Jump to content
php.lv forumi

Pitbull

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About Pitbull

  • Birthday 04/13/1972

Profile Information

  • Location
    Riga

Pitbull's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tak neuzspiez jau neviens. ja var majas seezot nopelniit taa ir labaak. paldies Dievam ir nets:)
  2. e-remit Taados gadiijumos jaasutaa wishlist ar aprakstu kur un kaa veelies dziivot un citaam veelmeem.Ja Tu juuti ka esi Tas kandidaats. ja pat kompeenijai neizdosies izpildiit prasiibas, tad piekorigees algu uz augshu....
  3. Nu tur jau taa fiska, man apskaidrot darba deveejam kaads pieprasiijums ir no kandidaatu puses, lai vinsh piekorigee piedaavaajumu. Lielaam firmaam principaa nav buutiski nelielas piekaapshanaas aslgas vai apstaaklju zinjaa, ja vien nav stingrais koridors. Tiesi taapeec HH arii straadaa, sludinaajumaa 1500Ls, bet reaali firma ir fleksibla un iistajam kandidaatam samaksaas cik vajag. jaamaak tikai sevi pasniegt :) Daudz atkariigs no kaadas paaudze cilveeks X vai Y :) Protams, ja ir maaja gruuti ko mainiit, vienmeer atradiisies bet bet bet.... Visi pieradushi taisiit labos pagriezienus, taa vieglaak, bet pietiek vienreiz nogriezties pa kreisi no smilshu celja un nokluut uz autobaanja:)
  4. Latvieshiem maajas un draugi vienmeer ir motivaacija. Paarsvaraa jau piedaavaa izveeleeties, akcepteet dziives vietu blakus jaunajam darbam. Bet piekriitu - draugus gruuti aizstaat. Ja uzcelta maaja arii visaadas klapatas. Ja dziivoklis tad gan - principaa visvairaak laika pavada tieshi dziivoklii, a izklaides vietas plus miinus vienaadas. katram savs.
  5. OK, vienam patiik maate, vienam meita. Kas buutu ideaalais darbsd juusu izpratnee? Nosaciijums - darbs no maajaam izsleegts. Alga, vide, bonusi, kas veel....? Brends, karjera, daliiba projektaa? Nee, nopietni. Vnk es meginu saprast kas buutu jaapiedaavaa lai buutu interese? Labu dienu visiem!
  6. nemec - es saprotu, ka Tava motivaacija ir draugi, gimene un arii nauda. Nevienam galjas gabalus nevajag, seit nav runa par seenu lasiishanu. Labi neinteresee daliiba SKYPE, ok. Ir simtiem citu iespeeju kaa apmierinaat savas vajadziibas. ja pirms x gadiem Tev piedaavaatu piedaliities SKYPE dibinaashanaa, ieguldot laiku un zinaashanas un atstaajot uz laiku gimeni, pretii sanjemot kompaanijas akcijas? Piekristu? 5gadi darba komandaa uz rezultaatu un iespeeja paareejo muuzu dariit ko veelies. Taadas kompaanijas rodas katru dienu, izdiivo katra 1000taa... Bet taa ir iespeeja. OKm nevajagm nevajag. Bet var tacu paintereseeties ko es esmu veerts tirguu? Pienjeemumi nogalina biznesu - tev vajag robotu un vergu.... Paldies, nee. Taadus nekur nevajag. Palasiet google job offerus. obligaats noteikums piedaliishanaas piektdienas ofisa tusinjos, wiim plazma un galda futbols atpuutas telpaa. Brrrr.... un kas Terv liedz izvirziit savas prasiibas - esmu redzeejis cilveeku wishlist staajoties darbaa - kaadaa kraasaa jaabuut galdam, kaads kompis, kaadas pukjes, kaada muuzika ofisaa > nu tas taa hohmai....
