Jump to content
php.lv forumi

Raivis.purins

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Raivis.purins

  1. Vari man aizsūtīt kaut kur uz gataviem piemēriem, sen neesmu vispār neko darījis šajā sakarā, pat sintaksi būšu piemirsis.
  2. Interesē vienkāršs kods ar kura palīdzību es varētu skipot intro lapu uz citu iekšlapu, gadījumā, ja persona jau šo lapu apmeklē otrreiz. Nezinu pēc kā taustīties, domāju, ka vajadzētu jau arī būt kādiem gataviem snipetiem šajā jautājumā.
  3. klau, labprāt paklausītos Jūsu viedokli. Pēc kāda principa tiek darbināti tiešsaistes sms senderi?
  4. Tagad viss strādā lieliski, galvenais jau arī ir saprast,kāpēc mācību piemērā ir kļūda un ar ko Tevis dotais piemērs atšķiras no tā. Jāsaprot tad kāpēc tieši šādi tas nostrādā.
  5. Paskaties linkā, kuru iemetu, tur ir šis piemērs,patiesībā tas arī ir viss kods.
  6. ļoti apgrūtinoši ir apgūt kaut ko, ja uzreiz, kad rodas jautājums, nav pie kā pakonsultēties. Lieta sekojoša, esmu izveidojis divus teksta laukumus ar instances nosaukumiem, viens dinamiskais otrs ievades teksta laukums. Rezultāts it kā ir, bet mani neapmierina,jo izvada tikai pēdējo nospiesto taustiņu. Kods: function updateOutput(event:TextEvent):void { var pressedKey:String = event.text; outputText.text = "You typed: " + pressedKey; } entryText.addEventListener(TextEvent.TEXT_INPUT, updateOutput);
  7. Nevajag lieki muti dzisināt, es savā laikā ar html 1.0 strādāju. :) Paldies par norādēm!
  8. Kā arī, pēc tevis teiktā noprotu, ka es varu taisīt lielāku to flaša video,nekā vidējais statistiskais ekrāna izmēra rādītājs,un brovserī man tas samazināsies?
  9. Vari kaut ko sīkāk pastāstīt pastāstīt par to JS. es varētu pameklēt kaut ko netā.
  10. šajā sakarā man ir vairāki jautājumi. Sen neesmu neko darījis, bet tagad reiz ir pienākusi vajadzība uzlikt vienu portfolio lapu, kas ir veidota flašā. Jautājumi ir sekojoši. Vai ir iespēja pārbaudīt ar kādas izšķirtspējas ekrānu tiek lapa aplūkota, jo katrai izšķitspējai es gribētu uzlikt savu keisu. Varbūt varētu norādīt vismaz pēc kādiem parametriem es varu atrast iekš php manuāļa. Jo ja nemaldos, tad var noteikt IP, pēckuriem varētu iestatīt cepumiņus, lai cilvēkam piemēram divreiz stundā nav jāskata intro lapa, vēl var noteikt izmantojamo browseri, bet mani interesē tieši izšķirtspēja. Jautājums divi. Kā var iestādīt cepumus vienam un tam pašam klientam uz vienu stundu? Jautājums trīs. Switch case sintakse. Paldies par atsaucību!
  11. Tāpēc priecātos, ja kāds varētu izskaidrot. Neesmu Javasc. vispār acīs redzējis. :) Kas ir bla(lielabilde)? <img src="'+bilde+'">? tās ir no db izvilktās lielās bildes adreses un nosaukumi?
  12. Es mazliet to Javaskriptu nesapratu, bet vispār Tu esi otrais cilvēks, kurš man iesaka izmantot javas scriptu. Visi zināmie lightboxi, tickboxi etc neder, paldies par ieteikumiem.
  13. Iedošu piecus attēlus. Pirmā lapa: Šai lapai atbilst pirmā tabula: ID ir $cat, kas lapas iekšpusē ar _GET metodi izvelk datus no otrās tabulas: Jautājums sekojošs, kā lai izveidoju šādu te iekšlapu: Kurā pēc $cat piešķiršanas tiek izvadīts thumbnaiļu lists,ko esmu jau paveicis,tikai tagad esmu atdūries pret problēmu izvadīt attiecīgo lielo attēlu, pēc mazā thumbnaiļa uzklikšķināšanas. Vai man labāk taisīt vēl vienu tabulu piemēram ar $subcat? Vai arī varat ieteikt jelkādu normālu risinājumu. Gribētu iztikt bez lapas refrešēšanas,jo tajā brīdī visi thumbnaiļu lists sākas no sākuma, cilvēkiem varētu būt pagrūti orientēties. Iepriekš pateicos! Es vēl esmu tīrais ņūbis!
  14. Tā arī turpini uz visiem foruma jautājumiem atbildēt, lai var spriest par Tavu gaišo galvu!
  15. Sveiki! Vai varat ieteikt labāko veidu, kā izveidot skrolbāru, kā arī iesakiet iespējamās dizaina opcijas. Pašlaik esmu atdūries uz info, ka vienīgais browseris, kurš lasa 3d light utt ir IE. Kā ir ar iespēju izveidot attēlu skrollim? Padalieties ar pieredzi un zināšanām.
