Jump to content
php.lv forumi

tas_pats

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tas_pats

  1. Varētu lūdzu mazliet sīkāk par POP serveri ? Izklausās jau nu diezgan jocīgi :)
  2. Ir radusies nepieciešamība autorizēt lietotāju php aplikācijai ar Linux sistēmas lietotājvārdu un paroli. Izmeklējos, nonācu līdz PECL pam pakotnei pam_auth funkcijai. Izdevās uzstādīt un veiksmīgi veikt pārbaudi. Taču man gribas zināt, vai nebūtu kāds labāks risinājums, tomēr ļoti atbaida, tas, ka nākas dot shadow faila lasīšanas tiesības un apache usera pievienošana tā grupai. Nupat iešāvās doma, ka varētu to ar kkādu shell skriptu veikt, ko savukārt izsaukt ar user un passw parametriem ar PHP, taču nevaru atrast instrukcijas/pamācību kā to veikt. Vēlētos dzirdēt jūsu domas/ieteikumus manai problēmai..
  3. Silverstripe ir ļoti ērta, it sevišķi dizaineriem. Tik ar dokumentāciju viņiem bik pieklibo.
  4. tad $bans[$bid] nevis $bans[bid]
  5. ātri aci uzmetot, šķiet, ka $sql->query("DELETE FROM amx_bans WHERE bid = '$bans[bid]'"); nemanīju nekur definētu bid indeksu. Teiksim, kas notiek, ja pamaini kodu uz: if(count($bans > 0)) { $sql->query("DELETE FROM amx_bans WHERE bid = '".$bans[0]."'"); } else { echo "not found"; }
  6. jāpasaka burvju vārdi: "Abrakadabra - izveido man tuvākās dzimšans dienas" un gaidi. bet ja nopietni, tad iemācies tak aprakstīt savu problēmu normāli, lai komūna var palīdzēt.
  7. Tas ORDER BY RAND() smagi ietekmēs ātrdarbību.
  8. 1)priekš kam tev vispār vajag "linku likt kā submit"? 2)ko nozīmē "nestrādā". Tiek izmesta kāda kļūda ?
  9. Gribēju menu braucot ar peli pāri(hover) pielikt kādu efektu klāt, nonācu līdz šādam kodam: $(document).ready(function() { $("#menu ul li a").mouseover(function(){ options = { className: 'ui-effects-transfer' }; $(this).effect('slide',options,'slow'); }); }); Taču tagad "uzbraucot ar peli virsū" efekts cikliski turpina izpildīties. Vai kāds no jums varētu pateikt, kā to pēc pirmās izpildes reizes apturēt ?
  10. šeit ir helpera paraugs: http://cksource.com/forums/viewtopic.php?t=15644
  11. $masivs = array('a' => $a1,'b' => $a1,'c' => $a3);
  12. bet tu takš arī atlasi tikai vienu ierakstu!
  13. nav gadījumā jābūt $this->objects->id ?
  14. Paldies! Tad vēl papildus jautājums - vai ir iespējas noskaidrot kolonu, kurai tiek veiktas izmaiņas ?
  15. Sveiki, es mēģinu izveidot TRIGGERi tabulai tā, lai izmainot vienas rindas lauka skaitlisku vērtību, izmainītos citas rindas lauka skaitliska vērtība par tādu pašu lielumu. Teiksim(varētu būt kkas šāds): CREATE TRIGGER test_trigger BEFORE INSERT ON test UPDATE test SET a = NEW.a1; UPDATE test SET b = a+NEW.a1; Problēma ir tā, ka nezinu kā, lai nosaka starpību starp pirmā lauka esošo un jauno vērtību, par kuru vēlos palielināt otra lauka vērtību. Vai vispār TRIGGERs ir lieta ar ko vēlamo funkcionalitāti panākt?
  16. Man gan šķiet, ka jaunas rindas simbols nenostrādā tamdēļ, ka to mēģini ievietot starp single qoutes (['] - jeb latviski laikam vienpēdiņas saucas). Jaunas rindas speciālais simbols \n un \r tiek interpretēts tikai starp double-quotes (["] - jeb dubultpēdiņām). Varbūt tas būs šajā gadījumā arī pie vainas. EDIT: vairāk par to šeit
  17. Apstrādājot UTF-8, izmanto multibyte funkcijas: mb_substr()
  18. bet ne pareizāk.. HTML kodam ir jābūt savā vietā un JS savā...
  19. Patlaban man ir 2 .bat faili. Viens, kas uzstāda statiskas IP adreses, otrs DHCP uzstādījumus. Es gribētu abas šīs lietas apvienot vienā failā. Vai kāds nezin pēc kādu parametru/pārbaudi man būtu jāliek switch/if nosacījumos, lai pārslēgtos attiecīgi uz otro iestatījumu, ja pirmais ir aktīvs un otrādi?
  20. tak ar echo izvadi ārā $target_path un apskaties kādas muļķības tev tur ir saliktas.
  21. neizpētīju tavas lapas kodu, bet varētu ieteikt pārbaudīt z-index elementiem ar pareiziem svariem.
  22. risinājums jāskatās AJAX virzienā. onclick="showTooltip(..)" kur savukārt showTooltip tiek veikts AJAX pieprasījums tiek veikts failam pievienot_kautko.php ar $_GET vai $_POST mainīgajiem pēc tavām vēlmēm.
  23. tas_pats

    Podziņu stils

    Ir izdomāti, tik vēl nav līdz ar CSS3 visur ieviesti. Ja vēlies to kā extra fīču modernajiem pārlūkiem (Izņemot IE), tad pameklē google css rounded corners
  24. http://www.javascripter.com/faq/operatin.htm ja PHP pusē tad: http://us3.php.net/manual/en/function.get-browser.php
×
×
  • Create New...