Jump to content
php.lv forumi

_PUIKA_

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by _PUIKA_

  1. Hi guys! So, basically I have built custom post type and I have added few custom fields by ACF plugin (for example - <product name>). In functions.php, where I am registering this custom post type, in arguments array, I have excluded all supported fields (title,editor,thumbnail etc.) so I could add my ACF custom fields and make custom post title from custom field values(for example - "My custom post title" is replaced with "<product name>") I am using code below to change custom post title to custom field values: /* Set post title from meta field */ function new_title($title) { global $post, $post_ID; if(get_field('auto_marka')){ $title = get_field('marka') . ' | ' . get_field('modelis') . ' ' . $title; } if(get_field('prece_nosaukums')){ $title = get_field('prece_nosaukums') . ' | ' . get_field('modelis') . ' ' . $title; } return $title; } add_filter('the_title', 'new_title'); The problem is that, when I am trying to search for products in search page, all the navigation menu's links are replaced with first custom post search result's title (For example: "Home" is replaced with - <product name>Home) Below is navigation menu code, that is used in search.php: <?php if ( has_nav_menu( 'primary-menu', 'mytheme' ) ) { ?> <?php wp_nav_menu( array( 'container' => false, 'theme_location' => 'primary-menu', 'fallback_cb' => 'display_home', 'exclude' => 'home' ) ); ?> <?php } else { ?> <?php wp_list_pages('title_li=&depth=4&sort_column=menu_order'); ?> <?php } ?> I have big headaches with this, because I am trying to fix this problem for days, so I would really appreciate your help! :@ P.S.I have attached a screen-shot so you could understand the situation better. If link is broken, you can check screen-shot by following link below: http://img607.imageshack.us/img607/9383/98682975.png With best wishes, Ricards
  2. http://codex.wordpress.org jautā angliski un tas tev pateiks visu priekšā. Ja galīgs slinkums meklēt, tad te ir tava atbilde -> http://codex.wordpre...A_Page_of_Posts Un ja gribi pluginu, tad tev atliek vien uzspiest uz "Spraudņi" podziņu, kur tu, ievadot attiecīgos atslēgas vārdus, atradīsi to ko tev vajag. Vajag pakustināt taču mazliet smadzenes.
  3. Labdien. Vakarnakt saskāros ar problēmu, rakstot wordpress spraudni. Ieskatam, re: Galvenais index.php fails (galvene ar spraudņa informāciju šeit nav iekļauta) Fails pieprasa funckciju failu.. // Asking for functions (constants, setups, etc.) require_once( ABSPATH . "wp-content/plugins/sarsauto/includes/functions.php" ); Tālāk.. funkciju fails (definēju mapes un pieprasu pārbaudīt instalācijas failu) tik tālu viss ok.. // Defining plugin's root directory's constant name define( "dSARSAUTO", ABSPATH . "wp-content/plugins/sarsauto/" ); // Defining plugin's includes directory's constant name define( "dINCLUDES", dSARSAUTO . "includes/" ); // /* END OF CONSTANTS */ /* SETUPS */ // // Asking for setup.php file and if exists create function if( file_exists( dINCLUDES . "setup.php" ) ){ // Require setup.php file include( dINCLUDES . "setup.php" ); // On plugin activation ask for table setup function register_activation_hook( __FILE__, "sarsauto_table_setup" ); }else{ echo "Error: file doesn't exists!"; } Un te ir arī pats instalācijas fails: // Setting up table version for later upgrades global $sarsauto_version; $sarsauto_table_version = "0.1.beta"; // Creating table function sarsauto_table_setup() { global $wpdb; global $sarsauto_table_version; $table_name = $wpdb->prefix . "sarsauto"; if( $wpdb->get_var( "show tables like '$table_name'" ) != $table_name ){ $sql = "CREATE TABLE " . $table_name . " ( id int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, UNIQUE KEY id (id) );"; } // The dbDelta function examines the current table structure, // compares it to the desired table structure, and either adds // or modifies the table as necessary. require_once( ABSPATH . "wp-admin/includes/upgrade.php" ); dbDelta( $sql ); add_option( "sarsauto_table_version", $sarsauto_table_version ); } Tātad, pie spraudņa palaišanas funkciju failā IF funkcija pārbauda vai instalācijas fails eksistē, un ja eksistē, tad notiek tā faila integrēšana un galvenā tabulu instalācijas funkcija tiek izsaukta, kura principā pārbauda vai tabula eksistē, un ja nē, tad laižam SQL query, It kā visam vajadzētu iet, bet kad pārbaudu /phpmyadmin/ wordpress datubāzes tabulu sarakstu, nekādu izmaiņu (t.i. tabula 'sarsauto' neizveidojas). Kāds zin kas par vainu? Paldies jau iepriekš. Ričards :) p.s. atvainojos par angļu valodu komentāros (praktizēju).
