Jump to content
php.lv forumi

RedPulse

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

RedPulse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dev tu tur raksti gudras un PAREIZAS lietas, bet manliekas, pēc rakstības tam G-Style nevarētu būt vairāk par 15 gadiem un viņš diezvai daudz saprata no tā ko tu tur uzrakstīji :D
  2. hosting.ucoz.com, un tas tavu webu hostēs 13 gadīgais uz mājas pc, bet šikrakstā būs pierakstīs ka tavs webs tikai strādās no 8:00- 23:00, jo viņam mamma neļauj datoru atstāt pa naktīm ieslēgtu, bet tās hosting normāls un stabils.
  3. pasakat kautvai vienkārši, kas jāizdzēš no tās rindiņas??
  4. nu to es visu saprotu, ka esmu nulle php pasaulē, bet nu es atradu tas rindiņas, bet es nesaprotu, apmēram viņas izskatās šādi, cik noprotu: function ValidaMail($pMail) { if (ereg("^[_a-zA-Z0-9-]+(\.[_a-zA-Z0-9-]+)*@+([_a-zA-Z0-9-]+\.)*[a-zA-Z0-9-]{2,200}\.[a-zA-Z]{2,6}$", $pMail ) ) { Cik noprotu, pie tā et (@) simbola kautkas ir jālabo, bet īsti nesaprotu kas, jo nav ne jausmas kapēc tur ir tas * un + .
  5. tur jau tā lieta, ja teiksim ievada bankas konta nr., tad uzreiz ir Kļūda- lūdzu ievadiet e-pasta adresi [edit] a kā tā pārbaude scriptā izskatās, lai varu atrast.
  6. Labdien, man ir 1 problēma, man visur webam pie reģistrēšanās ir mail vai pmail teibli datubāzē, bet man vajag tā, lai tajā pmail vietā es varētu rakstīt teiksim bankas konta numuru reģistrējoties. Cik noprotu, tas ir jālabo pie tā, nu jāiz'velas TEXT, VARCHAR utt. vai es arī kļūdos, vai arī tur vispār nav nekas ar db saistīts? \ Paldies jau iepriekš.
  7. Nezinu, Liepājā nav tādas vietas kā Rīgā, piemēram, kautkādas kompānijas saistītas ar IT vai kkas tml. tapēc jau laikam nav īsti ko darīt
  8. Nu skaidrs, bet nu 200-400 Ls nav nekāda mazā nauda :) PS: Pats arī esmu no Liepājas
  9. Nēesmu nekāds pro šijā jomā un nav arī peiklājīgi prasīt cik cilvēks pelna, bet nu ap kādiem cipariem grozās tāda php kodera alga, teiksim, par kkādu krutu websaitu?
  10. RedPulse

    Shop Script

    Vai tad drīkst oficiāli pārdot myspace klonu??
  11. nez, man nesnāk, eu "pāris min darbs", pasaki lūdzu, kas par kļūdu! :D
×
×
  • Create New...