Jump to content
php.lv forumi

ivfromlv

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

ivfromlv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Labdien php.lv iemītnieki, tākā krīzes laikā nauda ir vajadzīga, tad piedāvāju savus grafiskos pakalpojumus. Sākot no mini banneriem līdz mājaslapas dizainam un reklāmas plakātiem. Taisu sākot pat no 15 Ls. Darbu piemēri, lielāks info, Skype: ivfromlv
  2. Nepieciešams sakodēt dizainu no bildes (ir .PSD , .JPG). Skype: arietis2
  3. Liels paldies ;) Es ceru ka atradīšu vajadzīgo
  4. Labdien meklēju Spēļu turnīru scriptu, tādi ir retums, bet domāju ka eksistē, varbūt kāds zin kādu? kautvai maksas.
  5. nu lieta ir tāda, ka webam ir daudz, ne dažādas lietas, ir arī tāda sadaļa kā aktuāli, kas ar roku jālabo, un jāuploado uz servera, bet ja nav tas cache iztīrīts (Pārlūkam), tad tas jaunais INFO nerādās, bet gan vecais, bet ja refresh page (ar refresh pogu) tad viss ir ok. Nav kāds scripts, kas automātiski refresho lapu? Ceru ka kāds šeit zin, paldies jau iepriekš.
  6. Vajadzētu sakodēt dizainu (nav ļoti daudz) css un div tagos. Par cenu vienosimies atsevišķi. Lūdzu nenovirzieties šeit no tēmas. Diemžēl lielu samaksu nespēju piedāvāt. Tie kuri vēlas palīdzēt, tie raksta uz skype: arietis2 vai uz email: [email protected]
  7. Pērku Totalizatora scriptu pavisam vienkaršu, ar vietām ierakstīt rezultātu, epastu, niku, un ar rezultātu lapu. Cenu pasakiet lūdzu šeit pat.
  8. Labdien, vajadzētu totalizatora scriptu, var arī nebūt nekāds mega "kruts". Kautvai: Logs ar jautājumu, un lietotājs uzraksta atbildi, un tas viss aiziet uz kopējo lapu, kur visi parādās. Bet protams labāk būtu pēc iespējas šikāks. Paldies par uzmanību :) Ceru ka varēsiet palīdzēt :)
  9. Vēlētos iegūt scriptu kas būtu kā sākumlapa, un tajā lapā būtu IPB foruma jaunākie komentāri, jaunākās ziņas (JAUNĀKĀS ZIŅAS TIK ATRADU), jaunākie lietotāji, aktīvākie (Postu ziņā). Visslabāk būtu to visu kopā. Sorry, vairāk pa 8 ls maksāt nevarēšu, bet itkā no scripteru viedokļa, šis ITKĀ nav nekas baigi grūts, bet es diemžēl neesmu bijis saskarsmē ar PHP.
  10. Es tā jau darīju, bet nekā EDIT: Sorry, bija mana kļūda. CLOSE
  11. Nu man mājaslapai vajadzēja čatiņu vai shoutboxiņu, nu izlēmu pamēģināt yshout (drīzumā arī plānoju viņu iegādāties). Kad Upload visus failus uz FTP un eju direktorijā www.manswebs.lv/yshout ir logs ka yshout ir ieinstalēts veiksmīgi un vēl visāda informācija, tur ir arī lapa EXAMPLE (ja tā darbojas, tad viss ir kārtībā), es uzspiežu uz EXAMPLE, bet ir pelēka lapa, tikai ar to yshout logo, bez čata. Es skatījos, ka nekur nevar norādīt MYSQL DB (Varbūt arī nevajag, īsti nezinu). Varētu lūdzu palīdzēt atrisināt šo manu (varbūt kādam mazo) problēmu? Liels paldies jau iepriekš.
  12. ee..varetu palugt tavu skype niku? es daudz ko nesapratu...jo esmu tikai iesacejs...un velos iemacities....
  13. bet tur ir tikai ar localhost (ja uz sevim tur) ..bet man vajag, ja uz host tur
  14. Tur naca klat README...tik daudz...tur par sho nebija nekas teikts..
  15. Esmu iesacejs.....panjemam ar draugiem NANO.lv hostingu... Izdomajaam meginam ar PHP-FUSION.... Visu izdaru ka instrukcijaa rakstits..... Bet talak par SETUP netieku... man dots... Database Hostname: localhost Database Username: Database Password: Database Name: Table Prefix: fusion_ Es isti nesaprotu ko pie katra rakstit..un kur jaatstaj ka ir...un ka vajag..... Ludzu palidziet :)
×
×
  • Create New...