  4. tāds pats. rūteris būs, bet pagaidām vajag šādā veidā saslēgt. Tikko uzzināju, par IPv4 pareizu kofigurēšanu starp datoriem, jo piem. skype izmanto IP pa tiešu, bez DNS, tāpēc vajag uzstādīt DNS un lieta gatava. :) Bet paldies tikuntā
  5. Labs vakars. Problēma daudziem noteikti šķitīs smieklīga, bet nu.. man tā IR problēma. Tātad.. Vakar provaideri pieslēdza netu izmantojot modēmu manam galda datoram. Tagad dabūju Ethernet kabeli, ar kuru saslēdzu galda datoru kopā ar portatīvo.. Tīklam kas ir priekš interneta no modēma, uzstādījumos (Sharing) pievienoju, lai otram tīklam (starp PC un portatīvo) būtu pieeja internetam, bet portatīvajā viss kas strādā ir skaips. T.i. pārlūkprogrammas never vaļā nevienu mājas lapu. Porti ir vaļā un šeit man ir pārāk amza pieredze lai nejautājot Jums tiktu galā. Lūdzu palīdziet. Sāku krist izmisumā. Paldies jau iepriekš. aizmirsu pieminēt. Vai ir iespēja izmantojot tikai Ethernet kabeli un tīklu, neveidojot WI-FI?
  6. hah. kauns palika.. aizmirsu par "../" :D tas arī ir viss ko man vajadzēja zināt. bet par tām klasēm. ideja ir izveidot cms, ar maksimāli ērtu un rediģējamu kodu, klientu, lietotāju vajadzībām.
  7. Sveiki. Saskāros ar sekojošu problēmu, par kuru visu vakaru gūglēju, bet tā arī vairāk par 'const' definēšanu/izsaukšanu tajā pašā klasē, neatradu. īsumā.. Man ir MySql klase, kurā iekšā ir mysql_connect funkcija, kura pieslēdzas mysql serverim. Skatīt šeit.. (tur pašās beigās protams, ka ir $ms->msConn) Vienu mapi augstāk man ir config.php fails, kurš satur definētu mysql lietotāja informāciju. Skatīt šeit.. Tātad.. Kā es iekš klases varu izsaukt definētos mainīgos iekš tās mysql_connect funkcijas? Paldies jau iepriekš.
  8. $_GET ir nedrošs variants priekš pārmešanas, bet... īsumā.. 1.reģistrējam sesiju 1.1.url pievienojam specifisku lapas id ar GET 2.palaižam sesiju ( ja grib, var pievienot cookies ) 2.1.izmantojot header aizmetam uz index.php 3.Index.php failā ieliekam IF, kur tiek pārbaudīts GET lapas id un ja ir cilveks ielogojies pieprasam to tavu attiecigo stylesheet,jquery vai ko tu tur gribi nomainit. (attiecīgi visi includi prieks index.php [login sadaļas]) ceru ka pareizi sapratu u ntev noderēs.
  9. Augšējais piemērs der un tam reāli ir jāstrādā. Manuprāt elementārāk būtu strāda't ar notepad++ un tur uzreiz norādīt encoding uz UTF-8 vai UTF-* (bez BOM). :) to programma ielīmē failā un turpmāk nevajag norādīt ne tegus ne ko citu.. vienīgā problē
  10. Sveiki. īsumā.. man ir wordpress'am izveidots motīvs, kurā tiek laisti 3 dažādi jQuery kodi. problēma, tāda, ka viens no tiem nav manis rakstīts un, šķiet, izmanto tos pašus mainīgos. tātad.. vai ir iespēja viņus atdalīt vienu no otra kā neatkarīgu koda daļu un kaut vai 2x izlaist caur pašu jquery source? t.i. vispirms palaižās slider jquerijs un tad palaižās piemēram kaut kāds sticky footer querijs?
  11. Liels paldies! Tiešām stulba kļūda. Šonakt palasīju par return. Salaboju kodu. Viss strādā!
  12. Tikko pakonsultējos ar kādu cilvēku.. tā vien ir.. esmu uzrakstījis bezjēdzīgi garu kodu.. pagaidām palieku pie domas tiešām pārrakstīt un definēt klasē INSERT, QUERY, SELECT, funkcijas.. Paldies tikuntā.
