Jump to content
php.lv forumi

limited-wapaa

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Dobele

limited-wapaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. es .htaccess failā norādīju šādu rindiņu ErrorDocument 404 /404.php izveidoju arī 404.php failu.. bet, kad ierakstu mans_saits.domēns/burtu_ciparu_sajaukums.php (tāda faila man nav, protams), tad lapa izmet cik saprotu, tad ar .htaccess ir problēma, kas tur varētu būt?
  2. tieši tā, saturs veltīts WAP lietotājiem, ne vienmēr esmu mājās pie datora, tā kā dažreiz tas var būt arī noderīgi.. :)
  3. super, man tas notepad2 jau sāk krist uz nerviem, ne no kā maina defaultos kodējumus. bij iemeties uf-8 ar parakstu :D:D bet galvenis arī aizgāja, biju jau pareizi no sākuma salicis tos encoding.. :)
  4. kukū header('Content-type: application/vnd.wap.xhtml+xml'); bubu, tnx
  5. kur galvenī būtu viņš pareizi jāliek? nekad neesmu strādājis ar xhtml, domāju pēdējais laiks, bet reku jau atduros problēmai ;D nu kur būtu jānorāda encodingu?
  6. nu nekādīgi nesanākt iespraust encoding="utf-8", kurš mani apgaismos?? :) header("Cache-Control: no-cache, must-revalidate"); header("Pragma: no-cache"); header('Content-type: application/vnd.wap.xhtml+xml'); echo "<?xml version=\"1.0\"?>"; echo "<!DOCTYPE html PUBLIC \"-//WAPFORUM//DTD XHTML Mobile 1.0//EN\" \"http://www.wapforum.org/DTD/xhtml-mobile10.dtd\">";
×
×
  • Create New...