Jump to content
php.lv forumi

janis888

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by janis888

  1. jā tie 1.php; 2.php atrodas tajā pašā root mapē kur test.php. Kurā vietā tieši ir jāieslēdz tā kļūdas paziņojums, kā jau teicu esmu beginner.
  2. Nu šādi: test.php <html> <head> <meta http-equiv="Content-Language" content="lv"> <META HTTP-EQUIV="content-type" CONTENT="text/html; charset=utf-8"> <title>HOME</title> </head> <body> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="955" height="585"> <tr> <td valign="top"> </td> <td valign="top" height="80"> HOME</td> </tr> <tr> <td valign="top" width="165"> <a href='?id=1'><font face="Verdana" size="2"> 1</font></a><br /><br> <a href='?id=2'><font face="Verdana" size="2"> 2</font></a><br /><br> <a href='?id=3'><font face="Verdana" size="2"> 3</font></a><br /><br> <a href='?id=4'><font face="Verdana" size="2"> 4</font></a><br /></td> <td valign="top" height="505" width="790"> <!-- Izvade --> <?php switch($_GET['id']){ case '1': include('1.php'); break; case '2': include('2.php'); break; case '3': include('3.php'); break; case '4': include('4.php'); break; default: include('1.php'); break; } ?> </td> </tr> </table> </body> </html> Un pareejie 1.php; 2.php un 3.php ar tekstu ieghaa, BET negrib iet, spiezot uz link nekas nenotiek, bet vienam paziņam šis te pats scripts strādā, ar web server ir ok, pat nomainiiiju uz WAMP un XAMPP un arii nestādā. Kā tas var būt iespējam ka viņām strādā, bet man uz 3 webserveriem nestrādā(toč ar viņiem ir ok, jo citi scripti strādā) Ko iesakat darīt?
  3. mjaa, bet taa pat nav skaidrs Varbuut kaads vareetu piemeerinu uztaisiit, kuru es peec tam vareetu izpeetiit?
  4. Sveiki! Esmu redzējis daudzās weblapās, ka nospiežot izvelnee uz linka, viņš nerefresho visu lapu un neielādē to par jaunu, bet tikkai vienā tabulā atver to lapu, vot kā to var uztaisīt? ja man ir index.php lapa, ar divām tabulām, meņu un viena lielā, kur vajadzētu ielādēt citu lapu (piem. galds.php). Esmu meklējis visādus tutoriālus, bet nekas nav izdevies, mmm liekas tajos skriptos kas pietrūkst, zinu ka var izmantot include gan arī switch. Un var redzēt ka pēc tam tur paliek index.php?...utt. Esmu iesācējs, tāpēc ja gudri runās, nesapratīshu :) Palīdziet lūdzu, būšu ļoti pateicīgs.
  5. Mjaa laikam buus jaamaacas mysql pamati, jo tur esmu 0. :D
  6. Vnk es taa domaaju isti jau nezinu, taapeec jau prasu, jo kad biju vienreiz uzlicis phpbb, tad tur savaa izveidotajaa db maniiju table ar nosaukumu phpbb_search_wordlist kur bija pilniigi visi vaardi kas bija rakstiiti forumaa, taapeec domaaju ka drosvien taadu pashu var uztasiit tikai prastaaju prieks sava web, bet kur lai vada to $search_lauks = mysql_escape_string($search_lauks); to nu es nezinu.
  7. Vot mna neskaidriiba, cik es saprotu man jaauztaisa datubaaze un tad table kuraa ir jaaraksta tas viss? Diemzeel neesmu darbojies ar datubaazeem taapeec atvainojos ja uzdodu stuulbus jautaajumus :).
  8. Sanaak ka man vajag tasiit datubazi, mysql?
  9. Mjaa no shejienes man jau sakas neskaidriiba. Esmu tikai uz easyphp, vertrigoserv un citiem esmu meeginaajis likt webu un par mysql dizi daudz neko nesaprotu tikai esmu skatiijies kas tur interesants. Tagad jau man ari ir webs uz vertrigoserv un nesaprotu to kaa var eskeipo to pret SQL injekcijām.
  10. Bet kā to visu dabūt pie dzīvības? Vnk es tā biju iedomājies, kā tas varētu strādāt, bet uztaisīt to visu es nezinu kā. Tāpēc jau arī griežos pēc palīdzības, jo man šķiet ka šeit ir daudz zinošu cilvēku par šīm lietām.
  11. Labdien! Man ir šāds jautājums, es gribu izveidot vienkāršu search sistēmu manā webā, tātad cik es esmu iedomājies, kā tas varētu strādāt. 1. lapa ir php, tad ir input kur var ierakstīt, piemēram, SUNS. Tad viņš iet uz datubāzi un meklē vārdu SUNS un ja atrod, tad viņš jaunā php lapā 2. izvada to informāciju, ka ir atrasts SUNS un ir iedots links kur aiziet uz to lapu par SUNA informāciju (links varētu būt arī zem SUNS). Manuprāt, šādi tas varētu izskatīties: Vai šī sistēma ir pareiza, kā es esmu iedomājies? Man pagaidām ir tikai pamati php, gribētu zināti vai ir kāda literatūra par šo... un vai tas ir tik vienkārši vispār izdarāms? Moš jau ir kas līdzīgs kas jau uztasīts? Varbūt ja tas ir tomēr vienkārši varbūt kāds varētu parādīt, kā to visu varētu dabūt gatavu, ja iespējams varētu izmantot mysql db. Man jau vajg, lai viņš atrod tikai noteiktu vārdu, neviss kā citos labākos search engainos, ka iedod ari citus līdzīgus variantus, pilnīgi vnk un prastu search sistēmu. Jau iepriekš paldies...
×
×
  • Create New...