Jump to content
php.lv forumi

teobalds

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by teobalds

  1. Sveiki! Vajag uztaisīt maksas saturu, kur saturs tiks rādīts no swf, turklāt atkārtoti lai to pašu failu skatītos jāmaksā atkal naudiņa. Vai pastāv iespēja, ka swf failu varētu paslēpt līdz tādam līmenim, ka lietotājs pat nevar uzzināt kā to failu sauc? Ideja aptuveni - fails saucas suns.swf uz servera, bet web lapas sourcē uzrādās kaķis.swf, kāds uz servera nemaz neeksistē. Utopija vai kaut nedaudz reāli tas ir? Varbūt kādas citas idejas, kā maksimāli izvairīties no iespējas, ka kāds šo failu varēs nokačāt?
  2. Vai kāds zin, kā ar mod rewrite var jūzeri veiksmīgi uz lapas indexu aizmest? RewriteRule ^page/([^/\.]+)/?$ index_test.php?page=$1 [L] ko var patraucēt ar šādu rewrite ruli swf ielādei - man šitādu prieku darbinot, sāka lamāties, ka nav AC_RunActiveContent.js vairs pieejams, mēģinot browserī palaist URLi www.somedemen.lv/page/?
  3. Labdien! Mani interesē, vai pastāv iespēja, tekstu, kas ir latviešu valodā pārveidot uz standarta latīņu alfabēta tekstu - tipa vai nu izņemt burtus, kuros ir garumzīmes / mīkstinājuma zīmes vispār ārā, vai noņemt garumzīmi/ mīkstinājuma zīmi. Mēģināju to panākt ar šādu funkciju, taču aplauzos - tas laikam nav īstais ... :( <?php function charset_decode_utf_8($string) { if (! ereg("[\200-\237]", $string) and ! ereg("[\241-\377]", $string)) return $string; $string = preg_replace("/([\340-\357])([\200-\277])([\200-\277])/e", "''.((ord('\\1')-224)*4096 + (ord('\\2')-128)*64 + (ord('\\3')-128)).';'", $string); $string = preg_replace("/([\300-\337])([\200-\277])/e", "''.((ord('\\1')-192)*64+(ord('\\2')-128)).';'", $string); return $string; } ?> Vai kāds ir kautko tamlīdzīgu taisījis?
  4. Ir idejas, kā iegūt latviešu alfabētu ekrānā, nerakstot to visu ar roku?
  5. Problēma sekojoša - vajag no datubāzes, kurās ir teksti nosērčot vārdu vai frāzi un pēc tam parādīt nevis visu pilno tekstu, kurš satur meklēto fragmentu, bet gan daļu. Piemērs: Šodien ir skaista un saulaina svētdiena. Meklēšanas parametrs: 'svēt'. Atgriezto variantu vajag: 'svētdiena'? Kādas idejas kā to panākt?
×
×
  • Create New...