Jump to content
php.lv forumi

Fits

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fits

  1. Sveiki visiem! Atkal pieslēdzos diskusijai. Patlaban tiek risinats ļoti nopietns jautājums par nopietnu naudas summu - finasējumu šim projektam ar vienu kompāniju. Es šajās dienās daudz domāju ko un kā pareizāk, bet jāatzīst, ka man nav programmētāja dotības, tāpēc tehnisko momentu varu tikai aptuveni iztēloties. Visi tie, kuri aktīi ir iesaistījušies šajā diskusijā - uzreiz pie Jums arī vēršos. No tā brīža, kad projekts taps, man jau ir jābūt skaidrai vīzijai par tā tehnisko momentu, bet es to viens nemaz nevaru izdarīt, tāpēc man ir vajadzīga spēcīga, zinoša komanda 1,2,10 cilvēki nezinu, bet nepieļaušu, ka pie projekta izstrādes ķerās klāt vienkārši cilvēki, kuri vēlas pamēģināt. Es mēklējumiem izvēlējos šādu metodi, jo domāju, ka tā ir rezultatīvāka, kā meklēt firmu, kur strādā teorētiķi vairāk, kā praktiķi. Es gribu dot iespēju jauniem sevi pierādīt praksē, tāpēc man uz to ir savs plāns. Es būšu gatavs maksāt cilvēkam, kas atradīs man labāko risinājumu, kā apkopot visus datus vienā datu bāzē, bet citam maksāt par to, ka datu bāze tiek izstrādāta + dizains, visas tehniskās lietas pēc šādas metodes. Es aktīvi sekoju jūsu visu diskusijai un vēl neredzu, ka kādam ir kāda konkrēta ideja - risinājums, kuru būtu vērts pārdot man par savu cenu. Es cienu jūs un jūsu atbildes, tāpēc lūgšu sazināties ar mani tiem, kuri ir gatavi tuvā nākotnē īstenot šo projektu interneta vidē. Es tiešām ļoti gribētu pieslēgt šim projektam latviešu programmētājus, jo nedomāju, ka mūsējie ir sliktāki par tiem, kas atrodas citās valstīs. Lūdzu man savu kontaktinformāciju, lai varam iziet uz kontaktiem ...
  2. Projekts nav viegls...tā izstrāde prasa zināšanas un resursus - ir vajadzīgs tehniskais atbalsts un perfekti izstradāta pamatu bāze. Paldies visiem, kuri iesaistījās diskusijā par šo tēm...arī tas noder, bet es nebūt netaisos apstāties pie mazākās problēmas vai grūtībās. Es drīzumā sazināšos ar vienu kompāniju, lai runātu par finasiālu atbalstu, bet man no šī foruma bija svarīgi atrast vismaz kādu, kas spētu pieslēgties tehniski, bet man patīk jūsu visu godīgums un atklātība.
  3. Paldies Roze!! :) Nezinu, vai kāds te būtu gatavs pieslēgties uz entuziasma pamata vien, jo vairak tāpēc, ka projekta izveide tomēr ir laika un enerģijas ietilpīgs process. Konkrēts budžets man nav atvelēts šim projektam, jo nezinu, cik šāds pasākums maksā tīri no izstrādes, bet, ja runā par konkrētu ciparu, tad tāda nav. Es esmu gatavs maksāt summu, ko nosaka cilvēks, kurš man izstrādās šo projektu tā, lai tas atbilstu pilnība manām iecerēm, ko minēju no paša sākuma. Tātad es rīkojos sekojoši... Kurs no Jums visiem, kuri lasa šo sadaļu ir tuva nākotnē gatavs ielikt savas zināšanas, darbu un enerģiju pie šī projekta tapšanas? Mums vajag apmainīties ar kontaktinformāciju, lai varam runāt tālāk. P.S. Message man uz privāto!
  4. Es pilnīgi saprotu, tāpēc minēju piemēru, lai būtu skaidrība par ideju. Man nav padziļinātu zināšanu programmēšanā. Vienkārši meklēju cilveku (s), kuri man spētu palīdzēt tehniski un tīri idejas līmenī. Visiem jau iepriekš pateicos par atbildēm un centieniem palīdzēt!!
