Jump to content
php.lv forumi

superKrona

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

superKrona's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Lai darbojies pie summām zem 1Ls un arī ar 0Ls! http://paste.php.lv/b99a473bd15ae69e27cc94ad18d515f4?lang=php
  2. include 'fails.txt';
  3. un kur viņam iekš tā post.php būtu jāuzrādās?
  4. Jebkurā pārlūkā ir ietverta fīča zem peles labās auss "open image" Ja taisa linku uz bildi, tad priekš IE jānodefinē borderis, pēc noklusējuma būs "1" un zils laikam.
  5. Atliek tik pačukstēt, ko un kur gribi meklēt un kā sameklēto gribi, lai attēlo.
  6. ieraksti googlē embedded google search
  7. Izmanto kaut ko vienkāršu, piem.: "Cik ir 2 reiz 2?" vai arī "Ierakstiet frāzi php.lv!" Spamotājiem būtu pagrūti! Vai ta šis: <a href='java script:history.go(-1)'>Back</a> uz pēdējā laika pārlūku versijām strādā?
  8. 1) nesapratu 2) pats fails jānoseivo utf-8 kodējumā.
  9. FireFoxim bija adons ar kuru varēja mainīt loga izmērus uz fiksētiem loga izmēriem. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5792
  10. īsti nesapratu problēmu, bet serveru nosaukumu vietā nekad nav problēmu rakstīt IP adreses
  11. Autor, ja nav noslēpums, kāda vajadzība šādam saimnieciskam pasākumam? Man tikai divi varianti prātā šaujas: Nespēj noticēt tam, ko pats nosūti (pie kam sev!), un pie visa tā vēl uz ne viena no Tev pieejamajiem datoriem nav iespējams uzinstalēt kādu no n-tajiem mailklientiem, ar kuru vienkārši un ērti apskatīt šo sev nosūtīto e-pastu. Citus variantus nespēju iedomāties!
  12. Atradis, kur meklēt gatavus skriptus. Te lietas notiek bisk savādāk: http://php.lv/f/index.php?showtopic=11116 Pats esu gudrības smēlies no googles mēsliem un pārsvarā viņi iet :)
  13. Man problēma (1.posta uzstādījumi), ka ORDER pēc teksta lauka vai nu vusus latviešu īpašos burtus sakārto pēc A vai pašā sākumā vai beigās, ja spēlējas ar MySQL charset, bet tikai ne tur, kur jābūt. Protams, tie savā starpā arī nekārtojas pēc alfabēta. Vai kādam nav bijusi tāda aproblēma un ja ir, kā to risināt.
  14. Rezultātā tas pats droši vien, bet liels paldies.
×
×
  • Create New...