Jump to content
php.lv forumi

pilots

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    310
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pilots

  1. nesaprotu protams no htaccess neko un izbūros caur googli tiktāl RewriteEngine on Options +FollowSymLinks RewriteBase / # Site 1 RewriteCond %{HTTP_HOST} ^test247.lv$ [NC] RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/_test247_lv/.*$ RewriteRule ^(.*)$ /_test247_lv/$1 [L] # Site 2 RewriteCond %{HTTP_HOST} ^test247.com$ [NC] RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/_test247_com/.*$ RewriteRule ^(.*)$ /_test247_com/$1 [L] Bez www strādā. Ar www. nestrādā. Var kāds pielabot?
  2. nav ko miizt. nav jau bezjeedziigaakais, kas redzeets
  3. kkaa tas bertas sandbox gan prieksha, gan pakalja (admin) ir balta lapa..
  4. Var kāds zinošs cilvēks palīdzēt ar kodu, pārbaudīt vai teksts sastāv tikai no burtiem+latviešu specifiskie, lieli mazi un cipari. Bez atstarpēm, bez simboliem utml.? Bez tiem latviešu elementāri itkā, bet nu šādi nākas jautāt pēc palīdzības. Paldies.
  5. Visi vienādu kumosu sev ņem? Vai ir tā, ka kāds ir izdevīgāks uz pārējo fona? Un kādas domas par fortumo?
  6. Tiešām interesants lasāmais.
  7. Ja nav nekā prātīga, ko rakstīt, neraksti neko. Pietaupies kādai sakarīgākai atbildei ;)
  8. pilots

    hello

    toč stulbums :/
  9. pilots

    filosofija

    Es drīzāk skatītos individuāli kā kurā gadījumā ērtāk pašam. Bet tā, ka visu head,body likt iekš <?php?> nu nē laikam. :)
  10. ST1M, izmanto jau gan, tur, kur vajadzīgs;)
  11. Paldies par atbildi. Minūtes 10 būros kamēr pazudušo iekavu izdomāju ielikt. :)
  12. Pārcēlos no winscp uz filezilla. Gļuki vēl nav novēroti, vienīgi bišku ir pie kā piešauties.
  13. $user_count = @mysql_fetch_assoc(@mysql_query("SELECT count(*) AS total FROM users WHERE type!='0'")); echo $user_count['total']; Šādi skaitu cik ir lietotāji (type!=0 ir lai neiekļauj dzēstos). Vai šis variants ir ok, vai var īsākā ceļā šo iegūt, un vai šis nebremzēs, ja būs daudz lietotāju? Un vai nevar aprēķināt tā, ka es izvadīšanai lietotu tikai $user_count nevis $user_count['total']?
  14. Ja tu gaidi, kad tiksi nic'ā pie *.no.lv, tad es ņirdzu.. :D
  15. Es to spēli ar apskatījos kādu brīdi atpakaļ, šobrīd tas par hītu nav nosaucams, tam es piekrītu. Tomēr noniecināšana, šai gadījumā no Web developer puses, ir nevietā. Es uz to vairāk skatos tā, ka lai arī codez nav neko unikālu izveidojis, tomēr viņš veido un dara. Dzinējs, kas tam visam ir apakšā, ja ir gana labs, tad tikai jāgaida īstā ideja un moments, tad arī lielas lietas notiks.
  16. Mājas lapas koncepcija varētu būt tas kā tu organizē pašu mājaslapas uzbūvi. Veido funkcijas, klases, organizē kodu utt. Neatstāj novārtā seo lietas.
  17. Jāsamierinās pagaidām būs ar variantu, ka kodējuma dēļ tas viss. Šitā figņa iepriekš vairākas reizes bija novērota, neizturēju domāju uzjautāt. Ja kas mainīsies manā viedoklī, tad še pat painformēšu.
  18. Klients ir winscp. Man kaut kā ar par to kodējumu domas bija un ja tā būtu taisnība, tad kur skaidrojums.. jocīgi, vienvārdsakot.
  19. Kas varētu būt par problēmu, ja man kopējot no ftp servera php failus labošanai uz datora, tos pēc tam atverot ir tā, ka aiz katras koda rindiņas failā ir viena rindiņa tukša?
  20. Vai loģiskāk nebūtu: Ja ir sesija{viss ok, turpinam darbu sistēmā} Ja nav sesija{ a. ja atrod cepumu, veido sesiju.. paliekam sistēmā // vai.. b. ja nav cepuma, prasam autorizēties }
  21. Tā arī neviens pa tēmu neatbildēja.. :)
  22. Tas blueimp ir galīgi garām, ja meklē "super vienkars chatins" .. es ieteiktu pa solītim mēģināt izveidot pašam, ja tiešām vēlies vienkāršu.
×
×
  • Create New...