  5. Nē...tad jūs mani līdz galam pareizi nesapratāt. Iespējams, ka pats īsti pareizi neizklāstīju savu domu pēc iespējas skaidrāk. Šeit ar sludinājuuma dēli nav pilnīgi nekādas saistības. Meklētāja pamata funkcija ir meklēt pēc atslēgas vārdiem produktu vai ierakstot produktu, atrast kompāniju, kura ražo šo produktu. Tas ir visu pamatā, bet kur ir pats grūtakais. Jau iepriekš minēju, ka produkts nav parast, kuru pērkam veikalos, tāpēc tas varētu būt grūtakais, ja runā par programmu, kas automatiski meklē preci interneta un vāc to kopējā datu bāzē. Kā piemēru, iedomājaties, ka ir jāizveido meklētājs, kurā ievadot konkrētu preci - zobu pasta, dzeramais ūdens, pārtikas produkti, var atrast tikai tās preces (starp vsām daudzajām precēm, kas iet zem šīs pašas kategorijas internetā un tādu ir miljoniem kopā), kuras tiek pārdotas kā īpaši kvalitatīvas preces. Varētu teikt ekskluzīvas preces, bet zem vienas kategorijas un ir vajadzīga sistēma, kas starp to visu lielo kvantumu, izšķiro tās no parastām precēm, kuras var atrast parastu veikalu plauktos. Iespējams, ka doma tomēr nav saprotama līdz galam, bet es diemžēl gala detaļas nevaru atspoguļot šajā forumā. Piemērs ir līdzīgs tam, kas man ir vajadzīgs.
  6. Tas robots...viņu var pielāgot un uzkompilēt ar lielu precizitāti? Cik zinu tad viņi ir nopērkami kā programma un vēlāk pielāgojami vajadzībām. Es domāju, ka automātiskais režīms + manuāli datu ievadīšana - tas būtu optimālais variants tam, ko esmu iecerējis. Atliek tikai viens, cik maksā šāds robots un kādas ir izmaksas tā pielāgošanai. Vai šeit ir kādam bijusi pieredze ar ko līdzīgu?
  7. Tā sākotnējā ideja bija kkas līdzīgs robotam kā jau iepriekš tika minēts, bet tad pastāv jautājums, ar kādu precizitāti dati tiks savākti un apkopoti. Pats svarīgākais ir izveidot darbības stēmu, lai savāktu vienotu datu bāzi pēc iespējas īsākā laika posmā un ar lielu recizitāti. Tāpēc arī meklēju Latvijā zinošus programmētājus, kuri spētu izveidot sistēmu stabilai darbībai. Ja ļaus to darīt katram lietotājam, tad piekrītu, ka ar vāji nostrādātu kontroli, tur var rasties juceklis, bet tam ir savi plusi. Sistēmas motors ir lietotāji, kur kā pamatu princips ir piem. Wikipedia un tas ir svarīgi arī tāpēc, ka produkti, kuri tiks apkopoti šaja datu bāzē, būs nodalīti no vispārējā piedāvājuma, kas ir atrodams tīklā, bet pateicoties šim meklētājam, tie tiks apkopoti vienota sistēmā ar ērtu meklēšanu. Tāpēc, ja rada ko līdzīgu robotam, kas čeko tīklu, tad pastāv jautājums par precizitāti. Ir iespēja abus apvienot, bet tāpēc vēl nezinu galīgo risinajumu.
  8. Kas man ļoti patīk šajā forumā, tad tā ir pozitīva atsaucība..paldies visiem, kuri centās palīdzēt!! Ja vēl kādam ir kāda piebilde, būšu patecīgs. Es paskaidrošu precīzāk par ideju... Google meklētājs savāc datus savā datu bāzē, bet es gribu radīt specifisku meklētāju, kura datu bāzi veido cilvēki, ievadot kompāniju produktu meklētāja datu bāzē. Man ir svarīgi, lai meklētājs strādātu ātri, ērtu un tā dizains būtu solīds un pievilcīgs. Katrs tā lietotājs varētu izveidot savu lietotāja kontu, no kura tiek ievadīta informācija par preci, tās precīza adrese internetā, kur produkts ir apskatāms un nopērkams un foto vai video. Tads kā lietotāja konts, kur ir iespēja izveidot savu mapi, kurā var atzīmēt interesējošos produktus, lai tos nav jāmeklē atkārtoti. Ļoti līdzīgi ir izveidots yahoo produktu meklētājs. Preci ieliks kompānijas un vienkārši lietotāji no malas. Vai ir kāds gatavs skripts un, cik maksā pilna šādas sitēmas uzstādīšana bez servera izmaksām?
