Jump to content
php.lv forumi

cirvis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

cirvis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pasākums notiek Rīgā. Tu varētu kādu dienu ierasties uz testu pie mums? Vienkārši ja plāno strādāt pastāvīgi, nevis tikai uz gabaldarbiem, tad man ir diezgan svarīgi izvērtēt tevi kā cilvēku, tomēr! Tā pat, ja kādam ir kādi ātrie jautājumi un es neesmu online, tad droši drīkst zvanīt, es nekožu!
  2. Uzzvani man vai uzpīkstini, atzvanīšu un visu sarunāsim, ok?
  3. es kaut ko teicu par apmeklējumu? es pateicu, ka cilvēks var būt students, mēs to respektēsim. Es vai tad piedāvāju senior developera vietu, kur cilvēks tiešām pelna iztikai un mājai bahamu salās vecumdienās? Cmon. Klez, tu cik noprotu esi apkopēja ar stāžu?
  4. Kādēļ gan neviens neatnāk un sevi nepierāda? Solīt maksāt tūkstošus var visi, bet reāli tos maksā tikai tiem, kas patiešām kaut ko prot ;)
  5. Ja vajag atvērsim biroju arī Īrijā, varēsi braukt tur strādāt! Manuprāt, ka vakance studentam, kas negrib dzīvot uz tētuka rēķina, ir pat ļoti ok. Kosmonauti lai lido kosmosā, pārējie tusēsies te pat - uz zemes.
  6. Meklējam programmētāju. Ja strādāsi uz vietas, tad atalgojums būs no 300-450 latiem uz rokas(ir izaugsmes iespējas, ja sevi pierādīsi), atkarībā no tā, cik daudz zini. Uz vietas izpildīsi mazu testiņu, tad jau sarunāsim visu, kas un kā. Zināšanas PHP5 OOP, MySQL, xHTML, CSS. Būtu ļoti labi, ja būtu sapratne par to, kas ir JavaScripts un jQuery. Vari būt arī students, piedāvājam vietu birojā. Dators ir, kafija ir, apmeklējums no 9 līdz 15-16 ir ok, ja studē vai mācies. Vēlams, lai būtu darba pieredze, jo šeit pirmās prakses vietu nepiedāvajam. Varam arī runāt par gabaldarbiem. Pastāstīsi, kas un kā, ko tu māki, ko esi gatavs darīt, tad sarunāsim par naudām un termiņiem. Ja kas - raksti uz [email protected] vai zvani man uz 26410737 vai arī zvani Raitim uz 22004646 Tad ko - gaidām ciemos visus strādāt gribētājus.
×
×
  • Create New...