Jump to content
php.lv forumi

ron

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://dircms.lv
  • Skype
    ronalds.vilkins

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Riga

ron's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Starptautisks uzņēmums FTCtele meklē backend PHP programmētāju starptautiskam projektam: zināšanas un pieredze darbā ar PHP vismaz 3 gadi atalgojums sakot no 800Ls - 1500Ls (neto) atalgojuma apjoms ir atkarīgs no pretendenta pieredzes un iemaņām iemaņas tiek novērtētas pēc testa uzdevuma izpildes darba vieta Rīgas centrā Ja ir interese vai kādi jautājumi par darba piedāvājumu, sūtiet PM, vai arī rakstiet šajā postā.
  2. FLASH nav obligats, ja to var izdarit ari savadak, tad ir OK. Elementi nav jarote, galvenais lai var pabidit tas sienas un pievienot skapju durvis un stangu, ka ari vairakas starpsienas. Ja kadam ir interese, tad sutat savu izmaksu piedavajumu
  3. Mekle FLASH koderi kas varetu uztaisit skapju izveidosanas kalkulatoru. Piemers kalkulatoram ir atrodams saja saite http://www.creamondi.md/catalog/sliding-door_wardrobe/conctructor_1/default.aspx Zinu ka darbs nav no vieglajiem, tapec ari gribu zinat gan cenikus, gan ari aptuvenos terminus.
  4. Vajdzetu izveidot animaciju flasha 1) Lai no pudeles apaksas iet burbuli, ka ari lai no salmina uz kaki iet burbulis 2) lai kad uziet uz kaka vinam paradas ena. Savus piedavajumus rakstiet uz [email protected] Bildes var dabut seit http://www.alux.lv/1.jpg un http://www.alux.lv/2.jpg
  5. Es varu testet par 500g nocenotajiem MAXIMAS salatiem un kadu letu kotleti.
  6. Sakuma nebiju atsledzis visas admin iespejas, tapec ari nav korekti teikt ka DirCMS tika uzlausts :) - tagad jau kadu laicinu viss ar ko var sachakaret kaut ko ir atslegts - tapec ka ir tadi cilvecini, kas grib kaut ka pasapliecinaties sachakarejot ko vien var sachakaret :(.
  7. Interesanti, ka tu par CMS spried tikai pec ta dizaina :). Mazam majas lapam, cik esmu taisijis, cilveki ir apmierinati. Par cenu runajot - 249ls ir cena ar visu dizainu un info savadisanu, ka ari protams n-takajam tiksanam :) Runajot par tavu varinatu - cik saprotu, tad visas tas iespejas jau ir panemtas no PHPBB portal? Vai ir korekti to saukt tad par NOTEPAD CMS :) - bet nu vismaz noverteju ka par to neprasi nekadu naudinu.
  8. Ir salaboti shadi tadi sikumini DEMO
  9. Bija meginajumi palaist code injection, tapec ari dalu funkcionalitates nacas atslegt :(. Necensos nevienam pieradit ka sis cms ir kaut kas uber kruts, bet varbut kads tiesi mekle kaut ko vienkarsu un funkcionalu, tapec ari ieposteju shaja foruma tema.
  10. DIRcms.com lapa ir izveidoti 2 demo varianti, kas tiek atjaunoti, ja kads kaut ko netisam vai tisam saboja
  11. Isti nesapratu ko tu ar to domaji, bet sini gadijuma DEMO ir domats, lai lietotaji pasi varetu parliecinaties par iespejam. Pati majas lapa ir taisita uz ta pasa CMS bazes un tur tachu viss strada Var tachu ari paskatities paveiktajos darbos, lai redzetu ka DIRcms strada un nekas negluci.
  12. Man jau visam backups, tapec jau ari DEMO ir domats lausanai :)
  13. Pieredze PHP lielu/mazu darbinu veiksanai, bet spekos ir paveikt ari sekojosa sarezgitibas uzdevumus: 1) Majas lapas izveide - iespēja pašiem pēc tam rediģēt tekstus DIRcms - CMS majas lapa ir mans garadarbs, 2) Interneta veikala izveide. Pieslēgt online noliktavas, kuras izmanto XML informācijas apmaiņai (GNT, acme) - www.starshop.lv, 3) Online portālu izstrāde - blogi, forumi, bilžu galerijas, lietotāju reģistrācija, 4) SMS apmaksas sistēmas pieslēgšana (~10 xxx content lapas sataisitas) Ja kadi jautajumi vai piedavajumi tad sutiet uz [email protected] Atbildi garanteju!
×
×
  • Create New...