Jump to content
php.lv forumi

marisbag

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

marisbag's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. oki! paldies izmeegjinaashu! tgd vismaz zinu ka tas ir iespeejams.
  2. Sveiki! Kaarteejais jautājums: Ja izveido ierakstu datubaazee ar shaadu lauku, piem., "$skaitlis1 + $skaitlis2". Vai ir iespējams ieksh php izreekjinaat izteiksmes veertiibu ja ieksh php ir nodefinēti shie mainiigie un vinju veertiibas?
  3. Sveiki! Mans drop downs iegust optionus no: <select name="nosaukums"> <option value="">Izvēlies darbu</option> <?php do { ?> <?php if ($row_darba_templ['inid'] == $row_abi['did']) {?> <option value="<?php echo $row_darba_templ['nosaukums']; ?>"> <?php echo $row_darba_templ['nosaukums']; ?></option><?php } ?> <?php } while ($row_darba_templ = mysql_fetch_assoc($darba_templ)); ?> </select> Un talaak shis pasaakums aiziet uz INSERT query, kuraa tiek izveidots jauns ieraksts citaa tabulaa. Bet kaa es vareetu pie INSERT dabuut no izveeleetaa optiona atbilstoshaas paareejaas veertiibas (glabaajas tajaa pashaa tabulaa no kuras njem nosaukumu). Piem. PIEM: Ja izveleetais nosaukums ir "Nosaukums" tad jaunajaa ierakstaa pievienojas ID SUBID NOSAUKUMS TIPS Ceru ka skaidri izteicos.
  4. nesaprotu kaa no drop down dabuut laukaa izveeleeto veertiibu.
  5. Sveiki! Veelos izveidot Drop Down kuraa noraadiitā veertiiba tiktu insertota ieksh db. Visu saprotu tikai nesaprotu kaa varu uztaisiit $_POST izveletejai vertiibai lai varu ielikt ieksh Query. Jau ieprieksh paldies!
  6. Jaa Sasa! Vainu atradu. Vaina arii nebija kodaa :)
  7. tas gan notiekas ar visiem. un esmu uztaisijis ka ja taada nav tad insert ja ir tad update.
  8. Kaa to vareetu uzzinaat? Bet insert aiziet.
  9. Man nepiecieshams uztaisiit lapu kuraa sameklee peec barcode un peec tam updeito skaitu. Uz PC viss notiekaas bet uz plaukstdatora nevelna. Varbuut kaads ir saskaaries ar shaadu probleemu.
  10. izskataas veertiigs:) buus jaapaskolojas :)
  11. Sveiki! Man ir vajadziiba ieimporteet datus ieksh db. Excelii saglabaaju tabu lu kaa csv un importēju izmantokot phpmyadmin. Viss itkaa ir ok, bet vieniigi tas ka laukam nosaukums, garumzimju vietaa ir ??. Shis man ir vieniigais lauks ar tekstu. maybe kads ir saskaaries. Tikko atradu ka nez kaapeec man phpmyadmin neglabaa ierakstus ar garumziimeem.
  12. paldies :) briinos kappec pats neiedomaajos :)
  13. Sveiki! Es veelos izveidot update formu kuraa galvenaas lietas jaanoraada ar checkboxiem. Jautaajums: Kaa vareetu panaakt lai chekbox no datubaazes ieguust savu veertiibu 1:checked 0:uncheked. Uz doto briidi katru reizi atverot formu visi chekboxi ir unchecked.
×
×
  • Create New...