Jump to content
php.lv forumi

arma

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by arma

  1. Iespējams, bet man jau risinājums gatavs, tikai nevaru pagaidām verificēt parakstu. EDIT: Banka nosūtīja privāto atslēgu nevis publisko. Viss izlabots.
  2. Nu pēc autorizācijas vai reģistrācijas taisi sessiju un savā paneļa skriptā pārbaudi ja sesija existe tad rādīt personīgās detaļas.
  3. Sveiki, Mēģinu pievienot savai lapai swedbank banklink apmakas veidu un līdz šim esmu ticis galā ar sertifikātiem un paraksta ģenerēšanu. Pašlaik var veikt maksājumus, bet nevaru nekādīgi verificēt saņemto parakstu no bankas. Pašreiz izmantoju šādu kodu paraksta verifikācijai: $fp = fopen($public_keyfile, "r"); $cert = fread($fp, 8192); fclose($fp); $ok = openssl_verify($data, base64_decode($VK_MAC), $cert); if(!empty(openssl_error_string())){ while ($msg = openssl_error_string()){ echo $msg . "<br />"; } } if ($ok == 1) { echo "good"; } elseif ($ok == 0) { echo "bad"; } else { echo "ugly, error checking signature"; } openssl_free_key($cert); Izmantojot šo snipetu openssl ģenerē 2 kļūdas: error:0407006A:rsa routines:RSA_padding_check_PKCS1_type_1:block type is not 01 error:04067072:rsa routines:RSA_EAY_PUBLIC_DECRYPT:padding check failed Vai kāds varētu padalīties ar pieredzi verificējot bankas parakstu? Iespējams kāds zina kas tie par erroriem. Mēģināju errorus ie-google't, bet konkrētu informāciju nevarēju atrast. Bankas palīdzības dienests saka, kad esot iespējama problēma ar kodējumu, bet es jau izmēģināju visādus trikus lai UTF-8 uzliktu un errori tie paši.
  4. Labdien programētāji! Fiziskas personas meklē speciālistu portāla izveidē no open source cms sistēmās ( Plone 3 + vai Typo3 4+ ) vai arī jau ar gatavu savu custom made cms sistēmu. Kas vajadzīgs ? - cms sistēma iekodēta pēc mūsu vajadzībām. Apmaksa un darba ietilpīgums vēl būs jāapspriež pēc konsultācijas par darba ilgumu un apjomu no kodera puses. Ja rodas jautājumi vai neskaidrības izmantot P.M Paldies par uzmanību.
×
×
  • Create New...