Jump to content
php.lv forumi

lelde

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

lelde's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. LŪDZU nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs! Ok , bet es lietoju Notepad ++ un kad uzeju uz ikonas Format > tur ir 'tikai šīs trīs iespējas > Convert to Windows Format > Convert to Unix format > Convert to Mac Format Tapēc es nesaprotu kā lai viņu īsti saglabā! ja mēģinu save as tur arī nav iespējas saglabāt kā UTF-8 :( , ko es daru nepareizi :(
  2. Lūdzu nevajag taisīt bezjēdzīgas QUOTEs (īpaši jau nu sevi QUOTĒt) Vai UTF-8 ir tas pats, kas ieseivot kā UNIX Format? Kad gribu saglabāt failu tad neredzu iespēju saglabāt kā UTF-8 :S ehhh
  3. Lūdzu nevajag taisīt bezjēdzīgas QUOTEs Jā it kā ir 'UTF-8'; es lietoju Ntepad ++ , bet iespēju kā pāriet uz pspad un uzstādīt UTF-8 neredzu . paldies jau iepriekš!
  4. Lūdzu nevajag taisīt bezjēdzīgas QUOTEs ņjā un kā es to varētu uzzināt lūdzu? Kā lai zinu kāds meta tagā charset? Zinu, ka gribu to visu iemācīties, tapēc ja nu kādam ir laiciņš, lūdzu man apskaidrot ! Default encoding - kur es īsti to httpd.config failu varu atrast? Tagad meklēju iekš maniem hostinga failiem to httpd.config failu!
  5. labdien! Man te tāda maza ķibeliiti gadijuusies, tūlkoju dažus failus iekš php uz latviešu valodu! Piemēram šis ir jau gatavs latviešu fails! Kad forums onlainā tad burti rādās kā parasi normāli! 'DzimÅanas diena'; 'MÄ“nesis (MM)'; Tātad ja es rakstu un tulkoju tieši latviski ar latviešu burtiem jauni pievienotos failus, tad man kad nopublicēju rādās kvadrāti un ķeburi , dažu burtu vietā, galveno kārt tur kur garumzīmes! Tātad mans jautājums ir kā es varu piemēram šādu rakstītu tekstu iekš php faila! piemērs: Jūs esiet veiksmīgi izveidojis jūsu kontu Lūdzu mēģiniet vēlreiz Jums ir dotas 3 papildiespējas Pārvērst par šadiem burtiem, lai tad arī man pēts tam nerādītos ķeburi! piemērs: 'PaÅreizÄ“jais izskats'; '(mainÄ«t)'; 'Izskata uzstÄdÄ«jumi'; 'Foruma noklusÄ“tais'; Darīšana ir laikam ar encoding, vai kā viņu tur sauc, bet gan par to neko nezinu! Paldies jau iepriekš!
×
×
  • Create New...