tie stūri ir kantaini un baltā krāsā, jo mājas lapas fons ir balts un tad izskatas caurspīdīgs, bet ja mājas lapai ievietoju vēl bildi, tad tas teksts bīdas prom vai arī bilde iet zem tā teksta apakšā!
  2. Es palūdzu palabot manu kodu, kur ir problēma vai kāda liekā rindiņa. Ja Tu man gribi palīdzēt, bet skaidri zināms, ka nē, tad vismaz varēji man kārtīgāk paskaidrot, LAI ES VARU MĀCĪTIES no kļūdām. Vismaz, tad varēji ielikt pareizi punktu vai komatu, jo es nesapratu: . Nesaprotu vai Tev aiz CSS ir domāts punkts...
  3. Paldies, bet, ja gribēji palīdzēt, tad varēji vismaz tās rindas uzrakstīt, lai viņas normāli rāda līnijas... Esmu jau izstaigājies pa 5 saitiem lasot visādus tutus un ar šo nočakarējies, man nesanāk to līniju aizvākt un kreisās puses rūtiņu pabīdīt šaurāku, lai navigācijai nav par platu... Ja es necenstos mācīties, tad es tik tālu kaut to pašu tabulu nebūtu uztaisījis!
  4. Ar tavām rindām nerādas tabulas līnijas...
  5. Tom, vari lūdzu uzrakstīt pilnu to lapas tabulas kodu? Es vairs nesaprotu, ar ko tavas rakstītās rindas jāmaina manās rindās. :( Es jau cenšos mācīties.
  6. Sveiki! Man ir neliela problēma. :( Bildes visu izskaidros... Man vaidzētu vienu līniju noņemt un vienu rāmi sašaurināt... Kā es to varu izdarīt? It kā liekas elementāri, bet nespēju tā izveidot. Bilde nr.1 (šādi izskatas pagaidām) Bilde nr.2 (kā būtu jāizskatas) Kods: Kā man to panākt? Palīdziet lūdzu!
  7. sāls

    apaļi stūri

    Tas ir tekstam, bet kā varētu uzlikt lai pašai mājas lapai apkārt būtu apaļi stūri? Pats pamats.
  8. sāls

    apaļi stūri

    Sveiki! Kā es mājas lapai varētu uztaisīt apaļus stūrus? Nevis mājas lapa, kura ir kā rāmis, bet visi četri stūri ir apaļi... Tur ir jālieto kods vai bilde? Un ja kods, tad pasakiet lūdzu to kodu un ja bilde, tad pasakiet lūdzu kā to bildi ielikt. :(
×
×
  • Create New...