Jump to content
php.lv forumi

nevidimka

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nevidimka

  1. Tatad .. Pienemsim ka ir input lauks : <input type="text" name="msg"> Ievadu vinaa : <script>document.write("aaaa");</script> Kas notiek : kolidz izvadu so saglabato zinu uz ekrana - iegustu "aaaa" .. tatad darbojas JS ! Ka panakt to ka datubaze saglabatas zinas no si input fielda tiktu attelotas kaa teksts, lai ari kas tur vinaas nebutu ?
  2. Man problema ir ta ka definejot $var = $_GET['id'], bridi kad sis mainigais netiek no linka padots - met erroru ka kaut kads neatpazistams index .. Tb index.php jau nesatur to $_GET['id'] .. tad man vinu iznak ka jadefine ieksa taja isset'aa ?
  3. Man sis pats jautajums sakara ar GET f-ju .. Ka panakt lai pie info.php?id=154 parada cilveka informaciju, bet pie plika info.php atversanas parada "Kaut kas seit nav ta ka vajag .." .. ?
  4. Visi parejie INPUT strada, un ar tiem nekadu problemu nav .. Tikai TEXTAREA negrib stradat ! Un par to nepieciesamibu - man ir vajadzigs multiline variants ( MINI kodu glabatuve, lidziga seit atrodamajai ), lai cilveks var ielikt pilnu koda gabalu un to daudz maz ari parskatit .. :)
  5. Tiktiesam - parole cepumos ir tas pats kas "Hello .. I'm here - hack me !" :) Sesija ir jaglaba tikai lietotajvards ( vislabakais variants ) .. Attiecigi pirms ieraksta sesija, parbaudi vai parole ir pareiza un saglaba lietotajvardu .. ja sesijaa ir tuksums - tatad lietotajs nav ielogojies ! Nemot vera to ka sesijai var pieklut tikai no tava domena - paroles turesana nav nepieciesama ..
  6. index.php : http://paste.php.lv/e7fa9664c58d35ebfba713...ba932b?lang=php save.php : http://paste.php.lv/9eeebce78d2fc2645caf08...976fed?lang=php Kadel izmantojot POST, textarea dati netiek atteloti ? Man vajag vinus ievietot db, bet nekadigi nesanak .. Kaa ir iespejams darboties ar sho textarea ? Kaut vai echo'ot vinju .. ?
  7. Paldies ! Viss strada .. Par to "radis tikai tev" - man ari vajag lai rada tikai man, un man vajag zinat realo IP kas ir uz doto bridi .. :)
  8. Bez liekiem ievadiem un gariem tekstiem - ka iegut manu realo IP adresi ? Ja lietoju $_SERVER['REMOTE_ADDR'], pretim sanemu 127.0.0.1 kgan mana reala IP ir piemeram 91.245.xx.xxx ! Kadam ir kadas idejas ?
  9. Aleksejs : vins varbut neatrod ari localhost, bet kadelj tad izpilde apstajas process.php nevis taja main.php ? Kadelj tad vins neatver adresi main.php un neparada Not Found, bet paliek pie process.php ? rpr : Nejaucu .. jau 30x esmu visu parbaudijis un drosibas labad nochekojis .. Visi faili ir viena mape www ( faili index.php, process.php un main.php ) ! Kaa vinsh vinus var neatrast ? Luuk .. Rezultats pec formas submita : Rezultats pec linka ievades bez submita : Apache direktorijs : NOTE : uz doto bridi main.php parsaucu par game.php, protams ar atbilstosiem labojumiem parejos failos ..
  10. Mans pedejais meginajums tikt klat process failam .. main.php fails ir tiesi taja pasa directorija ( C:/wamp/www/main.php ) kur process.php .. Un ja netiek atrasts main.php ( kaut gan vins tur ir ), kadel vins man neparada ka nav atrasts main.php nevis process.php ( ka tas ir sobrid ) ? Vel viena nianse - pie paroles parbaudes tiek izskirsts uz kuru lapu doties .. Tatad sobrid pie pareizas paroles vins man neatrod process.php failu ( ka tas var but ja vins ir parbaudijis paroles pareizibu ? ), bet - ja ierakstu nepareizu paroli, redirects uz index.php nostrada momentali ..
  11. header( 'Location: http://localhost/index.php' ); Paldies par ideju, bet ari sis neko nemaina .. Joprojam /The webpage cannot be found/. Un isti header redirectam seit manuprat nav nozimes jo tas tiek izpildits tikai ja formas submits ir veiksmigs .. bet pec submita fails process.php vienkarsi "neeksiste" :(
  12. Ne, visi faili ir tur kur viniem vajadzetu but - viss viena mape lai nejauktu gaisu ..
  13. Forma ( index.php ) : <form name="lgn" action="process.php" method="POST"> <input type="text" name="user"> <br> <input type="password" name="psw"> <input type="submit" value="Ielogoties"> </form> Parbaude ( process.php ) : <?php include ("includes/dbconnect.php"); $user= $_POST['user']; $query = "SELECT * FROM chars WHERE username='$user'"; $result = mysql_query($query); while($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC)) { if ($_POST['psw'] == $row['password']) { session_start(); $_SESSION['user'] = $user; header( 'Location: main.php' ); } else { header( 'Location: index.php' ); } } ?> Reali process.php fails pats par sevi strada, bet kolidz tas tiek izsaukts caur formu - Not found ..
  14. So .. Ir izveidota forma ar POST uz process.php ! Formu submitojot sanemu /The webpage cannot be found/ erroru .. Ja panemu un vnk so process.php atveru bez formas - viss atveras ok. So - where is the problem ? Nesaprotu kadelj fails netiek atrasts ja redirectojos caur formu .. Kadas idejas ?
×
×
  • Create New...