Jump to content
php.lv forumi

MrOsis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About MrOsis

  • Birthday 11/03/1983

Profile Information

  • Location
    «Pelēči», Ogres raj.

MrOsis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. :) :) :) Nebija ienaacis praataa :) parasti pieturziimes tomeer censhos lietot :) Taatad - Liels jums paldies puishi!
  2. aptuveni skaidrs... taga tik jaaskataas kas tas pa zveeru un ko ziemaa eed :) Paldies jums liels!
  3. bet vai taada iespeeja vispaar pastaav kko taadu uzcept? vai man jaadomaa pilniigi citaada sisteema?
  4. 2 jautaajumi: ~) vai ar php ir iespeejams izveidot liidzhiigas lietas kaa tas ir straadaajot ar freimiem? koktreetaak: ja freimaa ir top, bottom, left un main sadaljas - vai, paarveershot to uz php lapu, var uztaisiit lai uz lapas paarlaades paarlaadeetos tikai main sadalja un, ja tur ir garaaks tekst, tikai vinja scroll, nevis visa lapa? ~) kaa var nokodeet lapas, kuras nav ieksh menu, ielaadeetos shajaa main sadaljaa, bet tomeer dazhaam atkal vajadziiga jauna lapa, taa teikt - jaaspeej adminim defineet kura lapa kur (target) Nelielu ieskatu var apskatiities http://mrosis.freehostia.com/
  5. liels paldies - meegjinaashu kko no shitaa sagremot.. visjautraakais to buus savienot ar jscript, jo, cik juutu, menu noklikshkjinaato veertiibu nolasa shitaa valoda... URAA - Sanaaca! Ar chakareeshanos, bet sanaaca! Lielum lielais PALDIES!
  6. Paldies par atbildi, bet - es laikam esmu galiigi nepareizi izteicies :( es paareju no freimiem uz 1 php lapu (kuraa iekshaa ir menu un kuraa ir ir jaaizsauc visas paareejaas lapas vienaa un tajaa pashaa vietaa - atkariibaa no menu) Ja tas kko izsaka, tad menu ir PHP Menu Layer System (http://phplayersmenu.sourceforge.net/), kaa arii meegjinaashu te pievienot failus... otra lieta - atverot lapu vinjai tajaa vietaa jaaparaada saakuma dati, bet veelaak, kaa jau teicu, atkariibaa no menu izveeles, jaaieliek attieciigaa lapa... Sorry par totali nesakariigu izklaastu... P.S. man nesanaak uplodot failus, ja kaads zin, kur var rar pielikt - pasakiet. Vieniigais kas man sanaaca - ielikt kaa rar.ico(bilde) ieksh http://www.bildites.lv/images/jxkob4btq6xlmgzztpm.ico (caur morzilu atver page info un nosuknee failu, tad paarsatauc par *.rar un atraro)
  7. Situaacija sekojosha - dabuuju forshu vertikaalu menu (php+jscript), bet jams neatbalsta freimu sisteemu - tad nu paarcepu visu homepage, BET, diemzheel, lapai ofic vajag, lai noteiktaa vietaa izvadiitu noteiku lapu (kuru, to izveelas no menu). tad nu netieku galaa ar to, kaa nolasiit no menu saiti un ielikt vinju kaa mainiigu veeriibu php scriptaa... varbuut rakstu visu baigi sarezhgjiiti, bet tik pirms paaris dienaam saaku njemties ar php... PLZ help!
×
×
  • Create New...