Jump to content
php.lv forumi

Sandis T

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sandis T

  1. Sveiki, Tiem, kuri jau atrodas UK, vai tiem kuri reāli apsver iespējas izmantot savas zināšanas starptautiskā tirgū, piedāvāju PHP programmētāja darbu. Darbs ir pie viena projekta, kas saistīts ar datu parsēšanu, tāpēc nepieciešamas lieliskas reg-ex zināšanas. Ja meklē darbu, kas nav pārāk 'kreatīvs', bet vairāk ar datiem un to apstrādāšanu, tad lūgšu nosūtīt savu CV. Vēl pie prasībām: - angļu valodas zināšanas vismaz sarunvalodas līmenī - pieredze profesionālā darba vidē - pieredze ar datu parsēšanu Piedāvāju: - atalgojumu £20,000 - £25,000 gadā - profesionālu darba vidi - reālas izaugsmes iespējas un starptautisku pieredzi Kompānija nodarbojas ar nekustamo īpašumu meklēšanas jomā. Ja domā par jaunām iespējām, un esi gatavs izaicinājumiem, tad piesakies. Es pats esmu viens no kompānijas vadītājiem, tā kā angļu valoda ir vajadzīga, bet komunikācija būs atvieglota. Arī daži citi pie projekta strādājoši programmētāji ir latvieši. Pieteikumā uzrakstiet nelielu aprakstu par savu profesionālo karjeru, pievienojiet CV un sūtiet uz [email protected] PS: Darbs ir steidzams, jau var sākt strādāt kaut nākamnedēļ! Priekšrocība tiem, kuri jau UK, jo nav īsti laiks sniegt ievadkursu 'Par strādāšanu un dzīvošanu UK'.
  2. Meklējam augsti kvalificētu PHP profesionāli pilnai slodzei vai vismaz 20h nedēļā. Piedāvāju stundas likmi Ls 10. Darbs tiek piedāvāts uz ilgstošu sadarbību. Kandidātam obligāta OOP pieredze, Ajax zināšanas. Vēlama pieredze: - Meklēšanas sistēmu izstrādē - Satura vadību sistēmu izstrādē - Darbā ar dažāda veida statistiku ģenerēšanu Ja ir arī DELPHI zināšanas, tad pavisam labi, bet tā nav obligāta prasība! Darba uzdevumi arī ir saistīti ar augstākminētajām prasībām. Darbs jāveic attālināti, tāpēc meklējam kādu kas darbu var veikt patstāvīgi, regulāri un atbildīgi. Aprakstu par sevi un dažu darba paraugus lūdzu sūtīt uz [email protected] Darbs ir jāuzsāk diezgan steidzami, tāpēc interesentiem lūgšu nevilcināties! Paldies ########################## VAIRS NAV AKTUĀLI #########################
  3. Tāpēc ka ir jāizmanto specifiska programma, kas filtrē HTML lapas. Zināšanas PHP vajadzīgas galvenokārt tāpēc, lai varētu strādāt ar kontrolpaneli un varētu veikt dažus uzlabojumus nepieciešamības gadījumā.
  4. JOPROJĀM AKTUĀLI! ################################## Meklēju cilvēku ar labám PHP, HTML zināšanām un labām 'Regular Expression'. Darbs no mājām un diezgan brīvs darba grafiks, var savienot ar mācībām un/vai citu darbu. Teikšu godīgi, darbs nav pats interesantākais, jo pamatā saistīts ar diezgan vienmuļu datu ievadi un prasa labas koncentrēšanās spējas un pacietību. Bet tajā pašā laikā darbs arī ir diezgan viegls un nenogurdinošs. Par apmaksu runājot, esmu gatavs maksāt ap 350-600 Ls/mēnesī (atkarībā no kandidāta piemērotības). Iespējams savienot ar mācībām vai jau esošo darbu, bet priekšroka būs tiem kas var veltīt vismaz 30h nedēļā. Ja ir interese, nosūti lūdzu man nelielu aprakstu par sevi un norādi kāpēc šis darbiņš Tev derētu uz [email protected]. Paldies. PS: Ir 2 vakances šim darbiņam.
