Jump to content
php.lv forumi

Redlihs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Redlihs

  1. Un ko drošībai jūs ieteiktu
  2. Piemēram šitā bilde
  3. Ar nosaukumiem viss izskatās kārtībā. Pārbaudīju: file_type= image/jpeg Pamanīju, ka problēmas ir ar tām bildēm, kas ņemtas no interneta un iepriekš jau samazinātas.
  4. Reku ir skripts: $file=$_FILES['bilde']['tmp_name']; $src=imagecreatefromjpeg($file); list($width, $height)=getimagesize($file); $new_width=350; $new_height=($height/$width)*$new_width; $tmp=imagecreatetruecolor($new_width, $new_height); $resample=imagecopyresampled($tmp, $src, 0, 0, 0, 0, $new_width, $new_height, $width, $height); $uploaddir='images/sportisti/'; $filename=urldecode(basename($_FILES['bilde']['name'])); $uploadfile=$uploaddir. $filename; $upim=imagejpeg($tmp, $uploadfile, 100);
  5. Nosaukumā viss kārtībā. Visas bildes ir ņemtas no viena avota- dažas iet, dažas neiet.
  6. Sveiki, Ir neliela problēma. Kad uploadoju bildi uz servera un to resaizoju man izmet brīdinājumu: imagecreatefromjpeg() [function.imagecreatefromjpeg]: '/tmp/phpVUBNBT' is not a valid JPEG file in /home/www/metroons.org/upd.php on line 7 Un bildi rāda melnu. Šādi notiek tikai dažām bildēm.
  7. Muļķīgs jautājums- kā aizvietot %20 ar atstarpi?
  8. Ir tāda problēma. Izveidoju skriptu, kas uploado bildi uz serveri un nosaukumu saglabā mysql datu bāzē. Viss lieliski strādāun ir OK. Un ari pēctam uz ekrāna bildi rāda. Problēma ir tad, ja bildes nosaukumā ir % zīme (piemēram: 53_Linnajooks%20262.jpg)- šajā gadījumā bildi uz ekrāna nerāda. Kā šo problēmu varētu novērst.
×
×
  • Create New...