Jump to content
php.lv forumi

lāčgrrrriezis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

lāčgrrrriezis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kā var izveidot funkciiju kas pārbauda vai lapas apmeklētājam ir flash vai nav, teiksim piemēram ja klients apmeklē mājaslapu, lapa pārbauda - ja klientam ir flash player, tad palaiž animāciju, ja nav, tad animācijas vietā ieliek attēlu.
  2. Shit serveris ar nestraadaa..labpraat paraadiitu adresi bet pagaidaam nekaa. Nu taa visa fiicha staav htmlaa, datubaazee nekaa no taa nav. Tu domaaji to visu taadaa zinjaa ka tipa maajaslapa kaa taada ir, bet tajos laukos kur jaabuut textam-texts glabaajas datubaazee un tajaa laukaa maajaslapaa ir php funkcija kas izvelk to tekstu no datubaazes un paraada lapaa, taadaa zinjaa?? :)
  3. nee nu man pirmaa saskarsanaas ir ar ko taadu-piesleegt cms pie lapas, tpc jau nejeedzu pagaidaam kaa to izdariit. zinu tik ka jaaieliek vinjss lapaa iekssaa un kautkas jaakonfiguree lai tas TinyMCE funkcioneetu. Bet ka tas jaasleedz pie datubaazeem pirmaa dzirdeessana. nu par to kaa piesleegt formas datubaazeem es zinu, bet vai TinyMCE princips ir taspats kas piesleegties formai??
  4. nu labi bet kaa taadaa gadiijumaa db piesleegt to drankji? mees izmantojam MySQL datubaazes.
  5. paga a tam skriptam ir rakstiits db klaat kaads tam sakars ar datubaazi?
  6. nu konkrētāk nedarbojas tā proga pati, visu jau rāda, saliku arī norādes kurai lapai jāmainās ja ieraksta tekstu. Nu un kad ieraksta to tekstu tad viss ir kaa ir. nekas tā arī nemainās. skriptu var apskatīt http://paste.php.lv/7670?lang=php un kur tas skripts jaaraksta, tajaa kur ir tas TinyMCE vai tai lapai kurai jaamainaas?
  7. logiš ka sekoju, un vispār tas skripts bija šāds nevis kā viens otrs man te murmulēja. <?php $handle=opendir("."); while (($file = readdir($handle))!==false) { echo '<b><font size="2" face="Arial" color="#66666"><a href="'.$file.'" style="color: #666666;"> '.$file.' </a></font></b></br>'; } closedir($handle);?>
  8. Kā lai aktivizē to TinyMCE? Karo4 ieliku vinju lapā, sariktēju visu kā vajag un rāxdīt jau rāda visu, bet kā saprogrammēt lai viņš funkcionē?
  9. Ko Tu man te iedevi, tas tak neiet :D:D:D :(
  10. Nu a tagad man krāsu nerāda, gribu lai tie linki ir ar tumši pelēko krāsu #66666 a tas nestrādā kautkādā rakā. <?php $handle=opendir("."); while (($file = readdir($handle))!==false) { echo '<b><font size=2 face=Arial color="#66666"><a href="'.$file.'"> '.$file.' </a></font></b></br>'; } closedir($handle);?>
  11. man nepieciešams palīgs kurš varētu palīdzēt ieprogrammēt to php lai rāda mapes saturu kā linkus nevis kā parastu tekstu kas parāda mapes saturu pārlūkā. <?php $handle=opendir(".";); while (($file = readdir($handle))!==false) { echo "$file <br>"; } closedir($handle); ?>
  12. Bet kas kur jaaraksta tajaa index.php?? http://paste.php.lv/7265 un kas jaaraksta reg.php?? http://paste.php.lv/7266
  13. Kā uztaisīt reģistrācijas formu lai rāda kad visiem laukiem jābūt aizpildītiem ja cilvēks kādu no laukiem nav aizpildījis? 1.fails. Reģistrācijas fails saucas index.php <html> <style type="text/css"> <!-- .style1 { font-size: 18px; font-weight: bold; } #apDiv1 { position:absolute; width:850px; height:21px; background-image:url(Visual%20media%20files/Pictures/BBL_background.jpg); layer-background-image:url(Visual%20media%20files/Pictures/BBL_background.jpg); border:1px none #000000; z-index:1; left: 12px; top: 214px; } --> </style> <body> <title></title> <p class="style1">Reģistrācija</p> <form action="reg.php" method="get"> <p>Vārds: <input name="vards" type="text" size="20" maxlength="20" /> </p> <p>Uzvārds: <input name="uzvards" type="text" size="20" maxlength="20" /> </p> <p>Personas kods: <input name="personal_id" type="number" /> </p> <div class="errorText" id="errorText"> <p class="errorText" id="errorText" style="errorText" title="errorText" lang="en"> <?php $_GET ['vards'] && $_GET ['vards'] && $_GET ['personal_id']; if fields is empty, echo "Lūdzu aizpildiet visus laukus"; ?></p> </div> <p> </p> <p> <input name="registreties" type="submit" id="registreties" value="Reģistrēties" /> </p> </form> </html> </body> 2. faila nosaukums-reg.php Kad reģistrējies, rāda: <b>Paldies <?php echo $_GET["vards"]; ?> <?php echo $_GET["uzvards"]; ?>!<br /><b> <font color=green>Jûs veiksmîgi reìistrçjâties!</font> Paldies!!
×
×
  • Create New...