Jump to content
php.lv forumi

kris-

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

kris-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. kris-

    Meklēju zīmētāju

    no kura bērnudārza tad nākam ? :)
  2. kris-

    Meklēju zīmētāju

    Kristaps - kristapsso @skype. :)
  3. labi , laikam pakonsultejoties biku noprotu , ka tas bus diezgan diezgan sarezgiti. paldies par atbildem, jamekle cita iespeja ka smiply nokodet lapu
  4. nu vienalga, nepiekritu,jo man nevaig nekadu kodu neko vsp , vienkarsi , lai tas ir ka template, kamon. labi, skatos, ka seit neviens nav ipasi ieinteresets, varbut varat iemest kadu linku - arzemju / latviesu, kur varetu meginat sameklet kadu.
  5. tu smejies? es apzinos,ka profesionalim parveidot ieprieks doto bildi uz elementaru php fusion theme bez foruma aiznem ne vairak ka 30 - 40 minutes. labprat iemacitos pats, bet zinu , ka laiks , kurs aizietu man, lai izveidotu so bildi no psd uz theme aiznemtu vairakas dienas, ja ne menesus, jo kodos esmu meginajis vairakkart iebraukt- neveiksmigi.
  6. Sveiki, ir radusies nepieciesamiba dabut SO TE par php fusion templeitu / theme / izskatu . Alga? diemzel nepelnu pats [ neesmu pilngadigs ] , tadel atmaina varu piedavat reklamu ieprieksminetaja interneta vietne. saprotu , ka seit reti kuram ir kaut lieka minute, bet varbut kads atradisies.
×
×
  • Create New...