Jump to content
php.lv forumi

lasko09

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

lasko09's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Joka pēc pamēģinājumu savu ieteikumu izveidot divus raksta variantus, katru ar savu noformējumu. Viens stils - īsajam, otrs - pilnajam rakstam. Pārslēgšanos uztaisīju izmantojot to pašu "lasīt tālāk". Viss sanāca ļoti labi. Vienīgā problēma, veidojot rakstus jāizmanto No Editor variants, jo standarta Editors pārslēgšanās saiti cenšas izdzēst. Plus ir tas, ka katram rakstam var veidot pilnīgi unikālu noformējumu, to lokāli nodefinējot paša raksta veidošanas laikā. Piemērs Uzklikšķinot raksta Kanādas šķirne "Brigus" apakšā uz Lasīt tālāk, viss ir redzams darbībā.
  2. Var jau izmantot nelielu viltību. Uztaisi 2 dažādus stilu variantus katram no apskates veidiem. Un tad īsajā variantā kodā ieliec Read more, lai uzklikšķinot atveras pilns raksts jau uztaisīts ar citu stilu. Vienkārši - jāveido divi raksta varianti, katrs ar savu stilu.
  3. Cik esmu mēģinājis dažādus variantus visprecīzāk strādā šis: mysql_query("SET NAMES utf8"); mysql_query("SET CHARACTER SET utf8_latvian_ci");
  4. Kā izveidot variantu ar izkrītošām (papildus 2 līmeņa navigācijas saitēm) izmantojot php-fusion.
  5. Man jāsaliek tas viss 17 datoriem skolā. Jāmāca Web lapu veidošana.
  6. Man vēl pilnai laimei pietrūkst PhpMyAdmin. Un tas Appserver jau uzliekas reizē ar visu pārējo.
  7. Esmu tos visus pa vienam uzinstalējis un vis darbojas bet radās doma uzlikt to vietā pilnu Appserver komplektu. Vai ir vērts to darīt un kā ir iespējams atinstalēt PhP patreizējo versiju.
  8. Kaut kāds sakars ar hostingu Php-fusion laikam jau tomēr ir. Šobrīd esmu praktiski pilnībā latviskojis to. Ir vēl palikušas dažas sīkas pareizrakstības kļūdas, bet gan jau izlabošu arī tās.
  9. Esmu izveidojis Php-fusion latviskojumu. To var lejupielādēt šeit: http://experiment.cwx.ru/portals/downloads.php?cat_id=1 Ja noder, ceru uz atsauksmēm!
  10. http://experiment.cwx.ru/fotgalkodi/index.html Te var atrast veselu virkni variantu attēlu apskatei!
×
×
  • Create New...