  7. codez- es nerunaaju par SKYPE poziiciju, atalgojuma limenis ir tikai viens no motivatoriem. ja nemaldos, SKYPE noraadiijusi tikai base salary bez bonusiem, benefitiem un paareejaa package. Tas ir veel viens iemesls kaapees kompaaniijas izveelas straadaat ar HR. OK. drupad- es mineejum ka tehniskos skilus testee klients un tas nav mans pienaakums. Protams, Juus kaa profesionaalis savaa nozaree ziniet daudz vairaak par mani taapeec nenjemos veerteet Juusu kodera speejas. Vai Juusu aizvainojuma pamataa nav neveiksmiiga pieredze ar hedhantingu, kuru Juus mineejiet kaadaa no citaam foruma teemaam? Shajaa gadiijumaa var buut dazaadi neveiksmes ceelonji. Mazs piemeers par lv nenoviidiibu. Tas ko es daru ir piedaavaaju iespeejasm viss, labi ja nevajag - nevajag. Tacu speeja saskatiit iespeejas visurm nevis apriet, ir veiksmiiga cilveeka iipashiiba. Es tikko zvaniiju vienam krievu cilveekam par darbu - vinam tas nebija interesanti. Bet vinsh piedaavaaja man triis savus pazinjas,kuri atbilst profilam - pretii luudzot pakalpojumu - iespeejas saistiities ar klientu un piedaavaat vinjam labaaku risinaajumu offsource variantaa. Klients piekrita izrunaaties. Rezultaats = man triis kandidaati, klientam triis kandidaati, kandidaatiem iespeejas starteet labaakaa poziicijaa un vairaak nopelniit, dzekam iespeejas paardot savu darbu un pluss veel triis paraadnieki, no kuriem paluugt pakalpojumu. win-win-win.... Varbuut taa vietaa lai pieraadiitu lietderiibu vai nelietderiibum izmantojiet iespeeju. Tur jau ir taa lieta, ka cilveeki neredz un negrib redzeet iespeejas kaadas ir apkaart. Daudz vieglaak ir vainot valsti, apstaakljus, liekeezus un komenteet delfos, nekaa padomaat kaa izmantot situaaciju savaa labaa. OK cilveeki ir dazaadi un informaacija ir speeks, bet ja es patieshaam zinaatu kur atrast labu specu es Drupada vietaa uzjautaatu : kas man par to buus? :) Es atjautaatu - bet kaa es Tev varu paliidzeet ? ak, jaa - ir arii taada opcija =Nekaa, man viss ir un Tu esi lunis un liekeedis ...
  8. Drupal - zb drusku. lasi varbuut arii ko rakstu, pirms komeentee. neviens HR netestee tehniskos skilus, attopies. ja man uz rokaam ME, IT un T, Pharma utt.. man nav jaatestee. Viens kas gan man jaatestee ir kandidaata red flags - tai skaitaa attieksme pret dziivi :)))))))
  9. Nemec - tik daudz negatiiva vienaa veestulee. Pienemsim, ja es vilinaatu cilveekus iekshaa LV man paarmestu, ka atnjemu darba vietas, neljauju attistiities darba tirgum utt... Atveriet acis - sen jau vairs robezu nav. Tikai praatos. Visiem labs nebuusi. man patiik shitaa pieeja - vot, ja juus izdariitu taa un shitaa - tad nu gan mees visi kopaa.... Mana pieredze raada, ka citus un apstaakljus vaino tikai luuzeri. Atvainojos. Vnk ir atveerts darba tirgus - es mekleeju cilveekus no Austraalijas darbam Dubajos un otraadi. Taapat Vaacijaa. Vieniigaa vieta, kur esmu dzirdeejis paarmetumus par to ka piedaavaa cilveekiem labaaku algu ir sheit. Varbuut ir kaada korelaacija suunu ciema sindromam un Latvijas situaacijai? Es tacu teicu, ka pirmkaart mekleeju LV, jo varbuut kaadam krediits jaamaksaa un taa taalaak. Liidz shim man likaas, ka tas buutu izdeviigi vieteejiem - prakse, ieraksts CV, pieredze. ja ne , ne.... Tas ir tas par ko es teicu, kaapeec ir stagnaaciija. Piedaavaataa alga 2x lielaaka nekaa sheit sanjem, atbilde - dodiet 3x lielaaku, vai x2 lielaaku latvijaa, jeb nu es uzpuutiishu vaigus un seedeeshu uz vietas. Un vispaar - nelieshi - cilveekus aizviliniet un visu graujiet. OK. negraushu. Bez probleemaam :)
  10. Paldies par padomiem, nemshu veeraa! Principaa klients pats testee tehnisko pusi. Man galvenais ir prasmes un speejas, kuras ir aarpus konkreetaa darba zinaashanaam. Leemumu pienjemshana, patstaaviiba, sadabiiba, utt utjp.. un tur ir savas metodes. Tur jau ir taa lieta, ka tehniski cilveeks ir specs, bet klients pasaka - nejuutu chemistry, t.i. kandidaats nemaak pasniegt sevi. OK. Tas taa siikumi. Vnk cilveeki biezi pielaiz elementaaras kluudas paardodot savu darbu. OK. Kur lai meklee profus? xing un linkedin muuseejo nav, forums shis vieniigais vai?