  13. es no iepriekšējā koda, kur tu man parādīji piemēru.. definēju ( JA $type ir NULL izvadīt NULL else .. un tad ar ELSEIF es uzskaitu 3 tipus, kurus mysql atpazīst - MYSQL_ASSOC unn NUM) uhh sorry.. 1viet pilnīgi bezjēga pagarinu kodu.. vajadzēja pēdējā elseif pievienot vēl MYSQL_BOTH.. bet ok tas.. tagad neko nemaina lietas būtībā.. ok saīsinu un ar RETURN palīdzību izsaucu funkcijas argumenta vērtību.. bet patlaban tas neko nemaina.. primārā problēma ir 1 rindas izvadīšana 2 vietā.. ar mysql_query pieprasījumu un manas funkcijas ievadītajām argumentu vērtībām. [edited] cai arī maina!?? palabo mani ja kļūdos.. es tikmeŗ pārlasīšu php dokumentāciju par return :D p.s. no offense, bet esi iecietīgāks. :) Man ar te nav jautri visu nakti lasīt manāļus un sēdēt 20 forumos. :)Bet zināšanas prasa upurus.
  14. Labvakar! Ceru neesmu kļuvis apnicīgs, bet nu ir maza problēma. Kods reāli izvada rezultātu, bēēt.. kad pieprasu 'assoc' izvadi, viņš izvada man tikai 1 ierakstu, lai arī datu bāzē ir 2 ieraksti. Principā, lai vai ko es tur pie $name un iekš $query pieprasītu, viņš atgriezīs pieprasīto rezultātu no TIKAI 1 datubāzes tabulas rindas. Kur varētu būt problēma? Kodu var apskatīt šeit! P.s. Un es izsaucu funkciju šādi: query("array", "SELECT email FROM users", "email"); Paldies jau iepriekš!
  15. Tiešām liels paldies. Muļķīgs ir peiņēmums, par tukšu argumentu.. t.i. ka viņam var skriet pāri un pieprasīt nākošo. Atrisinājums.. visu neobligāto likt beigās! Starpcitu.. nu pat jau sāku domāt, ka te derētu izveidot cepumu sistēmu.. tieši tiem, kas tādiem kā man ir izpalīdzējuši saprast koda būtību. :) Vēlreiz paldies! Problem solved!
  16. Tatād sanāk, ka tam ir nozīme, kur es viņu lieku. Ok. Bet kāds ir atrisinājums, lai vienmēr nebūtu oblīgāti jādefinē $type, bet kad ir izsaukts tips, kuram obligāti viņu, vajag, funkcija pieprasa $type ievadi?
  17. Tas nebija sarkasms! Es tiešām nezināju tādas lapas eksistenci un ar visu šo rakstu, sanāca episks joks. Protams! Atzīšos, ka programmēšanas pamatu apgūšanas sākumā es biju visai nepacietīgs un šad un tad, mēdzu kādu pakretinēt ar līdzīgām problēmām, līdz sapratu, ka vispirms jāizrašo visas iespējamās atbildes un varianti, visās iespējamajās vietās, un ja nepal'diz, tad jautāt. :) p.s. vai tad šis lietotājs nav pelnījis mazu "warn" par ļoti specifisku raksta nosaukumu? :D Es jau neko nesaku ! ^^
  18. Labdien. Man te sekojoša problēma: Izveidoju funkciju query() .. iekš šīs funkcijas ir 4 argumenti (t.i. $nosaukums, $query, $tips, $vertiba). Kā redzat man ir argumenti, kurus pie dažiem tipiem reāli nevajag izmantot, jo funkcijas kods ir sekojošs: function query( $name, $query, $type = NULL, $value ){ $this->query = mysql_query($query); if( $this->name = 'array' ){ while( $this->$result = mysql_fetch_array($this->query, $this->type) ){ return $this->$result[$this->$value]; } }elseif( $this->name = 'assoc' ){ while( $this->$result = mysql_fetch_assoc($this->query) ){ return $this->$result[$this->value]; } }elseif( $this->name = 'object' ){ while( $this->result = mysql_fetch_object($this->query) ){ return $this->result->$this->value; } }elseif( $this->name = 'row' ){ $this->result = mysql_fetch_row($this->query); return $this->result[$this->value]; }else{ return FALSE; } } Tātad problēma.. kā es varu izsaukt funkciju no klases, ja $name($nosaukums) ir 'row', un funkcija vēl pieprasa ievadīt tikai $query un $value argumentus, nevis visus 4 iekļaujot $type?? Liels paldies jau iepriekš.
