Jump to content
php.lv forumi

Trakais-Nex

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Trakais-Nex

  1. Pārdodu Trakeri + SMS sistēma + domens + 100% hosts bet protams tas vis būs jāpārreģistrē uz nākamā īpašnieka vārda ! Tākā vairs nav laika ņemties ar trakeriem ,nolēmu pārdot. Diezgan lieli līdzekļi un laiks tika iegūldīti trakera atīstībai un izveidei kā arī drošībai. Pats dzinēja kods ir ņemts no TBDEV-Yana. Ja kuru interesēs rakstat uz E-mail [email protected] Cenu norunāsim arī Pa E-mail orjentējošā cena varētu būt no 260. Ls Trakeri var apskatīt šeit
  2. Jā vakar no abiem variantiem smeistaroju un viss oki strādā ! Paldies . Paldies visiem par atsauksmi ! :)
  3. Pagaidām man viss ir daudz vienkāršām. Jo savu vebu es taisu no 0 nevis gatavs šablons Uz doto momentu es velku visu ārā no block foldera . Tas izskatās šādi : piemēram: par mani : my.php <tr> <!--Apraksta vieta--> <? include("block/lv/my_lat.php"); ?> </tr> Un šitas ir pats apraksts kas atrodas block folderī my_lat.php <!--Pats Apraksts--> <td> Apraksts un trali vali :) </td> Man uz weba nav registracija ,vēl līdz db nēsmu ticis bet nu visus rakstu domāju likt uz db lai rakstus varētu pārvaldīt no weba Un protams pašlaik meklēju vieglākos variantus jo nekāds asais nēsmu,un gribās kautko pašam uztaisīt no 0 nevis ņemt tos pusfabrikātus. Paldies :Darkangel un marcis par atsauksmi mēģināšu uzčinīt un redzēs kas sanāks ! Velreiz paldies :)
  4. Sveiki ! Ir neliela problēma konkrētāk sakot nesaprašana esmu iegājis strupceļā :( Esmu uztaisijis mājas lapu uz php bāzes ,vis jau būtu forši bet ir viena aizķeršanās ar valodas maiņu. Mans webs ir sasists pa blokiem ( menu, izskats,un raksti ) Būtu ļoti pateicīgs ja kurš varētu palīdzēt ! Ar kādām funkcijām izsauc doto darbību lai uzspiežot uz valodas maiņas karodziņa piemēram (RU) viss menū un visi raksti no latviešu valodas tiktu aizvietoti ar krievu valodas menu , raksti no foldera languages/ru un protams atpakāļ,nospiežot uz karodziņa LV vīs pārtop latviski ! Ceru ka sapratāt ko es gribu :) Jau iepriekš paldies !
  5. Taa varetu teikt ! Ne gluzi privātskolotājs bet gan atsaucigs paligs un protams macisos pats un man palidzes manuali ka ari ar video palidzibu. Taka dzive iet uz augsu .
  6. Paldies visiem kuri atsaucas ! Viss veiksmigi tika atrisinats :) Tad jau driz tiksimies programmetaju saietaa !
  7. Visu ciennu bet es neprasiju seit apspriest vai man ir logiska domasana vai nav ! Varbut ko esmu palaidis garam ,man liekas ka es uzdevu konkretu jautajumu.Domaju ka saprotat ka ne jau par velti es prasu ,un laikam man labak ir zinams vai buss jega vai nee . Es jau negribu lai mani izmaca par kautkadu nerealo specialistu,man ir vajadzigs nostiprinat pamat zinasanas un interese konkretas lietas nevis viss tas fufels kas ir gramatas . Ja kurs to nezin tad tas ari saucas privatstundas es uzdodu konkretus jautajumus kas mani interese un pasniedzejs izskaidro manis interesejosas temas ! Nu laikam konkretak vairs nau kur Paldies !
  8. Mekleju programmetaju kurs varetu individuali mani apmacit programmesanu ar PHP/MySQL/Javascript Kautkadus kursus nepiedavat ! Man 33.gadi , esmu iesacejs ,ir neliela sajega ka ari gribesana un entuziasms ir liels . Rakstit uz E-mail [email protected]
  9. Trakais-Nex

    Zole

    Izskatas jau labi ! Bus janoteste . Paldies
×
×
  • Create New...