  5. Šis liekas būs pasmags gan savējam, gan ari klientu serverim.., bet nu veidot tehnoloģisko risinājumu labāk atsātu kādam no Jums..
  6. Atsūti lūdzu savu e-pastu vai tel. nummuru, es domāju visu varam sarunāt!
  7. Par risinājumu neesmu īpaši izvēlīgs - šoreiz galvenais ir rezultāts. Kontrolpaneli gan labāk vēletos veidot ar PHP tehnoloģiju.
  8. Pašu crawleri var taisīt kur vēlas.. PHP vajadzīgs lai veidotu sistēmu (kontrolpaneli), kur tiks veiktas visas operācijas ar datiem.
  9. Meklēju PHP programmētāju lai veidotu web-crawler'i. Ir jāizveido robots (un pati sistēma) kas vāktu specifisku informāciju no klientu lapām, filtrētu, saglabātu, pārbaudītu, utt. Darbs būs komandā ar vēl vienu programmētāju. Darba ilgums aptuveni 2-3 mēneši (atkarībā no tā cik pats ātri strādāsi), kā arī veiksmīgas sadarbības rezultātā arī pastāvīgu darbu pie sistēmas uzturēšanas un pilnveidošanas. Piedāvāju stundas likmi 6.5 Ls un iknedēļas apmaksu. Lūgšu atsaukties tikai nopietnus un pieredzējušus kandidātus, jo darbs ir samērā sarežģitas pakāpes. Pietekumus sūtiet uz [email protected]
  10. Apmaksa 600 Ls ir par nepilnu slodzi t.i. 16-24 stundas nedēļā t.i. nonākam pie stundas likmes - 6.5Ls.
  11. Katrs web izstrādātājs zin ka - katrs projekts būtībā ir 'neverending story'. Vienmēr kautkas var tikt uzlabots. Mums ir uzskicēts web attīstības plāns nākamajiem 3 gadiem (kas, protams, ir tikai skice dinamiskajā web pasaulē), bet domāju par sadarbības ilgumu un nopietnību uztraukties nebūtu ne mazākā pamata. Vai savādāk sakot - darba nebūs par maz :)
  12. Piedāvāju papilddarbu PHP profesionālim. Darbs pie viena interesanta projekta, ilgums aptuveni 3 mēneši garumā un nepieciešams būtu strādāt aptuveni 16-24 stundas nedēļā. Jāstrādā no mājām, bet ir plānots atvērt biroju Rīgā pēc jaunā gada, un piedāvāt pilna laika darbu, kā arī arī algot palīgus. Labam speciālistam būtu gatavs maksāt ap 600Ls/mēnesī. Projekts ir nekustamo īpašumu jomā. Uzdevumu sarakstā ietilpst šādas lietas: - Īpašumu pievienošanu/redigēšana - Dažāda veida statistiku attēlošana - Meklēšanas sistēma - 'Messaging' sistēma ...utt Darbā akcents ir uz kvalitāti nevis kvantitāti, jo ir nepieciešams izveidot lielisku sistēmu, kuru ir viegli un ērti lietot. Esmu atvērts dažādām jaunām idejām un tehnologiju izmantošanu. Par dizainu nav jāuztraucas, tikai par tehnologisko risinājumu. Kandidātam vēlama pieredze PHP/MySQL, arī JavaScript. Varbūt arī pieredze Ajax, bet nav obligāta. Projektam ir jau izveidota lapa, bet vajag veidot jaunu stabilāku versiju. Interesentiem lūgšu sūtīt savu CV ar dažiem darbu paraugiem uz manu e-pastu [email protected] Ja ir jautājumi, tad jautājiet šeit vai arī izmantojiet augstāk minēto e-pastu. Paldies! PS: Piebildīšu tikai, ka vēlams nosūtīt savu CV līdz 14. oktobrim.
×
×
  • Create New...