Jump to content
php.lv forumi

curry

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by curry

  1. omfg 2ls sms? veci tur tak līgums jāslēdz.
  2. curry

    bilžu skripts

    Paldies abiem! :) Kā vienmēr php.lv atrodami ļoti izpalīdzīgi cilvēki. Mazliet nokaunējos - varēju jau pats aizdomāties un aplūkot to page source.
  3. curry

    Algas

    Es nevēlētos ieslīgt diskusijās - es tikai izteicu savu viedokli. :) Ar vārdiem "Labas kvalitātes programmētājs", es saprotu cilvēku, kam ir liela pieredze un spēja izdomāt risinājumus/izveidot tos, ātrāk nekā saviem kolēģiem. "Māk vai nemāk savu darbu" - skatīsimies uz tekstiņu augstāk - to pašu var attiecināt arī uz šo teikumu.
  4. Sveiki! Atkal es ar savām problēmām.. Lieta tāda, ka būvēju draugam lapu, kurā būs padaudz bildes, tad nu es izdomāju ka vajadzētu dabūt tādu pašu štelli kā tajā lapā - uzklikšķini un Tev atverās bilde (tas ir ajax?) - tātad nekādu bilžu pa visu ekrānu vai kas tāds - viss ļoti smuki. http://www.santimaizsole.lv/lv_auction/351 - piemēru var apskatīt šinī lapā, uzklikojot uz bildes. Un tāds joks ir manīts daudzām lapām - ļoti noderīgs. Tad nu jautājums tāds - kur tādu skriptu vai kas nu tas īsti ir, varētu dabūt? Vai vismaz ko līdzīgu? Būšu pateicīgs par atbildi!
  5. curry

    Algas

    Es ļoti šaubos ka kāds kādam maksās neadekvātas summas mūsdienās. Ja programmētājs māk savu darbu, tad viņš ir pelnījis labu algu, tāpat kā jebkuras citas profesijas pārstāvis. Neviens tak netraucē Wuu iet un strādāt par tiem 400ls. Ja viņš būs tādas pašas kvalitātes programmētājs, kā tie, kuriem maksā no 1000ls uz augšu, tad nešaubos ka viņu visur ņems ar atplestām rokām. Viss šis topiks ir viena vienīga skaušana un lūkošanās cita maciņā. Tipiski latvietim.
  6. curry

    mod_rewrite

    Paldies, zināju ka palīdzēsi :)
  7. curry

    mod_rewrite

    Sveiki. Esmu nolēmis pamēģināt padarboties ar mod_rewrite. Diemžēl esmu liels iesācējs un pagaidām no visiem tutoriāļiem internetā esmu sapratis tikai to, kā pārredirektēt no viena url uz citu (piem index.php uz news.php, rādot to pašu url). Bet es vēlētos dabūt šādu rezultātu - index.html vietā rāda /index/ Kā man to panākt? Varētu kāds palīdzēt ar padomu? :)
  8. Parvietots no http://php.lv/f/index.php?showtopic=11700 Man liekas ka šādi kantori, kur potenciālajam darba ņēmējam ir jānorāda sava vēlamā alga ir stulbi. Jums vajag to darbinieku - rakstiet kādu algu, kādus darba apstākļus utt Jūs piedāvājat.
  9. Beidziet strīdēties :D Es negrasos pēc kāda laika atkal darīt šo pašu darbību. Man vienkārši (ja es būtu parasts Lietotājs manā lapā) liktos ļoti dīvaini, ja lapas administratoram būtu id piemēram 801, nevis 1. Un kā jau biju domājis - mazs, samērā viegls kods visu to listi pārkārto un manuprāt izskatās ērtāk/skaistāk/labāk. Un kā jau teicu - manā gadījumā līdzi nāk tikai users.tabula, tātad es to varu atļauties izdarīt. Ja būtu posti utt - protams, pat nedomātu par šo opciju. Paldies par padomiem jebkurā gadījumā!
  10. Nez, man pašam labāk patīk kad tie lietotāji ir no - līdz, nerada sajūtu "ooo jau 1000'ais useris", lai gan īstenībā aktīvi ir tikai es un mans feiks :) Liels Paldies par ļoti ātro un labo atbildi, pats nebūtu izdomājis!
  11. Sveiki! Tātad man ir tabula ar lietotājiem, visās ir sava informācija, tur username, mīļākā krāsa, mīļākais operdziedātājs utt. Katram userim ir savs id, bet id ir sākti skaitīt no 800 (pazaudēja db un nejēdza uzlikt lai no 1 sākas atkal) , un protams arī pa vidum useri ir tikuši automātiski dzēsti utt, līdz ar to man ir ~1000 useri ar id sākot no 801 - ~ 3000. Būtu ļoti labi, ja es varētu dabūt tos useru id dabūt no 1 - līdz pēdējam. Nekādi citi dati (posti, komentāri utt) līdzi nenāks, tāpēc tā varu atļauties izdarīt. Nedz šeit nedz kur citur nespēju atrast informāciju kā to panākt. Droši vien vajadzētu būt pavisam vieglam kverijam. Kāds varētu palīdzēt?
×
×
  • Create New...