  16. Jā, $date ir tieši tā kā tu saki,man arī bija klusas aizdomas, ka tur arī ir viss tas suns aprakts, bet šajā gadījumā es tikai mācos un eju soli pa solim pēc tutoriāļiem. Kāds ir iespējamais labojums? pārtaisīt datubāzē datumu uz šādu formātu 20100101?
  17. Situācija ir sekojoša, esmu izveidojis arhīva bloku, kur ar get metodi cenšos izvilkt attiecīgo mēnešu ierakstus, bet rezultāts ir neizprotams, jo pie vecāka mēneša tiek izmesti visi tā gada ieraksti, savukārt pie jaunākā linka, izmet tikai pēdējā mēneša ierakstu Kods: <?php include ('blocks/db.php'); if (isset($_GET['date'])) { $date = $_GET['date']; } else { exit("<p>Jūs ievadījāt nepareizus datus</p>"); } $date_begin = $date; $date++; $date_end = $date; $date_begin = $date_begin."-01"; $date_end = $date_end."-01"; ?> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> <title><?php echo "Attiecīgā mēneša ieraksti"; ?></title> <link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css"> </head> <body> <table width="690" border="0" align="center" bgcolor="#FFFFFF" class="main_border"> <?php include ("blocks/header.php");?> <tr> <td valign="top"><table width="100%" border="0"> <tr> <?php include ("blocks/tdleft.php");?> <td valign="top"><?php $result9 = mysql_query("SELECT id,title,description,date,author,mini_img,view FROM data WHERE date>'$date_begin' AND date<'date_end'",$db); if (!$result9) { echo "<p>Loģiskais pieprasījums nav nostrādājis, uzrakstiet e-pastu [email protected]<br><strong>Kļūdas kods ir:</strong> </p>"; exit(mysql_error()); } if (mysql_num_rows($result9) > 0) { $myrow9 = mysql_fetch_array($result9); do { printf ("<br><table align='center' class='post'> <tr> <td class='post_title'> <p class='post_name'><img class='mini' align='left' src='%s'><a href='view_post.php?id=%s'>%s</a></p> <p class='post_adds'>Pievienošanas datums: %s</p> <p class='post_adds'>Ieraksta autors: %s</p></td> </tr> <tr> <td><p>%s</p><p class='post_view'>Skatīts: %s</p></td> </tr> </table><br><br>",$myrow9["mini_img"], $myrow9["id"], $myrow9["title"],$myrow9["date"],$myrow9["author"],$myrow9["description"],$myrow9["view"]); } while ($myrow9 = mysql_fetch_array($result9)); } else { echo "<p>informācija nevar tikt izvilkta, jo nav db ieraksti </p>"; exit(); } ?> </td> </tr> </table></td> </tr> <?php include ("blocks/footer.php");?> </table> </body> </html>
  18. Tātad situācija sekojoša. Strādāju pie primitīva cms-a izveides, galvenokārt paredzēts fotogrāfiju augšupielādei, bet dotajā brīdī mudžeklis manā galvā ir pārņēmis vadību pār manu skaidro saprātu. Aprakstu situāciju, ir pirmā lapa, kurā parādās pirmais attēls no visām augšupielādētām galerijām, kas kalpo arī par saiti uz konkrētās galerijas iekšlapu. Bez tam, šāda saite parādās ar galerijas nosaukumu un saiti uz iekšlapu hederī. No tā izriet, ka man pie failu augšupielādes mysql- i jāizveido vieta vairākiem mainīgiem, tātad mainīgais galerijas nosaukums un mainīgais saite(nesaprotu, kā veidojas saite, ja piemēram galerijas nosaukumā tiek izmantotas garumzīmes vai mīkstinājumu zīmes). Nākošais solis, galerijas iekšlapā parādās visas galerijas sīkattēli, zem tā atrodas arī katra konkrēta attēla nosaukums :) Tātad tas arī būtu mainīgais, kurš būtu jāpievieno pie katras augšupielādes. Tālāk jau klikojot uz katra sīkattēla mēs nonākam pie gala attēla. Tātad jautājumi. Kā veidojas mainīgie linki uz iekšlapām, cik galu galā mantos mainīgos vajadzētu + vai varētu ieteikt kādu normālu resizeri? Iepriekš pateicos!
  19. izlaboju, ieliku vienu cleer divu zem visiem tiem maingalery diviem. strādā kā vajag.
  20. nu tā, esmu uztaisījis, ka div class="maingalery", to pašu izdarīšu arī ar headerlist, bet jautājums par to pāri līšanu pagaidām ir iestrēdzis, nespēju sagremot.
×
×
  • Create New...