Jump to content
php.lv forumi

Kracker

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kracker

  1. Sveiki!:)

     

    Saskāros ar šādu problēmu pirmo reizi un tādēļ vēršos pēc palīdzības pie Jums.

     

    Apskatot šo attēlu:

    Capture.jpg

     

    Vai ir iespējams ar JS no iframe->body piekļūt pie augstāk redzamā elementa ar id="root"?

     

    p.s. Vajadzība pievienot jaunus div blokus id=root elementā.

  2. @briediz

    Varbūt čalis grib uztaisīt webisku biļešu pārdošanas termināli. Kāpēc kasieri atbrīvot no viena lieka klika būtu stulbi?

     

     

    Kautkas uz to pusi, aplikācija būs muzejā un vajag printēt sertifikātu pēc testa izpildīšanas. Princips tāds, lai uzspiežot print, automātiski printējas un tev tik jāpieiet un jāsavāc A4 lapa.

     

    Bet paldies, problēmu atrisināju un viss pašlaik strādā. Uzprogrammēju C# pārlūku ar savām vajadzībām.

  3. Sveiki! Tātad saskāros ar vienu problēmu ko nevaru atrisināt. Ir vajadzība, lai no www mājaslapas uzspiežot <button></button> automātiski tiek jau uz pc default printeri aizsūtīts drukāšanai PDF dokuments (kas atrodas uz servera noģenerēts), bez liekiem apstiprinājuma logiem.

     

    Vienkārši sakot, ja lokālajai mašīnai (ar web serveri) pieslēgts printers, lai no http://localhost uzpiežot uz <button>Drukāt</button> automātiski jau printē.

     

    Ceru uz atsaucību!

  4. Sveicināti biedri! Ir nepieciešamība, lai ar Dell inspirion one 2330 varētu pārlūkot tikai noteiktu web lapas saturu, kas uz tā ir atvērta. Piemēram: Īpašnieks atver www.mans-sekret-domens.lv un lietotaji varēs tikai navigēt pa konkrēto web app līdzīgi, kā Swedbank filiālēs esošie datori, kur ir atvērta ibanka. Vai ir kādam ideja kā to varētu realizēt, lai anonīms lietotājs nevarētu veikt nevienu citu darbību?!?

     

    p.s. Ienāca ideja ar Remote desktop, bet info mazliet par maz un neesmu ar neko tādu darbojies. Iekārtai Dell Inspirion One ir uzinstalēts Windows 8.1. PC tiks iestrādāts sienā.

     

    post-3057-0-14372100-1397499596_thumb.jpg

  5. normāli jebkurš VPS tev ļaus piekonektēties no kurienes vien vēlies, bet ip adrese agri vai vēlu var nomainīties un tad būs ziepes lielas. Ieteiktu kā minimums atstāt iespēju dabūt jaunu ip adresi caur hostname, vai uzreiz lietot hostname.

     

    Jā protams, aizmirsu piebilst, ka būs ar hostname. Ar ip biju domājis, ka piemēram no mājām, darba, skolas, hesburgera utt. varēs lietot app.

  6. Sveiki! Ir nepieciešamība priekš hostinga, kas piedāvā piekļūt pie datubāzes no jebkuras IP adreses. Programmā tiek iestrādāta automātiski datubāzes dati (hosts, user, pass, db, ports) un tādēļ vajag, lai uzliekot programmu uz PC ir iespējams pilnvērtīgi strādāt.

     

    Lūdzu Jūsu ieteikumus priekš hostinga!

     

    Paldies!

  7. Sveiki! Vai kāds zin variantu, kā varētu piemēram pie šī 10.11.2012 pieskaitīt 60 dienas un beigu beigās izvada datumu reālo, kas būtu pēc 60 dienu skaita?

     

    p.s. vajadzētu uzrādīt datumu pašreizējā variantā 10.01.2013.

     

    Paldies!

  8. Kracker, tak elementāri. Paņem uztaisi upura lapas sākumlapu, ar login formu.

    dabū kaut kādu bezmaksas domeinu un uztaisi draugiem.lv.kautkadahuinja.com/apsveikums/123456

    Aizsūti cilvēkam uz e-pastu šo linku, ka viņam atnācis apsveikums no nezināmā, lai uzzinātu, jāienāk draugos.

    Cilvēks iet, bet tur logins, cilvēks logojās, bet tu saglabā logošanās datus un pārmet uz īstajiem draugiem un kādu linku, kur ir kaut kāds apsveikums.

    90% uz šito uzķertos.

     

    šādi ir jau mēģināts, baigi vienkārš variants, tas as kko sapratīs no pc būs nojausma :)

×
×
  • Create New...