  11. OK. Jautaajums - ja nav (un tas arii nav galvenais) akadeemiskaas kvalifikaacijas un sertifikaacijas, bet super pieredze, pieraadaama. Straadaaju 10gadus - neskaitaas. Es te domaaju ljoti konkreetus risinaajumus. jautaajums ko parasti klients uzdot - probleema - metode -risinaajums-rezultaats-ieguvums. Kaapeec pie esohaa puspaniikuma (600-800LS - taa tcu nav sapnju alga) profesionaali cilveeki nestartee pasaules tirguu? VNk cik es esmu saskaaries, tikliidz tiek uzdoti konkreeti jautaajumi, netiek sanjemtas speeciigas atbildes. varbuut nev gadijushies iistie cilveeki. Kaa man buutu jaameklee, lai es atrastu degoshu, profesionaalu, openminded koderi ar veelmi straadaat? Labi, teiksim, ne visi maak klientam sevi pasniegt , tas jau ir mans uzdevums, bet kur lai uzrunaa talantus, kuri grib labaaku karjeru?
  12. Lūdzu nevajag taisīt bezjēdzīgas QUOTEs Neesmu specs tehniskajaas detaljaas, bet savstarpeejaas un darba attieciibaas veel ljoti taals celsh ejams. Es klientam nepiedaavaatu cilveekus, kuri labi speci buudami nav izsalkushi, peec naudas, slavas, neatkariibas, panaakumiem ..... Un kur atrast 10labaakos Latvijas koderus? man radies iespaids ka tas ir kaa modes industrijaa - viens otru slavaa, vai nopel un uz taa veidojaas uskata labs- slikts. Kur mekleet un kaa noteikt labs vai slikts koderis? Pieredze, sasniegumi, speejas.... ?
  13. Lūdzu nevajag taisīt bezjēdzīgas QUOTEs Probleema jau nav reejeejoes, bet faktaa ka vinjus njem pieree! Vnk jaiemacaas straadaat negaidot, kad kaads uzsitiis uz pleca. Tas ko jau teicu. profesionalitaates truukums. Arii vadiibaa un menedzmentaa.
  14. Lūdzu nevajag taisīt bezjēdzīgas QUOTEs Nu mans prieksstats balstiits pieredzee. Piemeeram, tas pats SKYPE un veel viens Dublinas projekts, pie kura straadaaju - vajadziigi oracle dba, unix engineer, disaster recovery spec, un veel virkne citu.... Pie kam man vng vai latvieshu vai citi. Logiski ka saakumaa piedaavaaju vieteejiem - publisko CV nav, tiam kam ir alga uz vietas 3x mazaaka par ppiedaavaato, bet grib 2x lielaaku par piedaavaato. Rezultaataa vieglaak atrast specus UK, vacijaa, kuri publisko CV, ir gatavi uznemties atbildiibu un straadaat. Man jau vng, es mekleeju kur vieglaak. VNk gribaas lai kaads muuseejais arii nostartee, ne tikai indieshi un pakistaanieshi. Rezultaataa sanjemu uzkaasienu - forumaa - tipa liekeezi, utt.... laikam jau taisniiba par nenoviidiibu. Tikai kas traucee sataisiit labu CV, un buut gatavam jauniem izaicinaajumiem? slinkums vai bailes?
  15. Lūdzu nevajag taisīt bezjēdzīgas QUOTEs Nu redzi Roze, ja saak msg ar vaardu Mulkiibas, taatad ir jau izveidojies viedoklis. par nenoviidiibu es jau mineeju - maaka daliities ir biznesa pamataa. Unja cilveeks negrib neko dariit, jo baidaas no apkaarteejo veerteejuma - sliktaak pasham. Be positive! Praats ir kaa izpletnis, tas darbojas tikai ja ir atveerts! Pienjeemumi nogalina jebkuru ideju un biznesu. man likas, ka visi, visapkaart, vienmeer, nenoviidiigi, - manaa leksikonaa taadu vaardu nav. vai es censhos tos izsleegt, jo tie sashaurina opcijas, rezultaataa, koncentraacija uz probleemaam nevis uz risinaajumiem. Probleema ir Uzdevuma otrais vaards.
×
×
  • Create New...