Jump to content
php.lv forumi

Earl

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Earl

  1. Earl

    Languages

    ā.. un kas tad man tajos cookijos vai sesijā jādefinē? Tās citu valodu linku adreses???
  2. Earl

    Languages

    Man arī ir līdzīga problēma.. tikai.. ne viss, šķiet, ir tik vienkārši.. Biju naivi iedomājies, ka izveidojot mājas lapas struktūru latviešu valodā (izvēlnei izmantoju include get.php), valodu izvēli varēs realizēt vienkārši pārtulkojot failus, pārsaucos index_ru.php, foto_ru.php utt... (tas pats ar get_ru.php), BET.... Nekas neštimmē! Atveru index_ru.php, bet, nospiežot, uz jebkura linka, man ielādējas latviešu valodas saturs.... Kas notiek? Kāds zina ieteikt?
  3. Tā, sapratu, kā aizsūtīt vērtības, tikai paliek atklāts jautājums - vai kaut kādā veidā uz datu bāzi var aizsūtīt nevis combo boxa vērtību (value), bet gan labelu? :o
  4. Milzīgs paldies, Grey_Wolf! Tieši tas, kas vajadzīgs. Tikai, vai Tu nevarētu, lūdzu, man vēl pastāstīt, kā lai to izvēlēto Combo Boxa vērtību pēc Submit pogas nospiešanas aizsūta uz datu bāzi?
  5. Man radās sekojoša problēma - izveidoju MENU ar augstāk aprakstīto include funkciju.. Viss strādā. Bet, kad vienā includotā lapā gribu ielikt vēl vienu include (jau ar citiem menu tagiem), nekas nesanāk.. Piemēram, no MENU lietotājs izvēlas "Fotogalerija", atveras fotogalerija, kur ir saites uz galerijas sadaļām (tām vajadzētu atvērties tajā pat tabulas šūnā, kur man atveras fotogalerija).. Kā to var realizēt? P.S. Es ceru, ka saprotat, ko es domāju..
  6. :D Neko nevaru padarīt - man tas ir diezgan aktuāli. Priecāšos, ja palīdzēsi! Gribētos to visu vēl arī ar MySQL datubāzi sasaistīt :P
  7. Nu to es it kā saprotu, ka tas izveido to teksta lauku.. Esmu iesācējs, tāpēc jau lūdzu palīdzību! ;)
  8. Sakiet, lūdzu, a kā šo kodu varētu pielāgot, lai pie 2 optiona parādās nevis teksta ievades lauks, bet gan otrs combo box?
  9. Hm.. kaut kā nesanāk... Taisu menu ar teksta linkiem, negribu svītras apakšā ;)
  10. A kā bez JavaScript var uzlikt, lai linki nav vis kā standarta linki (zilā krāsā, pasvītorti), bet gan parasta teksta veidā (bez tā "ziluma" un pasvītrojuma)? Tāpat arī - kā uztaisīt, lai 'visited' link paliek melns, nevis lillā?
  11. Hmm, vispār jā - nomainīju httpd.conf failā tos ciparus uz savu IP adresi, salaboju linkus un viss aizgāja :) Tātad tur bija tā kļūda vai ne? Vai arī failā config.inc.php 'localhost' arī uz kaut ko ir jānomaina?
  12. Varbūt pie vainas ir tas, ka man localhost adrese ir http://127.0.0.1/ ? P.S. Katrā ziņā uz tā cita datora rakstu pirmā datora IP adresi šito '127.0.0.1.' vietā..
  13. Kļūda ir tāda, ka nekas tālāk neielādējas - tikai pirmā (index.php) lapa. Nospiežu uz linka, pārlūks 3 sekundes padomā un parādās balta lapa (bez kļūdu paziņojumiem) un apakšā "Done"..
  14. Sāku veidot PHP lapu, vēlējos pārbaudīt, kā tā strādās uz cita datora, bet - še tev - ievadu adresi un uz cita datora, izrādās, var apskatīties tikai index.php, saites nestrādā - neko neielādē.. arī ar roku ierakstot ceļu uz lapu, uz kuru ved links, nekas nenotiek.. Ko man darīt? :O
  15. Viss, sapratu! ;) Ir taču nozīme arī tam, kur to 'include' liek
  16. Earl

    On mouseover

    a kur tur to skriptu var atrast? :(
  17. Bet tas augstākminētais skripts to jauno lapu atver tekošās lapas apakšā, rezultātā kopā salīp 2 lapas... Ir kāda iespēja norādīt, lai tā jaunā lapa veras vaļā noteiktā tabulas šūnā (nevis Freimā), piemēram???
  18. Earl

    Par tabulu 'borderiem'

    Milzīgs paldies par atsaucību! IR! Tieši tas, ko vēlējos!
  19. Earl

    Par tabulu 'borderiem'

    Nē, nē, ne jau par krāsu es uztraucos.. Mani interesē, kā dabūt to smalko border līniju. PHP taisa tādu nesmuku, pabiezu, ar nevajadzīgu ēnojumu, reljefu.
  20. Vai kāds, lūdzu, nevarētu palīdzēt man ar CSS. Konkrētāk - vēlos savai tabulai izveidot tādu pat skaistu borderīti, kā šajā attēlā
  21. piemeers iz php.lv/f a kā šito pašu uz php norealizēt? Visādi izmēģināju - nesanāk man tablei smuku borderīti uztaisīt
×
×
  • Create New...