  9. Sveiciens visiem foruma dalībniekiem! Centīšos visai īsi izklāstīt savu jautājumu tā, lai tas būtu pēc iespējas saprotamāks. Ir radusies vajadzība izveidot datu bāzi kā resursu internetā ļoti plašai auditorijai, kas būtu līdzīgs meklētājam Google, bet meklētjs, kas veic meklēšanu savā vienotā datu bāzē, ne kopējā interneta tīklā. Kāpēc līdzīgu kā google? Protams šis meklētājs ir ar lielu atšķirību no tā, ko es gribu, jo tas veic meklēšanu visā kopējā interneta pasaulē, bet man ir vajadzīgs meklētājs, kura skripts un manis izveidotais logo – tā izkārtojums izskatītos ļoti līdzīgi kā atverot resursu internetā - www.google.com, kur var ievadīt preci un meklētājs sameklē to iekšējā datu bāzē. Lai būtu vairāk skaidrības: Piem: http://www.google.com/prdhp?hl=en&tab=wf Ievadot attiecīgajā laukumā, google meklētājs parāda vēlamo preci un izkārto to vertikāli uz leju un ļoti līdzīgi es gribu radīt savu ieceri, lai meklētājs būtu ātrs, ērts un vizuāli pievilcīgs tā lietotājiem. Lai tajā datus par produktu varētu ievadīt katrs tā lietotājs ar manis izveidoto reģistra formu un tās moduļiem. Vai ir kāds gatavs skripts – MySQL datu bāze tuvu manai idejai, kuru varētu izveidot šādam nolūkam? Tā pati ideja ir radīt pirmajā lapā tikai meklētāja skript ar kompānijas logo, bet pati datu meklēšana notiek vienotā datu bāzē, kuru izveido tās lietotāji. Un otrs: Meklēju cilvēku, kas spētu apvienoties kopīgai idejai tehniskā līmenī. Es patreiz meklēju komandu 1-2 tiešām zinoši cilvēki, kas tuvā nākotnē spētu realizēt kopā ar mani šo ideju, bet par tās talākajām detaļām jau tuvāk, rakstot privāti. Jau iepriekš paldies visiem par atbildēm vai komentāriem!!
  10. Tad es īsti nesaprotu visu līdz galam. Web Page Maker programmā jau ir gatava forma un šai formai pēc būtības būtu jādara tas, kas ir paredzēts. Ja es šo formu ievietoju savā saitā, kur es to esmu paredzējis, tad šai formai būtu jāpilda sava funkcija, bet, lai tas būtu iespējams...man ir vajadzīgs cilvēks, kurš nokonfigurē serveri - ievieto tur vajadzīgo skriptu. Es iepriekš atvainojos, ja es ko jaucu terminos. Es gribu, lai šeit kāds mani saprastu pareizi un spētu man palīdzēt. Paldies!
  11. Es nezunu, ko un kā tas īsti nozīmē un kā tas strādā. Es vienkārši aptuveni nojaušu, ka vajadzīga neliela konfigurācija uz servera uz tā, kur patlaban man ir uzlikta mana web lapa ar e-maila formu, bet to nevar izmantot, jo spiežot nosūtīt - man veras Outlook un piedāvā tekstu sūtīt caur šo programmu.
  12. Atbilde uz marcis jautājumu. Serveris pieder man un Web Page Maker parāda pilnu e-maila formu. Man lūgums ikvienam palīdzēt ar serveri tik tālu, lai es varu uzliekot savu lapu, akceptēt šo funkciju - sasinhronizēt. Tam nevajadzētu būt sarežģīti. Vai kāds var palīdzēt?
  13. Kā tieši tu to domāji? Manuprāt tas jau ir izdarīts, jo šim pašam iemeslam es pārgāju uz citu piedāvājumu. Vismaz tā man kāds cilvēks teica.
  14. Labvakar visiem foruma dalībniekiem! Lūgums tiem, kuri var man palīdzēt par attiecīgu samaksu. Man ir izveidots savs saits savam biznesam Web Page Maker V2 programmā, kurā ietilpst E-maila forma - jau gatava, kuru var lietot, bet cik noprotu, tad, lai izmantotu šo funkciju pilnā režīmā, man ir vajadzīga konfigurācija uz sava servera. Es sazinājos ar attiecīgiem cilvēkiem šajā jautājumā un viņi tieši to arī minēja. Es agrāk nebiju ar ko tādu saskāries, tāpēc arī negribu pats uz savu galvu ko veidot. Ir internetā atrodamas dažādas pamācības, bet būtu labi, ja kāds man varētu palīdzēt. Uzreiz minu summu, ko varu piedāvāt ar pārskaitījumu uz bankas kontu. Summa, ko varu piedāvāt ir 5 Ls sekundāri kontā pēc pabeigta darba. Ikviens, kuram tas interesē - piesakās un nopelnīs sev kabatas naudu. Lūgums sazināties ar mani uz e-mailu!
×
×
  • Create New...