Jump to content
php.lv forumi

Techno

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Techno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nu tur tak ir tā if ir ilogojies tad rāda to asdf ja nav ielagojies tad else un rada ielagošanās formu .
  2. Lūdzu nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs nesapratu kas tur ir ?
  3. kāds var pateikt kādēļ man webā rādas šāds errors :Parse error: parse error, unexpected '}' in C:\AppServ\www\doki\bilde.php on line 33 reku mans scripts : if($_SESSION['ielogojies']) { asdf } // ši ir 33 rinda else { echo "<form method='post' action='bilde.php'> <input type='password' name='parole'> <input type='submit' value='ielogoties'> </form>"; } nesaprotu kas par vainu .
  4. Un varbūt tu vari parādīt kā tam ciklam būtu jāizskatās ?
  5. ne nu to ja bet man tur tikai viens news radas visu laiku viens un tas pats , ka lai sataisa ka jauni visu laiku radas ?
  6. Ka lai uztaisu tādu news sistēmu kad foruma sadalā jaunumi kaudkas ir pierakstīts tas uzreiz parādas weba .
  7. Vai varētu kāds man palīdzēt man vajag tādu reģistrāciju kad ieiet weba registrē nik un paswors pec tam ienak mana cs serveri un ar to niku var inākt tikai tad kad ir pierakstījis to password konsula .
  8. Man ir tāda problēma ar manu login scriprtu kad es logojos ieksha pec ielogoshanas vajazdetu pariet uz memberspage manu bet ta vieta paradas vienkarshi tukša lapa un kad ierakstu nepareizu loginu vajazdetu paradit ka bad login bet ta vieta ari tukša lapa parādās . lūdzu palīdzat reku bus scripts mana login.php <?php //Database Information $dbhost = "localhost"; $dbname = "useri"; $dbuser = "root"; $dbpass = ":D :D :D"; //Connect to database mysql_connect ( $dbhost, $dbuser, $dbpass)or die("Could not connect: ".mysql_error()); mysql_select_db($dbname) or die(mysql_error()); session_start(); $username = $_POST[‘username’]; $password = md5($_POST[‘password’]); $query = “select * from users where username=’$username’ and password=’$password’”; $result = mysql_query($query); if (mysql_num_rows($result) != 1) { $error = “Bad Login”; include “login.html”; } else { $_SESSION[‘username’] = “$username”; include “memberspage.php”; } ?>
  9. Tātad mna vajag lai mans login.html raditos manas tabulas augsha un centra kalai to izdara reku maa tabula : <tr height="700" width="400"><td bgcolor="white"> <table id="navigation" title="Navigation" border="0"> <tr><td> <?php include("login.html"); ?> </tr></td> </table>
  10. Tātad vai kāds var man ieteikt bezmaksas domainu ar org sytes.net kaud ko tādu .
  11. Labi uzliku root nonēmu paroli tagad piekonektejas :)
  12. Arī tas pats . Nu es tā saprotu ka to pasword un username jāraksta tādu pashu kad instelēju MySQL ?
  13. Kā eju uz localhost man rāda Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'admin'@'localhost' (using password: YES) in c:\appserv\www\index.php on line 2 Access denied for user 'admin'@'localhost' (using password: YES) kas pavainu ka nekonektejas MySQL DB ?
  14. Nu meklēju sajā foruma ja ir kāds monitors tad tā links vai fails vairs nestrādā, google tur bija kaudkādi bet nezinu kaud kādi greizie , vot mani interesē kura rinda php scripta nosaka tieshi no kurienes njem informāciji piem kaud vai cik CS serverī cilvēku on ?
×
×
  • Create New...