  19. ahahahahha! tik laba lapa.. +cepums! Un raksta autoram.. ja izmanto gatavos CMS, lūdzu pirms tam izlasi dokumentāciju un ja kaut kas tad arī noiet greizi - raksti izstrādātāju FORUMĀ! sliņķis! P.s. Drošības nolūkos es tev iesaku iekš phpmyadmin nomainīt root leitotājavārdu uz kaut ko citu.
  20. Izmantošu izdevību un iepazīstināšu ar common kļūdu rakstot pašam savu wordpress motīvu latviski. Varbūt kādam noder :) - Vienmēr pārliecinies, ka faila kodējums ir utf-8 (WITHOUT BOM).. BOM ir baitu marķieris failā, kas bieži vien traucē wordpress funkcijām apstrādāt informāciju, jo kā zināms wordpress ir diezgan sarežģits cms. nu un datubāzes kodējums un paša cms kodējums latviešu valodai paliek, tāds kā daži minēja augstāk.. db - utf8_general_ci wordpress - utf-8
  21. protams. bet pirms atradu aizmirsto izvadi, biju pārliecināts par to, ka vaina ir sintaksē.. izmēģināju 20x dāžādus veidus kā profilaksei attīrīt query no nevēlamiem simboliem. nekā.. un tad pēkšņi, kaut kas ļoti noguris no programmēšanas man lika paskatītities pašu funkciju.. un jāā.. jau 2x esmu šitā iekritis, betnu tagad esmu sev iekalis galvā.. comment, comment & AGAIN comment your code! u made my day! :D Bet nu es varu atļauties pasmieties par tavu kļūdu.. tā kā esmu pārdzīvojis šīs nakts matu pilnīgu likvidēšanu uz galvas :D
  22. Labvakar. :) Īsāk sakot.. Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, null given in C:\webserver\www\cms\includes\mysql.php on line 46 Jau pāris stundas cīnos ar šo problēmu, bet nekādi nevaru atrast atrisinājumu. Izgūglēju visus iespējamos rakstus par šo un līdzīgām problēmām, bet visur viens un tas pats: correct syntax LIMIT fields utt. Re: kods zemākhttp://paste.php.lv/3f15505243f378f654869091bafd8a53 Liels, liels paldies jau iepriekš. [edited] FALSE ALARM! Pats neticu, bet es to izdarīju. Tiešām.. programmēt no rīta, kad esi izgulējies ir daudz kvalitatīvāk.. kļūda? Aizmirsu iekš mysql klases - funkcijas query, atgriezt rezultātu ar return $query. :D
  23. lasīju, ka tā ir drošāk nekā turēt pieslēgumu visā sistēmā un aizvērt to pašā beigās.
  24. Sveiki. Lieta ir sekojoša.. Esmu sācis CMS izveidi un dotajā brīdi esmu pie MySql funkciju izveides. Nolēmu izveidot funkciju iekš MySql savienojuma klases, kura strādā ar mysql_query. Tātad.. vēlos izveidot funkciju, kuru vēlāk, lai izsauktu, nebūtu jāizsauc pati klase, bet gan pati funkcija. Tā kā šī ideja ir mazliet špikota no wordpress $wpdb->query("mysql db komanda"); vēlētos dzirdēt kādus ieteikumus sekojošas funkciajs izveidē: funkcija pieslēdzas pie MySql datu bāzes aizsūta manis ievadīto query atbild ar pieprasīto informāciju aizver savienojumu ar MySql Īsumā.. kādi ir jūsu ieteikumi lai izveidotu šādu klasi ar šāda'm funkcijām: function mysql_connect(){ mysql savienojuma kods } function mysql_query($query){ mysql query kods } function mysql_close(){ aizveram mysql } function db($query){ mysql_connect(); mysql_query($query); mysql_close(); } Zinu ka izskatās pēc putras, bet t'ā kā esmu iesācējs, kodolīgāk nespēšu izstāstīt savu sāpi. Paldies jau iepriekš!
  25. paldies, betnu tiešām, šeit klienti paši piekrīt un īsti nav paredzēts kā mājaslapai, bet gan e-informācijai :)
×
×
  • Create New...